- 6 Kasım 2024
- 88
- 58
- 3
- 28
- Konu Sahibi ankara0619
Testin markası ne çok tatlışKızlar sizce pik mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markası ne çok tatlışKızlar sizce pik mi
İlk benimde ağrılarım plduğu zaman 2 gün sarı akıntım vardı ama şu an beyaz ya da seffaf ve yoğun birde evelsi gün sabah midem bulandi onu yazmayi unuttum buraha bulanmadı amaBen Ovitrelle vurulalı 15 gün oldu
Bu hafta başta sağ tarafta bel ağrım oldu, beyaz akıntı geldi
Birkaç gündür sol kasığım ağrıyordu, bazen regli olacakmışım gibi ağrı oluyordu
Akıntı sarıya döndü ve göğüslerim dolgunlaştı
Bugün benim de akıntı dışında bir ağrım, belirtim yok
6 gun kala yaptiniz mi ben bugun yaptim asagiya inmem gerekiyordu yaptim ciktim eve baya gec geldim boyle gördüm markasi albiBende yaptım 9 gün varken negatif cıkti simdi 6 gün var salı gene yapıcam sabah idrarı ile
2. Çizgi silik gözüküyor yapmadım birdaha ama yarın alıcam salı günü sabah idrarı ile yapıcam atatım buraya ama sende 2. Çizgi vqr eğer kuruma değilse keşke erken gebelik testi ile deneseydin bunda çıkan onda daha net çikar bence6 gun kala yaptiniz mi ben bugun yaptim asagiya inmem gerekiyordu yaptim ciktim eve baya gec geldim boyle gördüm markasi albi
Benim de 20 bekliyorumArkadaşlar bat 19 nisan olan var mı? Belirtileri hep birlikte bekleyip paylaşalım herkese sevgiler![]()
Benimde 20 bekliyorum haberleşelimBat 20 canım yumurtlama haftasindayim gebelik istiyorum![]()
Yok canım silince gelen moddan devam yani regl olsa ikinci gün benim inanılmaz kanamam olması gerekir ama yok. Ki yerleşme değilse 17 yıllık regl hayatıma adını altın harflerle kazıyacakAdet hala olmadin mi canım
Kan da çıkar da idrar da biraz daha beklemek lazım benim oğluma hamileliğim de tek belirtim ayak üşümesiydi geri kalan tüm belirtileri kese oluşurken falan yaşadım yavaş yavaş inşallah vardır hayırlısı olsunÇatlamadan sonra 8. Gün canım ad3t tarihimde 19 nisan
Tmm canım unutmamak için takibe alıyorum seniBenimde 20 bekliyorum haberleşelim
Ayyy inşallah regl değildir kızzz test yapsana yarın biYok canım silince gelen moddan devam yani regl olsa ikinci gün benim inanılmaz kanamam olması gerekir ama yok. Ki yerleşme değilse 17 yıllık regl hayatıma adını altın harflerle kazıyacak![]()
Benimde ogluma hamilrligimi oğrendiğimde adet sancısı gibi sancım adrt günümde baslamısti ama esim israrla test yaomami istedi bir baktim pozitif 3 aylık evliydik birde beklemiyorduk bile sürpriz olmuştüKan da çıkar da idrar da biraz daha beklemek lazım benim oğluma hamileliğim de tek belirtim ayak üşümesiydi geri kalan tüm belirtileri kese oluşurken falan yaşadım yavaş yavaş inşallah vardır hayırlısı olsun![]()
İnşallah değildir ya. Vallahi bilmiyorum biraz daha dayansam diyorum burada sadece salı çarşamba kan verilebiliyor çarşamba direk kan vereyim diye düşündüm bilemedim yaaAyyy inşallah regl değildir kızzz test yapsana yarın bi![]()
Tamam benden alıcamTmm canım unutmamak için takibe alıyorum seni![]()
Adet oldunuzmu acaba ovitrellede normalde 14. Günü adet olunuyor. İnşaallah bebeğiniz sizinleBen Ovitrelle vurulalı 15 gün oldu
Bu hafta başta sağ tarafta bel ağrım oldu, beyaz akıntı geldi
Birkaç gündür sol kasığım ağrıyordu, bazen regli olacakmışım gibi ağrı oluyordu
Akıntı sarıya döndü ve göğüslerim dolgunlaştı
Bugün benim de akıntı dışında bir ağrım, belirtim yok
benim 19 batttt hayırlısı olsun hakkımızdaArkadaşlar bat 19 nisan olan var mı? Belirtileri hep birlikte bekleyip paylaşalım herkese sevgiler![]()
Adet oldunuzmu acaba ovitrellede normalde 14. Günü adet olunuyor. İnşaallah bebeğiniz sizinle![]()
ya ovulasyon testine bakıp hamilelik öğrenenler varmış ama ben pek anlamadım geçen ay kıp kırmızı çıktı 6 gün kala ama gebe değildimmm bence adetini bekle canım hakkımızda hayırlısı olsunnnKızlaarr reglime son 5 gün bar, ovulasyonla takip ediyorum,en alttaki testi bugün yaptım,sizce gebelik olabilir mii,bilenler yorumlayabilir mi 6 sene olduuu