İyi günler. Sat 23 mart . 22 nisanda olmam lazimdi adetim 5 gun gecikti. Evde iki erken testte de silik iki çizgi gordum. İlk kan testim persembe günü beta hcg 76 cikti. Cumartesi gunu 82 cikti. Progesteron 15 cikti. Artis bana az geldi. Pazartesi gunu tekrar baktiracagim. Yorumlayabilir misiniz? Basindan gecen var mi? Doktora bir kere gittim daha cok erken dedi ama vajinal ultrasonda cok kucuk kese gibi gordum dedi. Sık idrara cikma ve sag kasigimda ara ara agri oluyor.

Benm reglden bir gün önce verdgm kan sonucu 101 çıktı hemşire düşük dedi reglm 4 gün geçti yükselmiştir sanırm bugün yendien kan verecgm kötü mü sonucum

Merhaba nolur yardımınıza ihtiyacım var rel 2 gün kala Kanda 0,423 beta hcg çıktı bu sonuç nedir sizce yükselme ihtimali varmı ?

merhaba bu sonuçtan sonra pozitif mi gördünüz

Benim HCG değeri<5 çıktı sizce yükselir mi ben test yaptım evde silik çıktı yükseklirmi acaba

Kızlar merhaba. Pazartesi 647 çıktı beta bugün tekrar verdim 1028 çıktı sizce normal mi. Kimi iki karı olması galan deyince korktum

ilk beta cuma günü verildi ikincisini bugün verdim pazartesi yani. değerler nasıl yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_4215.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 49
Merhabalar,
13.05.2025 = 167.97
15.05.2025= 391.91
18.05.2025 = 1445 farklı haftaneden
21.05.2025 = 4195 (bugün kese görüldü)
25.05.2025 = 11.502
Farklı hastaneden yazdığım yerin dışındakiler hepsi aynı kurumdan verilen beta degerleri normal şartlarda 25.05.2025 olan zamanda betam 16.000 küsur olmalıydı ancak o sonuç çıkmadı carsmaba günü doktor kontrolüm var ve korkuyorum aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba yorumlarsanız çok sevinirim

Kızlar merhaba transfer sonrası kan verdim sonucum daha çıkmadı ama rahim kalınlığı 20 Mm mis sizce gebelik varmidir? Benim durumumu yaşayan varmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…