Gebelik belirtisinde kasık ve göğüs ağrısı kesın olur mu

Öyle oluyor ya beyaz akıntı geliyor, bende hamileliğimde tuhaftır idrarim parlıyor gibi gelirdi böyle ya işte net olmuyor bunlar canım test ya da kan vermek lazım

Ayy hayatta bekleyemezdm.misafir severim ama tam da zamanında gelirler hep terslik işte
Evet ya benim işlerim hep ters olur aksiyonlu olur genelikle mecbur beklicem artık aslında kaset teste pozitif görsem o zman durmam silik çıktığı için bende kendimi biraz rahat birakiyorum son bir testim kaldı pazar gunu adet tarihim belki hakimini o zam. Kullanırım

Benimde cumartesi ama şeytan yarın git test al DYO

Benimde cumartesi ama şeytan yarın git test al DYO
Yok canım bekle bence ben sana diyorum ama hele gel bana sor yarın misafirim olmasaydı sabah randevum var diye çıkardım acile giderdim bir bahane bulup kan veriridim ama şans işte bendekide pazar gunu yapicam bu iki gün misafirlerle ilgileniyim dusunmicem en azından gün geçsin

Kızlar bana hangi ovalasyon testi ni önerirsiniz hiç kullanmadım bu ay olmasa Şubat ayına kullanicam
İnnovita ovulasyon testi var onu deneyebilirsiniz ben oranınkoni kullanıyorum hatta bı ara yumurtlama denk geldi doktora söyledim yumurtlama gordum testte bakarmisiniz diye baktı gerçekten doğru bugünü değerlendirin mutlaka demişti işte bende bu ay bekliyorum inşallah 9 Şubat'ta adet olacam 7 subattada doktor kontrolü var bı kan verecem o gün inşallah tutmuştur

Sağol canım inşallah bu ay gerek kalmaz ama önerdiğin için çok sağol inşallah tutunmuştur bebişin

Bende kendimi tutayım tutablrsem bu ay olmazsa arkadaşa onerdiginiz ovulasyon testini bende alcm en iyisi onunla deneyeyim bde

Bende kendimi tutayım tutablrsem bu ay olmazsa arkadaşa onerdiginiz ovulasyon testini bende alcm en iyisi onunla deneyeyim bde
Vallahi canım sabırlı olalım mecbur benim silki çıktığı halde pek emin değilim pazar günü yapacağım testimi randevu bulursam gideceğim o da pek emin değilim belki yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…