- Konu Sahibi ankara0619
-
12 sinde kanamam oldu peçeteye sildikçe gelen kahve sonra pembe en son toz pembe gibi kesildi. 13 ünde öğlen yeniden kanama oldu daha kırmızıydı sildikçe bir iki kere geldi sonra bitti. Dün sabah biraz kanama oldu yeniden yine aynı şekilde bitti. Bu arada bu durumlar olurken hayal meyal çizgi görüyordum. Bu sabah yaptım buraya yüklediğimde kalite düşüyor pek belli değil ama baya hemen çift çizgi oldu şok oldum falan yani. Regl desen reglim hiç şaşmaz yoğun ağrılı pıhtılı olur iki kere falan ped değiştiririm ama öyle bir durum yok hayır kanda veremiyorum yaşadığım yerde belli günler alınıyor böyle saçma bişey içinde kaldımDaha iki gün geçmiş oluersun canım bu ay hepimizinki gecikti etkilendi en son ne zaman test.yaptin nasıl cikti
Şuan kanama tamamen bitti mi12 sinde kanamam oldu peçeteye sildikçe gelen kahve sonra pembe en son toz pembe gibi kesildi. 13 ünde öğlen yeniden kanama oldu daha kırmızıydı sildikçe bir iki kere geldi sonra bitti. Dün sabah biraz kanama oldu yeniden yine aynı şekilde bitti. Bu arada bu durumlar olurken hayal meyal çizgi görüyordum. Bu sabah yaptım buraya yüklediğimde kalite düşüyor pek belli değil ama baya hemen çift çizgi oldu şok oldum falan yani. Regl desen reglim hiç şaşmaz yoğun ağrılı pıhtılı olur iki kere falan ped değiştiririm ama öyle bir durum yok hayır kanda veremiyorum yaşadığım yerde belli günler alınıyor böyle saçma bişey içinde kaldım
Evet dün artık bitti şu an gelen giden yokŞuan kanama tamamen bitti mi
Gerçekten ilginç nasıl bekliyorsunuz kan testi yaptırmadan ben olsam şehir bile degistirebilirimEvet dün artık bitti şu an gelen giden yok
Ahaha arabam olsa şehir merkezine gider yaptırırdımGerçekten ilginç nasıl bekliyorsunuz kan testi yaptırmadan ben olsam şehir bile degistirebilirim
Sağol balımCanım prefertil diye bir marka
Gebelikten gibi geldi bana...yerleşme kanaması olabilir...adet olsaniz devam ederdi heralde... inşallah vardır hakkınızda hayırlısı...bizim içinde dua edin12 sinde kanamam oldu peçeteye sildikçe gelen kahve sonra pembe en son toz pembe gibi kesildi. 13 ünde öğlen yeniden kanama oldu daha kırmızıydı sildikçe bir iki kere geldi sonra bitti. Dün sabah biraz kanama oldu yeniden yine aynı şekilde bitti. Bu arada bu durumlar olurken hayal meyal çizgi görüyordum. Bu sabah yaptım buraya yüklediğimde kalite düşüyor pek belli değil ama baya hemen çift çizgi oldu şok oldum falan yani. Regl desen reglim hiç şaşmaz yoğun ağrılı pıhtılı olur iki kere falan ped değiştiririm ama öyle bir durum yok hayır kanda veremiyorum yaşadığım yerde belli günler alınıyor böyle saçma bişey içinde kaldım
Bilemiyorum işte herşey çok karıştı ama dediğiniz gibi inşallah vardır sağolun. Hep beraber en kısa sürede güzel haberler alalım inşallah sağlıklı hamilelik süreçleri sağlıklı yavrular nasip etsin Allah hepimizeGebelikten gibi geldi bana...yerleşme kanaması olabilir...adet olsaniz devam ederdi heralde... inşallah vardır hakkınızda hayırlısı...bizim içinde dua edin
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınızHepimize Rabbim hayırlısını nasip etsin her şey gününü bekliyor bu hayatta kalben saglikli evlatlar nasip olsun isteyen herkese ben de kan verdim regle iki gün var 99 çıktı sağlıkla ilerler inşallah
Amin isteyen herkes inşallah teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız
Aynen bende ara vercem çünkü gerçekten her saniye bunu düşünmekle geçiyo ve çok ciddi psikolojimiz mahvoluyoAynı durumdayim test yap yalanci pozitif gör umutlan sonra negatif gör çöküşe geç regle kadar bir umut et regl olmamak için dua et.regl ol bunalıma.gir döngü bu. Artık hayattan zevk alamaz oldum ki içtiğim kahveden okuduğum kitaptan zevk alan bir insandım. Çok yıprandim çok zormuş. Ara veriyorum bu konuyu bir süre gundemimden kaldırıyorum çünkü bı gidişle psikolojim de evliliğim de bozulacak
Her geçen gün birer birer masadan eksiliyor dostlar...Bende olucam heralde... hayırlısı...umudunuzu kaybetmek yok...gerekirse biraz dinlenelim ara verelim piskolojomizi toparliyalim..sonra kaldığımız yerden devam...Allah herkesin gönlüne göre versin
Benim 18-19 gibiArkadaşlar bat 19 nisan olan var mı? Belirtileri hep birlikte bekleyip paylaşalım herkese sevgiler
Valla böyle negatif olup gecikmenin ikinci üçüncü günü pozitif görenler var ki geç döllenme ihtimalide olabilir eğer regl olmazsan ortalama beş altı günü daha varBat bugün. Olmadım ama olacak gibi ağrı var testler negatif. Burdan dönmez dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?