- 14 Mart 2025
- 1.111
- 165
- 38
- 25
- Konu Sahibi ankara0619
-
Daha lekelenme vs görmedim 3 gün kaldı ama adet sancım car kadıklarımda yarın 3 gün kalmış oluyor tam erken gebelikntesti yapcamBennimde adet degil yaa 2 gündür lekelenme tarzında geliyo neden böyle oldu anlamadim pembe lekelenme geliyo
Ben varım bat 19 ya da en geç 21 bazen 2 3 gün oynayabiliyor 4 yıldır 2. Çocuk için uğraşıyoruz bu ay da femara bide çatlatma iğnesi kullandım göğüslerim de hafif bi sızlama var sadeceArkadaşlar bat 19 nisan olan var mı? Belirtileri hep birlikte bekleyip paylaşalım herkese sevgiler
Test yaptim dün ama çok silik çıktı umutlanmakta istemiyorumDaha lekelenme vs görmedim 3 gün kaldı ama adet sancım car kadıklarımda yarın 3 gün kalmış oluyor tam erken gebelikntesti yapcam
Bende yapcamTest yaptim dün ama çok silik çıktı umutlanmakta istemiyorum
Benimde aşırı silik çoktıTest yaptim dün ama çok silik çıktı umutlanmakta istemiyorum
hayırlısıyla pozitife döner inşallahKızlar sabah yine silik gördüm belirtilerim zaten devam ediyor kan verdim negatif çıktı doktor durumun yerleşme kanamasına çok uyumlu bakalım bir hafta daha bekleyelim geç döllenme olmuş olabilir dedi beni yine arafta bıraktılar
Atsana sende testini biBenimde aşırı silik çoktı
Atsana sende testini bi
Ya emin misiniz bundan önce yaptığım testlerin hepsi negatifdi ben sekiz gün kala başladım kaset test yaptım ilk defa bugün erken gebelik testi yaptım silik verdi anında ama ben güvenmiyorum çünkü geçen ay da daha bariz pozitif verdi ama kan da negatif çıkmıştı ve adet olmuştumCanım senin testin pzoitif duruyo daha regl gününede var brnce regl sabahı bir tane daha test yap cizgi muhtemelen daha belirgin olur o zmn pozitif cikarsa yjne kan vermeye gidersin
Yarın yine erken gebelik testi yapacağım farklı bir MarkaCanım senin testin pzotif regl gununde birdaha test yap vizgi daha da nrt cikarsa kan vermeye gudersin
Ah inşallahhayırlısıyla pozitife döner inşallah
Bu yaptığınız hangi markaYarın yine erken gebelik testi yapacağım farklı bir Marka
Bu nimo marka ama yarın miratech yapcam çok iyi bir eczaneden aldık paketli zaten ultra hassamıssssBu yaptığınız hangi marka
Nimo bana iki gün önce pespembe çıkardı gittim dün negatifti. Ha herkese aynı olacak diye bişey yok elbette. Bunu yine nette araştırın bir ne olur ne olmazBu nimo marka ama yarın miratech yapcam çok iyi bir eczaneden aldık paketli zaten ultra hassamıssss
Evet ikilem bi test bazısı doğru bazısı yanlış çıkartmış balla benim kesin yanlıştır ben bence hamile değilim ama ukarıkmdogrudur yarın yapacağım test zaten her şeyi belirlerNimo bana iki gün önce pespembe çıkardı gittim dün negatifti. Ha herkese aynı olacak diye bişey yok elbette. Bunu yine nette araştırın bir ne olur ne olmaz
İnşallah güzel haberler alırsınızEvet ikilem bi test bazısı doğru bazısı yanlış çıkartmış balla benim kesin yanlıştır ben bence hamile değilim ama ukarıkmdogrudur yarın yapacağım test zaten her şeyi belirler
Banada haber ver canımYarın yine erken gebelik testi yapacağım farklı bir Marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?