- 12 Mart 2024
- 252
- 79
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 ve üzeri hamilelik denilebiliyor . Bence tekrardan kan ver hamile olabilirsinArkadaşlar adetime 4 gün var beta 6,700 çıktı sizce pozitif mi bilgilendirirmisiniz![]()
Şuan 35 e yükselmiş normalmi acaba5 ve üzeri hamilelik denilebiliyor . Bence tekrardan kan ver hamile olabilirsin![]()
Salı günü 6 küsürse bugün 35 olmussa güzel artıyor demek ki ama tabi siz doktorunuza görünün mutlaka , sağlıkla gelsin inşallahŞuan 35 e yükselmiş normalmi acaba
İkiz olabilir mi benim de böyle yükselmiştiBen yeni ögrendim ilk beta hcg 32 idi sonra 2 gün geçti 90 oldu sonra 2 gün sonra 336 oldu sizce saglıklımı ilk defa giriyorum kadınlar kulubüne banada bilgi verirmisiniz
Canım 8 binleri görmesi gerekiyordu galiba ne yaptın? NasılsınLütfen bilen biri yardım etsin 5 haftalık hamileyim 1 haftada Hcg 558den 1886ya çıkmış. Ama kanamam da var. Doktor düşük olabilir demişti. Saglıklı yükselmemişmi nolmuş bu.
Pazartesi 4150 HCGMerhabalar.
Klomen ve ovitrel kullandığım 2.aydayım.
3 ekimi 4 ekime baglayan gece ovitrel çatlatma iğnesi günü.
6 ekim vajinal muayenede yumurta çatlamış görünüyor.
4 ve 5 ekim ilişki değerlendirme tarihleri.
15 ekim ilk beta hcg değeri 2.24.
20 ekim beta hcg değeri 48.38
22 ekim beta hcg degeri 79.43
Kanama lekelenme vs yok.
Tecrübesi olan arkadaşlar değerlendirebilir mi.
merhaba salı akşam dokuzda kan verdim beta 51 idi, perşembe akşam dokuzda kan verdim 184 çıktı allah korusun dış gebelik kimyasal şimdi bunları çok duuyuyoruz ve korkuyoruz bide bende pcos var ben şimdi kaç haftalığım kaç günlük bilmiyorum ve şuan hamilemisinizBen yeni ögrendim ilk beta hcg 32 idi sonra 2 gün geçti 90 oldu sonra 2 gün sonra 336 oldu sizce saglıklımı ilk defa giriyorum kadınlar kulubüne banada bilgi verirmisiniz
Merhaba son durumunuz ne oldu acabaPazartesi 4150 HCG
Cuma 6677 HCG sanırım istenilen düzeyde bir artış değil diş gebelik olabilirmi.. böyle durumları yaşayan varsa yazabilirmi