gebelik + cinsellik

ilk ve son iki ay tehlikeli diye biliyorum ben,ilk aylarda düşük son aylarda da erken doğum tehlikesi yaratabiliyor canım,Doçent'ten bizzat duydum...

herhangı bır rıskın yoksa tehlıkelı dııl cnm.Ben esımle evlendıgımde neredeyse hergun bırlıkte oluyorduk sımdı hamıleyım 11 haftalık hergun dıılde ıkı gundebır oluyor assagı yukarı.Doktor cok sık olmanın tehlıkelı oldugunu soyluyor ama her kadında aynı durum soz konusu dııl.Bende korkuyodum baslarda.Sonra sonra baktımkı bı sorun olmuo zaten fazla zorlanınca kasıklarında agrı hssedıosun ozaman durucaksın Bıde doktor soluo zaten dusuk rıskın var uzak dur dıo demedıgı surece sıkıntı yok son ıkı ay sakıncalı oluo erken dogumdan dolayı bıde normal dogum yaparsan 40 ın cıkana olmuo dıkıslerın ıyılesene kadar falan korunman gerekıo

Son düzenleme:
bende biliyorum da işte.. psikolojikman olmuyor.
gebelikte ilk 3 ay hep dı-oktorlar riskli olarak bakarlar bide son haftalarda galibaaa diger ara dönem eger bir sıkıntı yoksa devam ediliyor diye biliyıorum

o 4 ayda yapacaksanız yeter biz hiç yapmıyoruz..

başka birdoktora gideceğim inşallah bu hafta yada hataya bilemiyorum hep erteliyorum doktor işini.

biliyorum ama o psikolojiden kurtulmam lazıma artı cnm yanıyor.. çok afedersiniz daha girmeden 2 cm anca girdiğinde inanılmaz cnm yandı.. doç buna ne dicek.. biliyorum psikolojik ama düzelmiyor işte..
ilk ve son iki ay tehlikeli diye biliyorum ben,ilk aylarda düşük son aylarda da erken doğum tehlikesi yaratabiliyor canım,Doçent'ten bizzat duydum...

maşallah size bizim o kadar aktif değildi şimdide 1 2 haftada 1 olsa yeterli.. benim için değil eşim için istiyorum..

orgazm olurken rahim kasılır bu da ilk aylarda düşüğe neden olabilir son aylarda da erken doğuma.ama sanmıyorum yani çok sık yapacaksın zorlanacaksın vs. vs.

evet bende psikolojiniz için demiştim en azından güvendiğiniz bir doktordan bişey olmayacagını duyarsanız o psikolojide kalkabilir ortadan yoksa kendinizi kötü hissetmenizde canınızın acımasıda iyi değil düzelir umarım

Düşük tehlikesi varsa evet zararlı.
Ama düşük tehlikesi olmayan hamileler istedikleri gibi devam edebilirler...

Çok şükür bende 15 haftalık hamileyim.İlk günden beri devam ediyoruz hatta dr um istedi bunu.

Doğuma kadar devam etmelisiniz dedi eşime ve bana bakarak.Umarım sorunsuz devam eder...

bende doktoruma sormuştum hafta 1 kez ve korunarak olmalı dedi tabi her doktorun demesi farklı olabilir .

valla cnm benım doğuma on günüm var ama hç beraber olmadım .karnım büyümşken ne lüzumu var dye düşündm eşim de anlayışla karşıladı sağolsun.ama laf aramzda benm braz da işime geldi :) doktorum sorun yok demesine rağmen ben istemedm çnkü ztn cinsellkle aram pek iyi değil sırf bu sebeple ben b sürü çocuk yapabilirm b kere yapalım uzun b süre yapmayalım dye

doğum yaptım 46 günlük oldu cinsellik yoktu hayatımızda hamilelik döneminde şimdibaşlarız artıkk

hala eşimle ilişkimiz önceki gibi devam ediyor tabi benim kasık ağrılarım ilişkiden sonra çok fazla oluyor ne yapacağımı bilemiyorum eşime söylüyorum ağrım oluyor diye ama onada hak veriyorum bu durumu nasıl atlatacaz bilmiyorum ona göre 7. aya kadar sakıncası yokmuş tabi gelde bunu anlat ( eşi anlayışlı olan bayanlar çok şanslısınız...

kasıklarında cok agrı oluyorsa ve eşinide ihmal etmek istemiyorsan anal oral vb deniyebilirsiniz yada larigma gibi cinselliği öldürebilirisiniz :)

canım pozisyon değişikliği yapın. penis tamamen içeri giremeyeceği şekilde deeyin. hamilelikte ilişki şekilleri diye bakarsan resimli olarak bir çok sitede var.
benim eşimde ilişkiye aşırı düşkün bir adam değil 7-10 günde bir dikkatli şekilde birlikte oluyoruz. ve içeri boşalmasa iyi olur. bir çok sitede bunu okudum.

katılıyorum içeri boşalması dış döllenmeye sebep oluyormuş.siz kac haftalık oldunuz er_ca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…