Bilmiyorum ki ama var gibi on dk çıktı ondk bile kısa
Valla sabırlısın ben hayatta dayanamam mısafr flan dınlemem gderdımİnşallah canım yarın kan için dedim gidicem ama yarın üç aile misafirim var iki gün burda kalacaklar ya şansıma bakonlar gitsin sonra gidip kan vericem
Kız nasıl gidiyim hastane çok uzak sabah kahvaltiya gelecekler bende her halde gidene kadar test yaparimValla sabırlısın ben hayatta dayanamam mısafr flan dınlemem gderdım
Ben az önce yürürken sanki adet oldum sandım bı baktım beyaz akıntı gelmiş ve ıdrarım kopukluydu yaa ofKız nasıl gidiyim hastane çok uzak sabah kahvaltiya gelecekler bende her halde gidene kadar test yaparim
İnşallah pozitifi görürsün canım kaç günun varBen az önce yürürken sanki adet oldum sandım bı baktım beyaz akıntı gelmiş ve ıdrarım kopukluydu yaa of
Öyle oluyor ya beyaz akıntı geliyor, bende hamileliğimde tuhaftır idrarim parlıyor gibi gelirdi böyleya işte net olmuyor bunlar canım test ya da kan vermek lazım
3 gunum var daha ya asırı meraklanıyorım ama enfeksiyonda olabılır aklım karışık cokİnşallah pozitifi görürsün canım kaç günun var
İnşallah enfeksiyon değildir canım inşallah güzel haberler alirsiniz3 gunum var daha ya asırı meraklanıyorım ama enfeksiyonda olabılır aklım karışık cok
İnşallah hepımız ıcın aynısı olurİnşallah enfeksiyon değildir canım inşallah güzel haberler alirsiniz
Ayy hayatta bekleyemezdm.İnşallah canım yarın kan için dedim gidicem ama yarın üç aile misafirim var iki gün burda kalacaklar ya şansıma bakonlar gitsin sonra gidip kan vericem
Evet ya benim işlerim hep ters olur aksiyonlu olur genelikle mecbur beklicem artık aslında kaset teste pozitif görsem o zman durmam silik çıktığı için bende kendimi biraz rahat birakiyorum son bir testim kaldı pazar gunu adet tarihim belki hakimini o zam. KullanırımAyy hayatta bekleyemezdm.misafir severim ama tam da zamanında gelirler hep terslik işte
Benimde cumartesi ama şeytanEvet ya benim işlerim hep ters olur aksiyonlu olur genelikle mecbur beklicem artık aslında kaset teste pozitif görsem o zman durmam silik çıktığı için bende kendimi biraz rahat birakiyorum son bir testim kaldı pazar gunu adet tarihim belki hakimini o zam. Kullanırım
Yok canım bekle bence ben sana diyorum ama hele gel bana sor yarın misafirim olmasaydı sabah randevum var diye çıkardım acile giderdim bir bahane bulup kan veriridim ama şans işte bendekide pazar gunu yapicam bu iki gün misafirlerle ilgileniyim dusunmicem en azından gün geçsinBenimde cumartesi ama şeytanyarın git test al DYO
İnnovita ovulasyon testi var onu deneyebilirsiniz ben oranınkoni kullanıyorum hatta bı ara yumurtlama denk geldi doktora söyledim yumurtlama gordum testte bakarmisiniz diye baktı gerçekten doğru bugünü değerlendirin mutlaka demişti işte bende bu ay bekliyorum inşallah 9 Şubat'ta adet olacam 7 subattada doktor kontrolü var bı kan verecem o gün inşallah tutmuşturKızlar bana hangi ovalasyon testi ni önerirsiniz hiç kullanmadım bu ay olmasa Şubat ayına kullanicam
Sağol canım inşallah bu ay gerek kalmaz ama önerdiğin için çok sağol inşallah tutunmuştur bebişinİnnovita ovulasyon testi var onu deneyebilirsiniz ben oranınkoni kullanıyorum hatta bı ara yumurtlama denk geldi doktora söyledim yumurtlama gordum testte bakarmisiniz diye baktı gerçekten doğru bugünü değerlendirin mutlaka demişti işte bende bu ay bekliyorum inşallah 9 Şubat'ta adet olacam 7 subattada doktor kontrolü var bı kan verecem o gün inşallah tutmuştur
İnşallah isteyen herkesin tutunmuştur canımSağol canım inşallah bu ay gerek kalmaz ama önerdiğin için çok sağol inşallah tutunmuştur bebişin
Aminİnşallah isteyen herkesin tutunmuştur canım
Bende kendimi tutayım tutablrsemYok canım bekle bence ben sana diyorum ama hele gel bana sor yarın misafirim olmasaydı sabah randevum var diye çıkardım acile giderdim bir bahane bulup kan veriridim ama şans işte bendekide pazar gunu yapicam bu iki gün misafirlerle ilgileniyim dusunmicem en azından gün geçsin
Vallahi canım sabırlı olalım mecbur benim silki çıktığı halde pek emin değilim pazar günü yapacağım testimi randevu bulursam gideceğim o da pek emin değilim belki yokturBende kendimi tutayım tutablrsembu ay olmazsa arkadaşa onerdiginiz ovulasyon testini bende alcm en iyisi onunla deneyeyim bde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?