Gebelik belirtisinde kasık ve göğüs ağrısı kesın olur mu

Bende birkaç gün öncesine kadar akıntı ve belde sancı vardı reglime üç gun kaldı şu an tık yok , yerleşme falan sancisimiydi acaba ki o günler ya sizde nasıl belirtiler
Canım adet sancım gelip gidiyor ama saniyelik bazen bacağıma vuruyor belim bazen ağrıyor kasıklarımda çok yoğun batma var göğüslerim şiş arada sızı oluyor bugün test yaptım pek emin değilim belirtiler var ama psikolojik mi bilmiyorum

İnşallah psikolojik değildir.normalde regle yakın gogsleriniz acimiyorsa olabilir bende ağrı oluyordu yanlarda vs bu ay yok ağrım.regle 8 9 gün varken belimde bacağımda sancı ve akıntı vardı sonra kesildi

Sızınkılerın Hıc bırı bende yok ben yıne umutsuz vaka

İnşallah psikolojik değildir.normalde regle yakın gogsleriniz acimiyorsa olabilir bende ağrı oluyordu yanlarda vs bu ay yok ağrım.regle 8 9 gün varken belimde bacağımda sancı ve akıntı vardı sonra kesildi
Yok canım benim regl yakın sadece belim ve karnım sancı olur ama uzun sürer normalde sancısı

Ay benimde bel ağrım, böyle batmalar var kasığımda göğüslerim şiş biraz testim de yok adetim bı 3 4 gün geçti konduramiyorum ama çok merak ediyorum gerçekten bazen benim böyle gecikiyor nadiren 1 2 gün en fazla 5 gün gibi o yüzden beklim dedim ama belki yarın test alırım yaparım belirtilerinin çok benziyor gebe olmanızı dilerim

Ve evet gazım ve hafif akıntım var,

İnşallah canım bende şimdi test yaptım kaset test ama çok silik fotoğraf ta beli olmuyir ya

Kızlar ben en iyisi yarın en iyisi kan vermeye gidiyim böyle hep testle olmuyor ben silik çizgi görüyorum ve belirtilerim var daha çok yeni olduğu için belli değil

Kızlar ben en iyisi yarın en iyisi kan vermeye gidiyim böyle hep testle olmuyor ben silik çizgi görüyorum ve belirtilerim var daha çok yeni olduğu için belli değil
Aynen bı kan testi ver canım bekliyoruz haberini ya bu kaset testler insanı verem eder canım boşver, ben erken gebelik alcam ama çıkar zaten geçti çünkü, senin daha erken ya kan ver.

Aynen bı kan testi ver canım bekliyoruz haberini ya bu kaset testler insanı verem eder canım boşver, ben erken gebelik alcam ama çıkar zaten geçti çünkü, senin daha erken ya kan ver.
Bende bugün erken gebelik testi yaptım silik çıktı ama pek emin olamıyorum en iyisi kan vermek canım haber veririm sende yaparsan haber ver hakimizda hayırlısi olsun

Kızlar bugün yaptığım test iki çizgi vardı ya biri silik suya tutum geçmemişti gelip gidip teste bakıyorum çizgi hayla orda kuruma çizgisi olsaydı gecermiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…