gebelik ihtimali var mıdır ?

buse_122

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
68
2
16
28
olay zaten saçma ama hiç tecrübem yok ondan dolayı sormak istedim||| bende ve erkek arkadaşımda pantalon varken birşeyler yaşandı boşalma olmadı o zaman benim yumurtalama zamanımdı erkek arkadaşımın pantalonu 1 2 damla zevk suyu olmuştu boxerdan geçiyor ya öyle neyse bende ıslandım pantalonum nemlendi gibi neyse kucağına falan oturdum yakınlaştık sorum şu ya normalde olmaz ama gebelik ihtimali olabilir mi aşırı tecrübesizim lütfen dalga geçmeyin normalde olmayacağını biliyorum fakat tedirgin oldum ve bende ıslandığım için oram da nemli gibi olunca dedim hani oradan geçermi falan diye sormak istedim (lütfen hiç tecrübem yok dalga geçmeyin )

Korkma canım hamilelik olmaz. Pantalon üzerinden spermler dışarıda bir kaç saniye yaşar ve ölür rahimde uzun saatler yaşarlar. Ki zaten boşalma dahi olmamış ki hamilelikten bahsedemeyiz. Yine de bundan sonrası için dikkatli ol sonucunda üzülecegin şeyler yaşama. Kafana takma stres yaparsan adet tarihin gecikir daha fazla stres yaşarsın. Anlattığın durumda HAMİLELİK yaşanmaz.

Eylülde de aynı konun var. Üstüne kızlık zarı konun var. Eğer bu kadar endişeleneceksen ya korunun yapın şu işi tamamen ya da yakınlaşmayı bırak .

Ya kusura bakmayın da “dalga geçmeyin”lik bir durum yok. Alelade dalga geçelim diye sormuşsunuz resmen. Biraz aklı mantığı beyni olan bi insan zaten bu şekilde hamile kalınmayacağını bilir. Ne alaka nemli olması? Sperm vajinaya boşaldı mı? yok! İlişki açık açık yaşanıp penis vajinaya girdi mi? yok! E o zaman sormayın be kardeşim!

Aynı konu zaten. Eylülde de açmış. Kopyala yapıştırılmış gibi bir kısım

Bak hiç tecrübem yok bilgim yok dalga geçmeyin yazıyorsun. Hadi bilgin yoktu aynı konu Eylül'de açmışsın. Yani niye dalga geçiyorsun?. Dalga geçmeyin diye yazılmış diye baktım konularına. Daha önce böyle konularla dalga geçildiğini nerden biliyor acaba dedim. Yani tekrar başına böyle bir olay geldi. Cevabı zaten almışsın öncesinde. Ayrıca aynı konudan açılmaz Mune Önce foruma bakın deniliyor. Sen bir de konuyu açan kullanıcısın. Konu, şekil farklı ; ama içerik sonuç , aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…