Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa senin tuttu mu iğneyleKızlar gebelik haberini nasıl söylediniz. Ne gibi sürprizler yaptınız. Kime nasıl söylediniz fikirlere ihtiyaç im var. Elim ayağım birbirine girdi nasıl diyecem nasıl yapcam diye
Eşinize ailenize hediye aldıysanız nerelerden aldınız. Yada Olsa Nasıl söylemeyi düşünürdünüz..
Ever cnm 4+3 şükürYaaa senin tuttu mu iğneyleBen adet oldum maalesef. Olsaydı eğer aileme söylemek için özel kartlardan alacaktım. Eşime de uyurken iyi geceler baba diyecektim
Senin kaçıncı tedavindi. Bu siteden sipariş verebilirsin canımEver cnm 4+3 şükürRabbim en kısa sürede nasip eder sabret
nerden peki bir yer var mı Instagram dan mi
Çok guze bı fikir bunu bakiyim hemen teşekkür ederimBen ic ice gecen kutulardan almistim. Bir kutunun icine cikolata,bir kutuya eti cin, bir kutuya ufak jelibon yapistirmistim. En icinede hamilelik testini birakmistim. Esime yaptigim suprizde. Patlayan kutu diye geciyor internette siyah ustu kirmizi kalp. 4-5 kutu ic ice![]()
Çok güzel ama 4 ay lik Ken neden özel değilse tabikideBen eşime hamile olduğumu söylemeden o bana söyledikavga edioduk.Sen kesin hamilesin,adet oldun mu olmadın,çok tuhaf davranıosun git bı test al dedi.Ben de aldım.Bi baktım hamileymisim
aileme de WhatsApp grubundan söyledim.Nifty testinin sonucu çıkmıştı,cinsiyeti de kesin öğrenmiştik.4 aylık hamileydim aileme söylediğimde
gruba sizi biriyle tanistiricam yazdım.Hemen kim kim diye sormaya başladılar USG ciktisini attım kızımla dedim
![]()
Anladım cnm rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallahilk aylar dusme riskinden soylemedim sonra dumduz soyledim vallA
Cinsiyet belli olsun,biraz büyüsün falan derken öyle geç söyledimÇok güzel ama 4 ay lik Ken neden özel değilse tabikide
bu fikri okuyunca aklıma direk matruşka bebek alıp içine ultrason ve testi koyma fikri geldiBen ic ice gecen kutulardan almistim. Bir kutunun icine cikolata,bir kutuya eti cin, bir kutuya ufak jelibon yapistirmistim. En icinede hamilelik testini birakmistim. Esime yaptigim suprizde. Patlayan kutu diye geciyor internette siyah ustu kirmizi kalp. 4-5 kutu ic ice![]()