• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik, kaygılar ve iş yeri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem de ne etkili
Ne kadar uzağa yapabildiğini bilsen şaşarsın 😂😂😂

Ama korkma bak ağlamıyorsun
O kadar uykusuz oluyorsun ki bi yerden sonra kafa kırılıyor zaten gülme krizine giriyorsun
Boynuna kadar kakaya batmışsın ama oturmuş gülüyorsun 😂😂😂
Ya kadını korkutmayın diycektim ama korkutun korkutun alışsın :D Beni kimse korkutmadı da noldu? bi anda herşey üstüste gelince noluyo lannn diye şoka girdim :D Bu bebek normal değil falan diye düşünüyodum :D Sonra baktım herkes aynı dertlerden muzdarip zor da olsa kabullendim :D

valla benim ilk 6-7 ay rahattı be papatya
yani uyku hep 2 saatlik uyudum ama problem olmadı artık hazırlamış mıydım kendimi ne..
ben hep 2 saatlik uyuduğumdan :KK70:
ama şu an işte "1 kahve bile içemiyorum" geyiği başladı.
ben işteyim gerçi burada içiyorum :KK70:

he bi de önceden kendini kötüye hazırla ki sonra o kadar zor değilmiş be dersin.
benim bir arkadaşım kendisinden allah razı olsun, benimki kolik seninki de kolik olursa yandın, mahvoldum bittim öldüm ben diye beni öyle bir motive etti ki, bi baktım e bu bebek arada emiyor e uyuyor, e gazı da vurunca çıkıyormuş yaa falan olmuştum :KK70: şimdi de sürekli masaların tepesinde zaten.

bir de uykunun ennn tatlı yerinde çocuğun uyanması ve uyuyamaması yok muu işte o çok çok fena.
hep iki saat uyumak mı :KK14:
ayy vallahi bilmiyorum aslında bebeklerle aram iyidir ama ağlayınca hep bu bozuldu al diye anasına veriririm şimdi de olmadı babasına veririm napayım :KK70:
inşallah çok ağlamaz ben en iyisi şimdi sessizken bu günlerin tadını çıkarayım

Hem de ne etkili
Ne kadar uzağa yapabildiğini bilsen şaşarsın 😂😂😂

Ama korkma bak ağlamıyorsun
O kadar uykusuz oluyorsun ki bi yerden sonra kafa kırılıyor zaten gülme krizine giriyorsun
Boynuna kadar kakaya batmışsın ama oturmuş gülüyorsun 😂😂😂
ayyy bu ne böyle
ben şu halime şükretmeye başladım vallahi :olamaz:
Allah razı olsun
gerçi sağlıklı olsun da kakaya da razıyım inşallah sende sağ salim büyütt

Ya kadını korkutmayın diycektim ama korkutun korkutun alışsın :KK70: Beni kimse korkutmadı da noldu? bi anda herşey üstüste gelince noluyo lannn diye şoka girdim :KK70: Bu bebek normal değil falan diye düşünüyodum :KK70: Sonra baktım herkes aynı dertlerden muzdarip zor da olsa kabullendim :KK70:
Bebekli hayata gerçekçi bi bakış açısı sunuyoruz biz
Bi nevi amme hizmeti 😂😂😂

bu çoğul gebeliği herkes söylüyor çevremdeki sanırım adet gününden hesaplanınca beş hafta oluyor
ayy inşallah canım inşallah hayırla sonuçlansın ben ki iğneden kaçarken kendine sekiz iğne yapmış insanım hiç bu kadar tırstığımı hatırlamıyorum .çok teşekkür ederim bu arada içimi rahatlattın:KK200:
Yumurtam bir tane oluşmuştu aslında
Adet gününden hesaplanması lazım normali o canım, 5. haftanın içindesin muhtemelen, o durumda da (ki zaten 1 yumurtan büyüdüyse) değerin de normal çoğul değildir büyük ihtimalle.. bu haftanın sonunda kese gözükür. Çünkü 5 hafta bitmeden kese gözükmüyor randevu ne zaman verdiler?

Ya kadını korkutmayın diycektim ama korkutun korkutun alışsın :KK70: Beni kimse korkutmadı da noldu? bi anda herşey üstüste gelince noluyo lannn diye şoka girdim :KK70: Bu bebek normal değil falan diye düşünüyodum :KK70: Sonra baktım herkes aynı dertlerden muzdarip zor da olsa kabullendim :KK70:
korkutmak mı beni mahvettiler burada hacamat ettiler :KK70::KK70:

Adet gününden hesaplanması lazım normali o canım, 5. haftanın içindesin muhtemelen, o durumda da (ki zaten 1 yumurtan büyüdüyse) değerin de normal çoğul değildir büyük ihtimalle.. bu haftanın sonunda kese gözükür. Çünkü 5 hafta bitmeden kese gözükmüyor randevu ne zaman verdiler?
randevu perşembe ya da cuma gel dedi beta 3000 üzeri olur keseyi kontrol ederiz dedi doktorum bende cumayı bekliyorum canım sanki günler kağnı ile çekiliyor

