- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.473
- 548
- Konu Sahibi KIR PAPATYASII
çokkk teşekkür ederim evet stres değil de kaygılanma diyebilirim biliyor musun çok uğraştım ve hemen beklemiyordum hani birşey için koşarsın elde edince panik olursun ya öyle bir durum :))Aaaaa papatya çok tebrik ederim istediğini okumuştum bikaç yorumunda, çok sevindim Allah tamamına erdirsin![]()
Kalp atışı 7. haftanın içindeyken duyulur. Çalışıp çalışamayacağına karar vermen için bence biraz erken şu anda. Ayrıca gebelik şekeri tespiti 19.20. haftalarda yapılıyor. Öncesinde değerlerinde bir sıkıntı olursa muhtemelen diyetle takip edilirsin ilaç kullanman gerekeceğini düşünmüyorum. Bence çevrene ve işyerine söylemek için 3-4 ayı bekleyebilirsin. Stresini minimuma indirecek yapabileceğin şeyler (8 gebelik kaybından sonra son gebeliğimin ne kadar stresli olacağını tahmin edersin) ; olumlama yapmak, kitap okumak, mümkün mertebe gebelikten farklı konular konuşmak, film/dizi izlemek.. 3 haftalıkken öğrenmiş olduğun için şanslısın kendine özen gösterirsin, kötü alışkanlığın falan varsa erkenden bırakırsın iyi olmuş. Adetin kaçıncı günü kaç değerle öğrendin merak ettim (ben de 3 haftalıkken öğrenmiştim ama erken döllenmeymiş benimki mesela)?
ingilizce çalışıyordum ona devam edeceğim kafamı güzel dağıtıyor
ben tam ne kadarlıkken öğrendim 17 günlükken tarihini de çatlatma iğnesinden dolayı emin gibiyim 17 günlükken progesteron 16 beta hcg 475 idi rahim duvarının kalınlığı iyi dedi