Arkadaslar merhaba ben adetim bir hafta gecince gittim doktora karindan da alttan da kese gozukmedi rahimde kalinlasma var dedi kan tahlili istedi 2300lerde cikti aradigimda erken gebelik haftaya gel dedi cts gidince insallah saglikli oldugunu ogreniriz benzer bir durum yasayan var mi
Cts gittigimde kan tahlili istemedi keseyi goremediginde 2300lerdeydi 1 hafta oncesindekan degerin kacti
Tatlimm benim ki 2600 de bile gorunmemisti. Bırak .biraz daha artsın degerin ve doktorunu değiş :)adetin üzerinden bir hafta gecti adet günü hcg 66 ydi simdi tahminen 1200 dür karnimdan bakti göremiyorum dedi görünmesi lazim dedi moralimi çok bozdu kizlar yardim
kızlar benm de değerim cuma günü 575 ti bugün 2700 ler de çıktı bu değerler normal mi 3 gündeki artış nasıl sizce? bugün gttiğimizde keseyi göremedik erken mi acaba?Tatlimm benim ki 2600 de bile gorunmemisti. Bırak .biraz daha artsın degerin ve doktorunu değiş :)
stres yaptım etrafımdaki kişiler 1500lerde 2000 lerde gördüklerini söylüyorlar. bazıları 4 haftalıkken kalp atışını duymuş fialn iyice stres oldumBenim 8. Haftayaa kadar gözükmedi. Vajinal bakıldı hep. Telaş yapma. Kaldı ki seninki çok çok erken.
Tatlım hiç düşünme bile. Direk doktor değiş daha en başından böyle yapıyorsa ohooo sonra daha neler yaparbenim doktorum kafayi yemis ya ben sakinken sırf vajinal ultrason olmadigim için telaslandirmaya çalisiyor sat 9 ekim , dün gittim görüyormusta ama net degilmis falan ya vardir ya yoktur neden böyle yapiyor anlamiyorum acaba ultrason farki varmidir doktorumu değistirecemde
Canım başka doktora git mutlaka tek doktorla kalma.7 haftayi dolduracam nerdeyse kese yok demiyor varmis ama net görmüyor bana kaç haftalik kac cm de demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?