Gebelik ile ilgili (lütfen konumu taşımayın)

Bak canım . Geç döllenme olabılır ama bu evre de kese içinde yolk sac ve bebeği görmesi lazımdı .
Eğer doktorun hoşuna gitmediyse hemen değiştir .
Bak bende 3 ay önce bunu yaşadım . Çok sevdıgım doktorum bebeğin sağlıksız alammaız lazım dedi .
Ben naptım 3 doktor gezdim içime sinene kadar .
İçime sindi kabullendim ve aldırdım .
Şuan allah korusun bebeğin yoksa bile sana zararı yok . Bekle başka doktora git.

5 haftalikken gittigimde doktor beni ultrasona bile almadi cunku dogrusu bu. sonra stres oluyor kese dolu mu bos mu derken. 7 haftalikken gittigimde kalp atisi yok dedi karindan bakmisti. sonra universite hastanesine gittim sanirim ayni gun ya da bir iki gun sonraydi ve vajinal ultrasonda duyuldu kalp atisi.yani acele etme. benim de sonra hep 2 hafta geriden geldi zamanla duzeldi.

İki doktora birden gidiyorum şimdilik. Küçükcük şehir, o derece ki özel doğum hastanesinde progesteron tahlili yapacak donanım yok. Anında çıkması gereken tahlili acıbademe gönderip 10 gün sonra sonuç veriyorlarmış.

İnşallah Allahım. hayırlısıyla

Yaşadığın olayı birebir yaşadım..hatta belki fazlasını..adetimden 9 gün sonra beta HCG baktırdim 27 çıktı bebek 6 haftalık olması gerekirken ne kese ne kalp atışı görünmedi.doktor bebeği alalım diye gün verdi.ben bu konularda tecrübeli olduğum için hayret ettim doktorun bu tutumuna ve bekledim..8.haftada kalp atışı ve kese göründü.yalniz yine karından görünmedi,vajinal ultrasona gerek görüldü.herseyi bırak çoktan doğdu yanımda uyytmaya çalışıyorum yavrumu.umidini yitirme bekle bence.bu arada 2 hafta geç dollenme olmuş dediler sonrasında.birde sizin tahmin ettiğiniz zamanda dahi döllenme olsa hemen kese ve bebek buyumeyebiliyor.sonra yetişiyor zamanına.

Şimdi diğer konualarınıda okudum .
1 ilişki olmus geç döllenme olamaz o halde ..
7 haftalıksa çıkması lazımdı şimdi ..

Sen en güzeli bekle olurmu . 10 hafatya kadar seni zehirlemez .
Zaten eğer sağlıksızsa vucud onu atmaya çalışcak .
Ben kürtaja gittiğimde ultrasonda kanama alanlarını doktorum göstermişti . Bi kaç gün daha gitmesem kanamam başlıcakmıs ..

Benim kese 21 mm iken bebek gormedi doktor. Ama su an 33. Haftadayiz
Cok şükür bir sıkıntı olmadı. 9. Haftada kalp atisini duyduk. Stres yapmayin biraz bekleyin. Erkenden aldirmayin derim.

İşte hemen alalım neden diyorlar o zaman . Kendinden mi gelişti yoksa siz ek olarak birşey yaptınız mı?

Evet geç döllenme imkansız. Beklemekten başka çare yok bu durumda

Reactions: H E
Ben 6hafta 3 gunlukken kalp atisini duymustum ama kalbi durdu alindi 6.haftada attigi gibi durmus kalbi ben 8.haftada kontrolde ogrendim canim moralini bozmak istemem ama 5+6 da kalmis gibi duruyor benimde doktor 2 gun sonra gel bakalim demisti 2 gun sonra gittim hala kesede de bebekde de gelisme yoktu kalp atisi zaten yoktu farkli doktor gordugu icin emin olmak istedi ama sonuc degismedi umarim sende farkli olur

15 gün önce gittiğimde kese 5 mm Di yani son adetime göre 5+4 falandı, bu salı gittiğimde kese 12 mm olmuş. Gelişim durmuş olsa kese büyür mü ki yine de

Onu da söyledim şu an gerek yok dedi.
Allah Allah kurtaja gelince gel alalim, vajinal ultrasona gelince simdilik gerek yok. ne guzel is. yerinde olsam iki uc hafta gitmem ya da vajinal bakacak doktor bulurm. ve benim de tek iliskiydi sacma sapan bir adet duzenim vardi belli ki yumurtlamam da farkliydi

Bazi gebeliklerde ilk haftalar bebek geriden geliyor. Benim 5haftalikken kese gorundu 6 haftalikken kalp atisi duyulmustu ama 9. Haftaya kdar adet tarihiyle uyumlu degildi usg goruntusu.... sonradan tamamladi be hep 2 hafta onden gitti . Biraz bekleyin gerekirse dr gorusu alin bnce .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…