Hepımızın inşallahİnsallah gönlünüze göre olur
Canım adet sancım gelip gidiyor ama saniyelik bazen bacağıma vuruyor belim bazen ağrıyor kasıklarımda çok yoğun batma var göğüslerim şiş arada sızı oluyor bugün test yaptım pek emin değilim belirtiler var ama psikolojik mi bilmiyorumBende birkaç gün öncesine kadar akıntı ve belde sancı vardı reglime üç gun kaldı şu an tık yok ,yerleşme falan sancisimiydi acaba ki o günler ya sizde nasıl belirtiler
İnşallah psikolojik değildir.normalde regle yakın gogsleriniz acimiyorsa olabilirCanım adet sancım gelip gidiyor ama saniyelik bazen bacağıma vuruyor belim bazen ağrıyor kasıklarımda çok yoğun batma var göğüslerim şiş arada sızı oluyor bugün test yaptım pek emin değilim belirtiler var ama psikolojik mi bilmiyorum
Sızınkılerın Hıc bırı bende yok ben yıne umutsuz vakaCanım adet sancım gelip gidiyor ama saniyelik bazen bacağıma vuruyor belim bazen ağrıyor kasıklarımda çok yoğun batma var göğüslerim şiş arada sızı oluyor bugün test yaptım pek emin değilim belirtiler var ama psikolojik mi bilmiyorum
Yok canım benim regl yakın sadece belim ve karnım sancı olur ama uzun sürer normalde sancısıİnşallah psikolojik değildir.normalde regle yakın gogsleriniz acimiyorsa olabilirbende ağrı oluyordu yanlarda vs bu ay yok ağrım.regle 8 9 gün varken belimde bacağımda sancı ve akıntı vardı sonra kesildi
Benimde pek umudum yok açıkçası kaset test aldım silk bir cizgi var yine yaSızınkılerın Hıc bırı bende yok ben yıne umutsuz vaka
Ay benimde bel ağrım, böyle batmalar var kasığımda göğüslerim şiş biraz testim de yok adetim bı 3 4 gün geçtiCanım adet sancım gelip gidiyor ama saniyelik bazen bacağıma vuruyor belim bazen ağrıyor kasıklarımda çok yoğun batma var göğüslerim şiş arada sızı oluyor bugün test yaptım pek emin değilim belirtiler var ama psikolojik mi bilmiyorum
İnşallah canım bende şimdi test yaptım kaset test ama çok silik fotoğraf ta beli olmuyir yaAy benimde bel ağrım, böyle batmalar var kasığımda göğüslerim şiş biraz testim de yok adetim bı 3 4 gün geçtikonduramiyorum ama çok merak ediyorum gerçekten bazen benim böyle gecikiyor nadiren 1 2 gün en fazla 5 gün gibi o yüzden beklim dedim ama belki yarın test alırım yaparım belirtilerinin çok benziyor gebe olmanızı dilerim
Aynen bı kan testi ver canım bekliyoruz haberiniKızlar ben en iyisi yarın en iyisi kan vermeye gidiyim böyle hep testle olmuyor ben silik çizgi görüyorum ve belirtilerim var daha çok yeni olduğu için belli değil
bence sizde var gbı ama yınede kan vermenız lazm inşallah vardr tabıİnşallah canım bende şimdi test yaptım kaset test ama çok silik fotoğraf ta beli olmuyir ya
Bende 6 gün varken adete kaset test denemıstım tek dye çöpe attım aradan zaman geçti bi baktım sizinkı gbı hafıf cızgı vardı ama kuruma cızgısıde olabılırdırİnşallah canım bende şimdi test yaptım kaset test ama çok silik fotoğraf ta beli olmuyir ya
Bende bugün erken gebelik testi yaptım silik çıktı ama pek emin olamıyorum en iyisi kan vermek canım haber veririm sende yaparsan haber ver hakimizda hayırlısi olsunAynen bı kan testi ver canım bekliyoruz haberiniya bu kaset testler insanı verem eder canım boşver, ben erken gebelik alcam ama çıkar zaten geçti çünkü, senin daha erken ya kan ver.
Ayen canım yarın vericem haber veririm size inşallah hepiniz guzel haberler alirsinizbence sizde var gbı ama yınede kan vermenız lazm inşallah vardr tabı
Bilmiyorum ki ama var gibi on dk çıktı ondk bile kısaBende 6 gün varken adete kaset test denemıstım tek dye çöpe attım aradan zaman geçti bi baktım sizinkı gbı hafıf cızgı vardı ama kuruma cızgısıde olabılırdır
Hemen çıkıyorsa bence vardırBenimde pek umudum yok açıkçası kaset test aldım silk bir cizgi var yine ya
İnşallah canım yarın kan için dedim gidicem ama yarın üç aile misafirim var iki gün burda kalacaklar ya şansıma bakHemen çıkıyorsa bence vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?