merhaba arkadaşlar gebe olupta cinsel hayatı düzenli devam edenler var mı? ben öğrendiğim günden beri eşime yaklaşmıyorum gerçi oda Allah var bana yaklaşmıyor ama ben çok huzursuz oluyorum sanki ona karşı görevimi yerine getiremiyormuşum gibi hissediyorum vicdan azabı çekiyorum.. doktorum sık olmadan çok gelgitli olmadan abanmadan olabilir dedi ama benim içim hiç rahat olmadıgından yapmıyoruz, huzursuz oluyorum korkuyorum napıyım.. eşimde hiç sorun yapmıyor zaten bu durumu ama 1 sene adamdan uzak olcam sıkıntı yaratmaz mı? :18::18:
eşim başka kadınlara gitmez biliyorum ama daha önümüzde 5 ay var hemen hemen birde doğumdan sonrası var ne olcak fikri olan var mı? yada korkularımı yenebilirmiyim..?:18::18:
gebelikte ilk 3 ay hep dı-oktorlar riskli olarak bakarlar bide son haftalarda galibaaa diger ara dönem eger bir sıkıntı yoksa devam ediliyor diye biliyıorum
Selamlar butun hamis arkadaslarim :)
Ben de 6 haftalik hamileyim. Hamile oldugumu ogrendikten sonra cinsellik bitti bizde. Esimle konustuk 3 aylik olana kadar bekliycez. Son 2 ayda olmayacak zaten. Geriye kaldi sadece 4 ay :) bence yeterde artar bile.
benim kendimin bi alakası yok bu konuylaama cocuk gelişimi okuyorum ve bu site bu konudada işime yaramaya basladı cünkü az uz değil cok işliyoruz bebek gebelik anne cocuk saglıgı kısırlık falan ve gebelikte cinsellik konumuzda var bizim kaynaklarımızda ilk aylarda ve son ayda olmamasının daha iyi oldugu diğer aylardada doktorun önerdiği şekillerde ve bir tehlike yaratmıyorsa bir hastalık yoksa devam edebilir diyor..bu konu sizin ilerde ruhsal dengenizide değiştirir o yüzden doktorunuza güvenmiyorsanız baska bir doktora gidebilirseniz iyi olur diye düşünüyorum mutluluklar bebeğinizi hayırlısıyla zamanında kucagınıza alırsınız insallah
ilk ve son iki ay tehlikeli diye biliyorum ben,ilk aylarda düşük son aylarda da erken doğum tehlikesi yaratabiliyor canım,Doçent'ten bizzat duydum...
herhangı bır rıskın yoksa tehlıkelı dııl cnm.Ben esımle evlendıgımde neredeyse hergun bırlıkte oluyorduk sımdı hamıleyım 11 haftalık hergun dıılde ıkı gundebır oluyor assagı yukarı.Doktor cok sık olmanın tehlıkelı oldugunu soyluyor ama her kadında aynı durum soz konusu dııl.Bende korkuyodum baslarda.Sonra sonra baktımkı bı sorun olmuo zaten fazla zorlanınca kasıklarında agrı hssedıosun ozaman durucaksın Bıde doktor soluo zaten dusuk rıskın var uzak dur dıo demedıgı surece sıkıntı yokson ıkı ay sakıncalı oluo erken dogumdan dolayı bıde normal dogum yaparsan 40 ın cıkana olmuo dıkıslerın ıyılesene kadar falan korunman gerekıo
lagrimacım doktorunaa danışş birrr sen:)
hala eşimle ilişkimiz önceki gibi devam ediyor tabi benim kasık ağrılarım ilişkiden sonra çok fazla oluyor ne yapacağımı bilemiyorum eşime söylüyorum ağrım oluyor diye ama onada hak veriyorum bu durumu nasıl atlatacaz bilmiyorum ona göre 7. aya kadar sakıncası yokmuş tabi gelde bunu anlat( eşi anlayışlı olan bayanlar çok şanslısınız...
canım pozisyon değişikliği yapın. penis tamamen içeri giremeyeceği şekilde deeyin. hamilelikte ilişki şekilleri diye bakarsan resimli olarak bir çok sitede var.
benim eşimde ilişkiye aşırı düşkün bir adam değil 7-10 günde bir dikkatli şekilde birlikte oluyoruz. ve içeri boşalmasa iyi olur. bir çok sitede bunu okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?