Son adet tarihim 9 Mayıs. Beklenen adet tarihim 5 hazirandı. Adetten 6 gün önce 20,5 ile öğrendim 30 saat sonra sağlık ocağı gelip kan vermemi istedi 32,8 çıktı. Uygulamaya göre bugün 5 haftalık görünüyorum bir daha da beta baktırmadım normal mi bu kadar düşük değerler?

selam kızlar 10 haziran adet gecikmemin 1.günüydü kan verdim 1.20 çıktı şu an da adeti gecikmemin 4 . günü nefes alamıyacak şekilde sol kasık ağrım var belime ve bacaklarıma vuruyor ağrı acaba kan vermek için acele mi etim yorumlar mısınız lütfen.

kızlarım Selam,

bugün kan verdim ve Beta değerim ; 50,99 çıktı, doktor 2 gün sonra tekrar kan vermeye çağırdı.
sizce nasıl, deneyimlerinize ihtiyacım var

Hayırlı olsun inşallah 🕊adet gecikmenizin kaçıncı günü bu değer ? Veya öncesi mi
Çok teşekkür ederim bu değer adet günüme 2 yada 3 gün varken çıkan ilk değerimdi
Regl 1 hafta kala erken gebelik testi ile öğrendim sonrasında bu kan değeri ile netleşti

Kızlar merhaba 7+4 haftalık hamileyim kasık ağrım çekme batma var sanki aşşağı doğru baskı uyguluyor gibi ayakta şiddetli oturunca hafifliyor uzanınca geçiyor aynı hafta da aynı şeyleri yaşayan oldu mu bide kabızlık var belki onun etkisidir diyorum ama bilmiyorum korkuyorum da kalp atışını duyduk herşey sağlıklı ilerliyor dedi 2 gün önce doktor ama daha önce düşüklerim olduğu için korkuyorum ilk defa bu kadar ilerledik yardımcı olur musunuz bana lütfen

Kızlar en son adet tarihim 04.07.2025 adetim 8 gün gecikti dün kaset test yaptım pozitif çıktı bugün kan verdim 7.442 bi yorumlar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…