merhaba arkadaşlar gebe olupta cinsel hayatı düzenli devam edenler var mı? ben öğrendiğim günden beri eşime yaklaşmıyorum gerçi oda Allah var bana yaklaşmıyor ama ben çok huzursuz oluyorum sanki ona karşı görevimi yerine getiremiyormuşum gibi hissediyorum vicdan azabı çekiyorum.. doktorum sık olmadan çok gelgitli olmadan abanmadan olabilir dedi ama benim içim hiç rahat olmadıgından yapmıyoruz, huzursuz oluyorum korkuyorum napıyım.. eşimde hiç sorun yapmıyor zaten bu durumu ama 1 sene adamdan uzak olcam sıkıntı yaratmaz mı? :18::18:
eşim başka kadınlara gitmez biliyorum ama daha önümüzde 5 ay var hemen hemen birde doğumdan sonrası var ne olcak fikri olan var mı? yada korkularımı yenebilirmiyim..?:18::18:
Bu sorun bende de var maelesefVe hiç bir şekilde aşamıyorum bunu. Hem isteksizlik var hemde denediğimiz zaman canım çok acıyor eşimde bunların farkında ve çok şükür anlayışlı davranıyor ama bende senin gibi sürekli tedirginim ya benden soğursa ya bu ihtiyacını dışarda gidermek isterse gibi kötü düşünceler geliyor kalıma sürekli ( Bu sebeple sana fikir veremeyeceğim ama yapabileceğimiz tek şey şu an için ben öyle yapıyorum duygusal olarak daha çok ilgilenmek daha çok anlayışlı olmak hep destekçisi olmak iltifat etmek ilgili olmak vs vs. bunları önceden de yapıyordum elbet ama artık bu konularda biraz daha dikkatli davranıyorum. Canını sıkma dua et onlara çok güzel melekler veriyoruz onlarda bunun farkında bu sebeple içini ferah tut..
Sel kızlar...öncelikle hayirli olsun bebekleriniz.bu yaşadıginiz çok normal.hamilelik çok özel ve hassas bi dönem önemli olan sağlıklı bi şekilde doğum yapmanız.cinsel yaşam bekleye bilir eşlerde anlayışli olmalı...bebek herşeyden önemli olmalı bence öyle.9 ay önce dogum yaptım ve hamileligimde eşim içinde benim içinde bebeğimiz daha önemonemli...nasılsa gelip geçicek hamilelik tadını çikartin
Biz 8. aya kadar eski sıklığımızda devam ettik. Tabi doktorunun dediği gibi, anne çok yorulmayacak, yastıklarla desteklenecek vs. Ama son ay yasakladı doktorOğlum çok aşağı inmiş, erken doğum olmasın dedi. Sen de kendini çok zorlamadan devam edebilirsin. Hem hamilelikte eşler çok daha hassas ve düşünceli davranıyor, hoşuna bile gidecektir bu durum :)
merhaba arkadaşlar gebe olupta cinsel hayatı düzenli devam edenler var mı? ben öğrendiğim günden beri eşime yaklaşmıyorum gerçi oda Allah var bana yaklaşmıyor ama ben çok huzursuz oluyorum sanki ona karşı görevimi yerine getiremiyormuşum gibi hissediyorum vicdan azabı çekiyorum.. doktorum sık olmadan çok gelgitli olmadan abanmadan olabilir dedi ama benim içim hiç rahat olmadıgından yapmıyoruz, huzursuz oluyorum korkuyorum napıyım.. eşimde hiç sorun yapmıyor zaten bu durumu ama 1 sene adamdan uzak olcam sıkıntı yaratmaz mı? :18::18:
eşim başka kadınlara gitmez biliyorum ama daha önümüzde 5 ay var hemen hemen birde doğumdan sonrası var ne olcak fikri olan var mı? yada korkularımı yenebilirmiyim..?:18::18:
valla hepinize helal olsun mümkün değil gibi korkularımı yenmem senelerce bekledim meleğim gelsin diye geldi bi şey uğruna kaybetmek istemem.. neyseki eşim anlayışlı daha tık demedi demezde sağolsun. doktorlara güvenmiyorum o sebeple dedikleride çok umrumda değil açıkcası içimden gelmiyor korkuyorum doktor ne derse desin.. neyse korkularımı yenersem yaparız yoksa 20 30 haftadan birşey olmaz..
33. haftama kadar ben de devam ettim cinselliğe. Ama eşim dışarıya kaçmasın vs diye değil, istediğim için. İstemiyorsan yapmak zorunda değilsin tabi. Ama yaparsan da önce kendini ve bebeğini güven altına alacaksın. Sen en rahat olduğun pozisyonu bulacaksın.
yaparsam kendimi ve bebeğimi güven altına almam ne demek anlamadım?deneyeceğim inşallahh bakalımm amaeşim yapmaz bu seferde sanıyorum :)
Yani göbeğinin üzerine baskı olmayacak, yastıklarla destekleyeceksin, fazla ve sert gel gitler olmayacak, süresi çok uzun olmayacak gibi. Gebelik öncesindeki kadar rahat ve serbest olmuyor tabi ama dikkatli bir cinselliğin bebeğe zararı olmuyormuş.
22+3 olduk ilk cinsel deneyimimizi yapmaya calıştık ama olmadı canım cok yandı ve sadece başı girebildi yapamadıkne olcak böyle halimiz bilemedim.. eşimde baktı canımcok yandı hemen bıraktı adamcagız.. bende kendimi kastım biraz sanıyorum kasmasamda olcak gibi değilherhalde
COk zor bir durum ya.
5 ay once dusuk yaptim ve hamileligi ogrendikten sonra bikere iliskide bulunmusttuk.. Dusuk olunca esim bile kotu etkilendi hep benim yuzumden iliskiye girdik felan diye..tabiki iliskiyle belkide hic alakasi yoktur ama insan kendini dusuncelere kaptirip gidiyor..
aslında biz bebeğe bişey olacak diye kendimizi çok kasıyoruz ama doktorun dediğine göre 8. aya kadar normal cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz diyor.sert hareketlerden kaçınmak kaydıyla tabi.belinizin altına bir yastık koyun ve rahat olun.ama bebeğin varlığını bildikten sonra bence biraz zor bunları yapmak değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?