gebelik kesesi neden görülmedi :(

Benimde 3000 lerde görülmedi karından baktı sonra 4 gun bekleyıp gttım allttan gördüm kan degerm ise 2800 e düşmüştü düşük olabilr dedi ama ne kanamam ne agrım vardı neyse dun aksam gttm kese rahat görüldü büyümüş ama bebişi gööremedim haaftaya tekrar gel dedi beta degerim yükselmiş Allahtan 3962 cıkmiş bana 2 3 haftaalıksın dıyo ben 5 haftalık falan sanıyodum onu anlamadm tabi

cts doktora gittigimizde karindan keseyi gorduk cok sukur 6 haftalikmis 5+4 dedi alttan bakmak istemedi haftaya tekrar cagirdi kalp atislari icin... Allah hepimize bebegimizi hayirli saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

adetin üzerinden bir hafta gecti adet günü hcg 66 ydi simdi tahminen 1200 dür karnimdan bakti göremiyorum dedi görünmesi lazim dedi moralimi çok bozdu kizlar yardim
Tatlimm benim ki 2600 de bile gorunmemisti. Bırak .biraz daha artsın degerin ve doktorunu değiş :)

Tatlimm benim ki 2600 de bile gorunmemisti. Bırak .biraz daha artsın degerin ve doktorunu değiş :)
kızlar benm de değerim cuma günü 575 ti bugün 2700 ler de çıktı bu değerler normal mi 3 gündeki artış nasıl sizce? bugün gttiğimizde keseyi göremedik erken mi acaba?

Benim 8. Haftayaa kadar gözükmedi. Vajinal bakıldı hep. Telaş yapma. Kaldı ki seninki çok çok erken.

benim doktorum kafayi yemis ya ben sakinken sırf vajinal ultrason olmadigim için telaslandirmaya çalisiyor sat 9 ekim , dün gittim görüyormusta ama net degilmis falan ya vardir ya yoktur neden böyle yapiyor anlamiyorum acaba ultrason farki varmidir doktorumu değistirecemde

Tatlım hiç düşünme bile. Direk doktor değiş daha en başından böyle yapıyorsa ohooo sonra daha neler yapar

fotoyu yükleyemiyorum kese yok demiyor görüyorumda net değil falan alttan baksam görecem birakmiyorsun dedi benim moralim yüksek o düsürmeye çlisiyor kan değerim hep iki kat artiyor ağri kanama yok ara sira ani hareketlerde anlik kasık ağrilarida normal diye düsünüyorum

geçen hafta değerim 1000 küsürdü karindan bakti göremiyorum (görünmesi lazim )diyerek gereksiz stres yaratti halbuki o degerde vajinal bile görülemeyebilirmis

Canım doktorunu değiştir hemen zaten küçük daha kaç haftalık oluyo hesabına göre kuzum bu zamanlarda görülmemesi normal bi de su var benim doktorum kaçıncı haftada zor gördü çok yemiştim o gün

benim sat 9 .tabi adet 30 gün falan sürüyor geç yumurtluyorum 16 17 günde sanirim.görülmesi için çok yemekmi yiyeyim ? :))

7 haftayi dolduracam nerdeyse kese yok demiyor varmis ama net görmüyor bana kaç haftalik kac cm de demiyor

Hayır hayır yeme işte yanlış yazdım galiba sıkışık git biraz ve mümkünse gerçekten yeme ben hep gündüz yerdim öğlen su içip doktora giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…