gebelik de acıkma

• Konu Sahibi Konu Sahibi aziru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aziru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
67
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar... uzun süredir takip ediyorum siteyi ama üye olmak yeni aklıma geldi...

ben 6 ya da 7 haftalık hamileyim. Ehil bir dr bulamadığım için sanırım net bilmiyorum kaç hafta olduğunu :(
Bir sorunum var normal mi bilemiyorum. Sürekli acıkıyorum. Mesela saat 9 da gayet doyurucu bir sand yedim. ve şimdi;(10:16) midem kazınıyor resmen...

Ben 4 sene önce 35 kilo verdim. çok kiloluydum. Hala kiloluyum. 108 kilodan 73 kiloya kadar düştüm. ve 79 kiloda hamile kaldım. şu an 83 kiloyum. 4 kg birden aldım. Hamile kalmadan önce diyetten dolayı kiloyu verdikten sonra bile sürekli galeta,su,kahve gibi şeylerle yaşıyordum. Hamile kalınca vücut ihtiyacı olan şeyi alırmış ya sürekli kuru ekmek yemek istiyorum. yani ekmekle midem rahat ediyor. huzursuz bir midem ve bulantısı var. kuru ekmek ve muz işe yarıyor. ama günde 1 taneden fazla ekmek yiyip 5-6 tane muz yemem gerekecek böyle giderse... nasıl önlem alacağım bilemiyorum... ve kilodan nefret ediyorum....
ÇAlışınca daha zor... Kaçak göçek atıştırıyoru sürekli... tüm gün yemek yiyesim var ....

Merhaba arkadaşlar... uzun süredir takip ediyorum siteyi ama üye olmak yeni aklıma geldi...

ben 6 ya da 7 haftalık hamileyim. Ehil bir dr bulamadığım için sanırım net bilmiyorum kaç hafta olduğunu :(
Bir sorunum var normal mi bilemiyorum. Sürekli acıkıyorum. Mesela saat 9 da gayet doyurucu bir sand yedim. ve şimdi;(10:16) midem kazınıyor resmen...

Ben 4 sene önce 35 kilo verdim. çok kiloluydum. Hala kiloluyum. 108 kilodan 73 kiloya kadar düştüm. ve 79 kiloda hamile kaldım. şu an 83 kiloyum. 4 kg birden aldım. Hamile kalmadan önce diyetten dolayı kiloyu verdikten sonra bile sürekli galeta,su,kahve gibi şeylerle yaşıyordum. Hamile kalınca vücut ihtiyacı olan şeyi alırmış ya sürekli kuru ekmek yemek istiyorum. yani ekmekle midem rahat ediyor. huzursuz bir midem ve bulantısı var. kuru ekmek ve muz işe yarıyor. ama günde 1 taneden fazla ekmek yiyip 5-6 tane muz yemem gerekecek böyle giderse... nasıl önlem alacağım bilemiyorum... ve kilodan nefret ediyorum....
ÇAlışınca daha zor... Kaçak göçek atıştırıyoru sürekli... tüm gün yemek yiyesim var ....

amannn arkadaşım dikkat daha çok yeni hamilesin hem günde 1 ekmekten fazlası bence çok fazla.acıkınca meyve falan yesen tabi 5-6 muzda kilo yapar.yada küçük bir miktar kuruyemiş hem sağlıklı hem tok tutar.bende çalışıyorum ve akşamdan kendime resmen bi beslenme çantası yapıorum sağlıklı ve az kalorili şeyler mümkün olduğunca.birde ilk aylar mide bulantısı normal bir ekmekte yesen yarım saate tekrar bulanacak nasıl olsa.

o kadar yemiyorum elbette:52:... çok güldüm vesilenle :)) sende gül e mi...
Tutuyorum kendimi. çeyrek ekmek ya yiyorum ya yemiyorum. muz da hafta da 2 tane yiyorum en fazla. Ama çok kötü oluyorum... ve çok zor tutuyorum kendimi. kuru yemiş v.s kesmiyor. sanki bir fare yediklerimi çekip alıyor midemden... kanım çekiliyor... psikolojik mi acaba ?

canim ben nisanda gebe kaldim.
beslenme cantasi hazirlayip oyle gidiyordum kursa, her saat basi ders arasi atistirirdim.
belli bir sure boyle gecti sonra bir basladi mide bulantisi ki sorma
herseyden tiksindim lokma koyamadim agzima. zaten ondan sonra suphelenip test yapmistim
bende boyle oldu sonra bebegi kaybettim o ayri.

benim sana tavsiyem su hazir cips buskuvi gibi seylerden uzak dur bende cok mide bulantisi yapti
aciktikca salata yap ye. ekmek yeme pilav ye, az yagli az tuzlu.
meyva elinden dusmesin elma tok tutar.
daha ilk ayda kontrollu olmazsan sonra cok basin agrir canim.
ins kisa zamanda normale donersin.

Back
X