18 subattan itibaren 2 ser gun ara 3 sefer beta icin kan verdim. 18 si beta 53.7 cikti ve duzenli yukseldi. Kese ve yolk sac i de gorduk 28 inde. Yarin insallah bebek ile kalp atışını göreceğiz

Arkadaşlar merhabalar süreç hakkında bilgim olmadığı için yardımınıza talibim regl günümde test yaptım çift çizgi çıktı 2 gün geciktiğinde kan verdim beta hcg değeri 170 çıktı ilk hamileliğim süreç hakkında çok tecrübesizim değer güne göre normal mi tahmini kaç haftalık olabilir 2 gün sonra tekrar mı kan vermem gerekiyor doktora ne zaman gitmeliyim beni yönlendirebilir misiniz

Benim kan testim 38.02 cikti yani 3 haftaliga esdeger. Fakat toplam 5 hafta sonunda ultrasona gittigimde 3 haftalik cikti. Bunun sebebi nedir ?

Merhaba ben de ayın 7 sinde değerime baktırdım. 13.6 çıktı. Kesin hamiş miyim yoksa henüz bunu söylemek için erken mi? 12 martta adet günüm

Merhaba ben de ayın 7 sinde değerime baktırdım. 13.6 çıktı. Kesin hamiş miyim yoksa henüz bunu söylemek için erken mi? 12 martta adet günüm
Erken öğrenmişsiniz çok yeni bir gebelik var... Adet gününüzde verseydiniz daha yüksrk çıkardı belki de 2 günde 1 kan verip artışa bakmanız gerekiyo... 2 günde 1 iki kat artış beklenir genelde hayırlı olsun.

Kızlar dün akşam üstü beta verdim 12.03 çıktı adetime 2 gün var bugün sabah ve akşam 2-3 er damla akıntı geldi sıvı ve açık kahve yerleşmemidir adet olucam diye ödüm patlıyor yarın akşamda ikinci kan testimi vereceğim normalden erken yumurtladım normalde 1 hafta var adetime yumurtlamaya göre 2 gün var

Teşekkür ederm bugün yine kan verdim 116 çıktı. Cuma günü doktor randevum var

Kızlar adetime 3 gün kala 12.03 ile öğrendim bugün adetime 1 gün vardı 20.26 ile öğrendim artış az geldi iki katı değil moralim çok bozuldu

Haftalık beta konusunda çok bi bilgim yok ama beta 1500 veya üstünde eğer doktorunuzun cihazları iyise alttan kese bile gözükebilir. İnşallah sağ sağlüm ilerler gebeliğiniz.
Keseyi gördü ama çok minikti ve 3 haftalık hamile olduğum için bana biraz yüksek geldi 4 5 haftanın deyeri normalde

Vallahi bu o kadar karışık bi olay ki kişiden kişiye değilen bisey bence.. Benim bi arkadaşımda böyleydi doktor doğal olduğunu bebeğin ne zmn tutunduğunu bilmedikleri için gebeliğin erken dönemlerinde böyle belirsizlikler olabileceğini söylemişti bebek büyüyüp 8 hafta 9 haftalık olunca herşeyi düzene girmişti hatta o zmnlar net kaç haftalık olduğunu söyleyebilmişti

Merhabaaa son adet tarihim 12 şubat ve 11 martta 127 cıka. Betam bugün 239 çıkmış tablolara göre normal gibi ama bilemedim

Kızlar selam. SAT 25 Şubat. 10 Mart’ta ise günde birkaç damla olacak miktarda kahverengi lekelenme başladı. 5 gündür devam ediyor. Sızı şeklinde günlerdir geçmeyen kasık ve bel ağrım da var. Özellikle ayakta durunca şiddetleniyor. Gebelik planım yok. Dkh ile korunuyorum. Yumurtlama döneminde böyle uzun lekelenme ve ağrı yaşayan var mı?

Bir de doğum kontrol hapı ile korunduktan sonra hamile kalan arkadaşlar var ise hapı ne kadar kullandınız ve bıraktıktan kaç ay sonra gebelik oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…