Neden?vajinal ultrasonrandan bakalim dedi bende kabul etmedim beklerim dedim
Korkma canım benimde ilk vajinal ultrasonda görünmüştü kesem eğer gebeliğin ilerleyen haftalarında olsaydım ve riskli bi durumum olsaydı bende yo sekilde baktırmazdım belki ama suan bi tehlike yok senin için tekrar gittiğinde normal ultrasonda görünmezse eğer vajinal baktır en azından bebisini görmüş olursun için rahatlar :)bazen düsebiliyor diye söylendi bende korktum
Ksn testi bi saate cıkıyor sonucu aslında ama sağlık ocağı nda yada devlettemi yaptırdın?tamam canim insallah içime çok korku düstü zaten bugünde karnimda ağri var korkuyorum ya
Alla alla bi saate cıkıyor normalde özel de neyse canım inşallah güzel haberlerinide alırızzz :)özel hastanede yaptirdim yarin çikacakmis
adetin üzerinden bir hafta gecti adet günü hcg 66 ydi simdi tahminen 1200 dür karnimdan bakti göremiyorum dedi görünmesi lazim dedi moralimi çok bozdu kizlar yardim
Benimde bhcg 6000 de görüldü. Vajinal kesin görünüradetin üzerinden bir hafta gecti adet günü hcg 66 ydi simdi tahminen 1200 dür karnimdan bakti göremiyorum dedi görünmesi lazim dedi moralimi çok bozdu kizlar yardim
Evet canım karindan göründü.6000 lerde karindan ultrasondami göründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?