- 12 Ağustos 2022
- 531
- 237
- 23
Sonra bana da soğan kürünü anlat sen mi yapmıştın yanlış okumadıysamm bize de umut olllO zaman tamam var bence hadii git kan veeerrr bizde bekliyoruzzzzz
Haaa ama burda iki saat sonra mı baktım diyosun öyleyse olmayabilir ama sen kan verKızlar bakarmisinuz ilk idrarla yapmıştım sabah negatif diye köşeye atmıştım dün yapmistim negatifti iki saat sonrada gitmisti negatifti az önce dedim bakım belki vardır diye
Yok canım dünkü negatifti iki saat sonrada gitidip bakmıştım negatifti hata bu bugün böyle ciktiHaaa ama burda iki saat sonra mı baktım diyosun öyleyse olmayabilir ama sen kan ver
Bilmiyorum ki kararsızım acilemi gidip vereyim ne diyecek ki gidip en iyisi tekrarlayım sonra veririmO zaman tamam var bence hadii git kan veeerrr bizde bekliyoruzzzzz
Canm 5 gün varmış ama erken gebelık testinde çıkardı galiba negatif ama Allahtan umıt kesılmez bekle belkı geç döllenmedırBeş gününm var canım
Canım erken gebelik testi buCanm 5 gün varmış ama erken gebelık testinde çıkardı galiba negatif ama Allahtan umıt kesılmez bekle belkı geç döllenmedır
Yaaaa gerçekten mı ınsallah yaaaaAaaa bende rüyamda böğürtlen görmüştüm hatta rüya baya aklımda kalmıştı. Onun ardından bebek emzirdiğimi gördüm ve meğer hamileymişim o zamanlarda
Aaaa evet evet cızgı görünüyor canmm ay cok heyecanlandım hemen haber et bızedeKızlar bakarmisinuz ilk idrarla yapmıştım sabah negatif diye köşeye atmıştım dün yapmistim negatifti iki saat sonrada gitmisti negatifti az önce dedim bakım belki vardır diye
Acil bakıyor hemenBilmiyorum ki kararsızım acilemi gidip vereyim ne diyecek ki gidip en iyisi tekrarlayım sonra veririm
Suya tutum belki kuruma diye ama çizgi geçmedi hayırlısı yaAaaa evet evet cızgı görünüyor canmm ay cok heyecanlandım hemen haber et bızede
Nedersem bakar peki canımAcil bakıyor hemen
Belki yarın sabah giderim test yapıp sonra giderimBen beta HCG ye baktırabilir miyim de ona göre doktorun yanına çıkmam lazım de
Haber ver bize de merak ediyoruzBelki yarın sabah giderim test yapıp sonra giderim
Canım gidersem yazarim buraya ama çok kararsızımHaber ver bize de merak ediyoruz
Gittin mi naptın canım?Canım gidersem yazarim buraya ama çok kararsızım
Yok canım kararsızım yarın sabah diyorum bir test yapicam onun sonucuna göre gitmek istiyorumGittin mi naptın canım?
Bende birkaç gün öncesine kadar akıntı ve belde sancı vardı reglime üç gun kaldı şu an tık yok ,Yok canım kararsızım yarın sabah diyorum bir test yapicam onun sonucuna göre gitmek istiyorum
Akıntı bende de var dün sancım varmı ama bugün yok gbı Benımde 3 gün kaldıBende birkaç gün öncesine kadar akıntı ve belde sancı vardı reglime üç gun kaldı şu an tık yok ,yerleşme falan sancisimiydi acaba ki o günler ya sizde nasıl belirtiler
İnsallah gönlünüze göre olurAkıntı bende de var dün sancım varmı ama bugün yok gbı Benımde 3 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?