Gebelik isteyenler bat 19 nisan olanlar belirti bekleyelim🤭

Demi yani tam regl oldum bir daha ki ay artık derken bide bu oldu şimdi bizim kafakara rahatlık yok valla ya. Bu da eğer yerleşme değilse hayatımın tek kısa reglini yaşamış olarak tarihe not düşeceğim 😂
Bilmiyorum canım tek bildiğim ben artık kafayı bozdum bu konularla 🤣

Bilmiyorum canım tek bildiğim ben artık kafayı bozdum bu konularla 🤣
Ay vallahi şurada gün içinde kendimle ilgili kırk şey araştırıyorum başkalarının sorularına cevap arıyorum baktım bilmiyorum şüphe ediyorum başkasının problemini Google da chatgpt de araştırıyorum falan kırdım iyice 😂

Kızlar merhaba, benim son korunmasız ilişki 4 nisan sat 22 mart iki gün önce sol kasığım ciddi şekilde ağrıdı sonra geçti bugün de peçeteye sildiğimde gelen pembe akıntım oldu sonra kesildi az önce yine çok silik pembe akıntım oldu yine kesildi daha önce yaşayan var mı acaba?

Aralık da hamile kaldım kaybettim. 2 aydır da deniyoruz
Bende aralıkta kaybettim benim son korunmasız ilişki 4 nisan sat 22 mart iki gün önce sol kasığım ciddi şekilde ağrıdı sonra geçti bugün de peçeteye sildiğimde gelen pembe akıntım oldu sonra kesildi az önce yine çok silik pembe akıntım oldu yine kesildi daha önce yaşayan var mı acaba?

Bende aralıkta kaybettim benim son korunmasız ilişki 4 nisan sat 22 mart iki gün önce sol kasığım ciddi şekilde ağrıdı sonra geçti bugün de peçeteye sildiğimde gelen pembe akıntım oldu sonra kesildi az önce yine çok silik pembe akıntım oldu yine kesildi daha önce yaşayan var mı acaba?
Benim de sat 20 si belirti yok seninkisi belki yerlesmedir bilemiyorum

Kızlar sizce pik mi ?

Eklentiler

• IMG_4342.webp
    IMG_4342.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 45
Seninde mi bugün kanaman oldu bende yaşadım ya başta regl sandım ama yok alakasız yani dedim bu ay da bitti ama bu kanama işleri çok değiştirdi yine bat 13 tü. Şimdi yine aynı telaşa düştüm yerleşme mi diye

Seninde mi bugün kanaman oldu bende yaşadım ya başta regl sandım ama yok alakasız yani dedim bu ay da bitti ama bu kanama işleri çok değiştirdi yine bat 13 tü. Şimdi yine aynı telaşa düştüm yerleşme mi diye
Ay benim de bugün oldu bende aynı tepkiyi verdim ne alaka bu şimdi daha 7-8gün var diye düşündüm bakalım bekliyorum adet günümü haberleşelim lütfen🙏🏻🥰

Benim 22 karin ağrısı ve bzen gogus agrisi disinda hic belirti yok dayanamayip 9 gun var test yaptim cikmadi az da olsa cikar diye düşündüm varsa yok bu ay sanirim

Ay benim de bugün oldu bende aynı tepkiyi verdim ne alaka bu şimdi daha 7-8gün var diye düşündüm bakalım bekliyorum adet günümü haberleşelim lütfen🙏🏻🥰
Benim adet bugündü normalde gece kanama falan olmamış sadece akıntı ile karışık kahverengi kan var az miktarda böyle olursa salı günü kan veririm herhalde hadi bakalım güzel haberler alalım inşallah 🥰🙏🏻

Benim adet bugündü normalde gece kanama falan olmamış sadece akıntı ile karışık kahverengi kan var az miktarda böyle olursa salı günü kan veririm herhalde hadi bakalım güzel haberler alalım inşallah 🥰🙏🏻
Hadi bakalım inşallah benim daha var günler geçmek bitmiyo önce senden hayırlı haber alalım sonrasında inşallah benden🥰🙏🏻💐

Yaa kızlar kac tane konuya yazsqmda dönüp dolaşıp geliyorum buraya beraber yola.çiktık bu ay ne de olsa 😊hani size bahsetmistim yaa kasık ve bel aģrim var göğsümde hassasiyrt var yoğun akıntım var diyr benim şu an 3 gündür ağrılarım ve hassasiyetim bitti ama akıntım hala yoğun bir sekilde devam ediyo bazen beyaz bazen açık renkte birde dünden beri hep gazım var karnımda gurul gurul ötüyo sizce buda belirti olabilir mi 😇

Yaa kızlar kac tane konuya yazsqmda dönüp dolaşıp geliyorum buraya beraber yola.çiktık bu ay ne de olsa 😊hani size bahsetmistim yaa kasık ve bel aģrim var göğsümde hassasiyrt var yoğun akıntım var diyr benim şu an 3 gündür ağrılarım ve hassasiyetim bitti ama akıntım hala yoğun bir sekilde devam ediyo bazen beyaz bazen açık renkte birde dünden beri hep gazım var karnımda gurul gurul ötüyo sizce buda belirti olabilir mi 😇
Çatlama gününden sonra kaçıncı gün ve adete ne kadar var

Ben Ovitrelle vurulalı 15 gün oldu
Bu hafta başta sağ tarafta bel ağrım oldu, beyaz akıntı geldi
Birkaç gündür sol kasığım ağrıyordu, bazen regli olacakmışım gibi ağrı oluyordu
Akıntı sarıya döndü ve göğüslerim dolgunlaştı
Bugün benim de akıntı dışında bir ağrım, belirtim yok

Back
X