Bebekli hayata gerçekçi bi bakış açısı sunuyoruz biz
Bi nevi amme hizmeti 😂😂😂
Bi arkadaşım vardı hamileyken telefonla görüşüyoduk o aralar bebeği 1 yaş civarıydı, Napıyosun diyo, yemek yiyorum diyorum mesela, ye ye rahat rahat yayıla yayıla ye, uzanıyorum diyorum, uzan uzan geniş geniş uzan, uyuyodum diyorum, hadi uyu uyu iyice uyu, film izliyorum, izle izle bildiğin tüm filmleri izle :D :D Ben de diyodum içimden kız hamileyim diye beni rahat ettirmeye çalışıyo heralde :D Bileydim böyle olacağını :D :D :D

randevu perşembe ya da cuma gel dedi beta 3000 üzeri olur keseyi kontrol ederiz dedi doktorum bende cumayı bekliyorum canım sanki günler kağnı ile çekiliyor
Aynen dediğim gibi cuma muhtemelen 5. haftan biter.. Kız 9 hamilelik yaşamış biriyim tedaviyle de oldu normal de oldu her türlü donanıma sahibim bana güven :D

Bi arkadaşım vardı hamileyken telefonla görüşüyoduk o aralar bebeği 1 yaş civarıydı, Napıyosun diyo, yemek yiyorum diyorum mesela, ye ye rahat rahat yayıla yayıla ye, uzanıyorum diyorum, uzan uzan geniş geniş uzan, uyuyodum diyorum, hadi uyu uyu iyice uyu, film izliyorum, izle izle bildiğin tüm filmleri izle :KK70: :KK70: Ben de diyodum içimden kız hamileyim diye beni rahat ettirmeye çalışıyo heralde :KK70: Bileydim böyle olacağını :KK70: :KK70: :KK70:
Aslında uyarmış seni ruhun duymamış
Direkt anlatsaymış gerçekleri daha iyi olurmui gerçi 😂😂

Tuvalete 3 seferde gidebildiğimi anlatmış mıydım?😂😂😂
İlkinde hayal ediyorsun
İkincide kapısına kadar geliyorsun
Üçüncüde içeri girmek nasip oluyor 😂😂

Merhaba hanımlar;

Aslında çok mutlu bir haber aldım bu cuma üç haftalık hamileymişimm..:KK36: Bu haber bana o kadar iyi geldi ki pko dan dolayı bir yıldır ilaç kullanıyordum son iki aydır iğneler ilaçlar takipler kilo , haşimato, kansızlık ,vitaminsizlik derken doktorum bile tedaviyle pek ihtimal vermiyordu gebeliğe . Bende tüp bebeğe kendimi zihnen hazırlamıştım
Öğrendiğimde çok mutlu oldum ama kaygılar başladı kiloyu yeteri kadar verememiştim şu an hala şeker direncim için ilaç kullanıyorum .Keseyi görecek miyim sağlıklı bir gebelik mi gibi korkular yaşıyorum. Gerçekten tedavi döneminde bu kadar hiç panik değildim ani öğrenmek çok tetikledi gece insan kendini esnetir ya bacaklarını kastığım için korkup birden sıçrayıp uyanıyorum bir şey olursa diye.

İş yerine ne zaman haber vermeliyim yedi ay çalışmak mümkün mü yoksa belli bir aydan sonra ayrılmalı mıyım ?Bu da en merak ettiğim konu şu an daha çok erken üç haftalık kese görmeden ve kalp atışı duymadan bilgi vermek de istemiyorum.

ayyy ne güzel sevindim senın adına ,
yorumlarını sık gördüğüm bir üyesin :KK3:

iş yerine söylemek için çok erken bulantın kusman falan olursa söylersin yoksa 2 aya kadar bekle ,

sağlıkla dogsun bebegın

Aslında uyarmış seni ruhun duymamış
Direkt anlatsaymış gerçekleri daha iyi olurmui gerçi 😂😂

Tuvalete 3 seferde gidebildiğimi anlatmış mıydım?😂😂😂
İlkinde hayal ediyorsun
İkincide kapısına kadar geliyorsun
Üçüncüde içeri girmek nasip oluyor 😂😂
hahahahahahahahahah :D :D zaten sonrasında söyledim dost musun düşman mısın ne biçim kadınsın insan açık söyler şu başıma gelenlere bak diye :D Ben mesela direk kucağımda gidiyorum tuvalete kısa ve etkili tek seferde :D

Aynen dediğim gibi cuma muhtemelen 5. haftan biter.. Kız 9 hamilelik yaşamış biriyim tedaviyle de oldu normal de oldu her türlü donanıma sahibim bana güven :D
Maşallah evet gerçekten iyi biliyorsun vallahi canım 😅 peki şunu sorayım benim bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor normal mi

ayyy ne güzel sevindim senın adına ,
yorumlarını sık gördüğüm bir üyesin :KK3:

iş yerine söylemek için çok erken bulantın kusman falan olursa söylersin yoksa 2 aya kadar bekle ,

sağlıkla dogsun bebegın
Çok teşekkür ederim çok sağol insallah sağlıkla gelsin 🥰

hahahahahahahahahah :KK70: :KK70: zaten sonrasında söyledim dost musun düşman mısın ne biçim kadınsın insan açık söyler şu başıma gelenlere bak diye :KK70: Ben mesela direk kucağımda gidiyorum tuvalete kısa ve etkili tek seferde :KK70:
Ben tek elle beceremiyorum tüm süreci 😂😂😂
Maşallah evet gerçekten iyi biliyorsun vallahi canım 😅 peki şunu sorayım benim bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor normal mi
Kasık ağrısı çok normal 😬

Ahahah bı de ayrıntılı anlatmışsınız 🤣🤣
Bi de benim velet ağır gülle gibi :D Geç yürüdü bi de 16 aylık olacak daha yeni yürüdü neyseki şimdi gelip yanımda banyo dolaplarını falan kurcalıyo :D 11 aylıkken 13 kg dı sonra biraz yavaşladı kilo alışı neyseki şimdi 15 kg falan :D Hala da kucak istiyo zalımın oğlu :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X