- 25 Kasım 2015
- 100
- 49
- 13
benim doktorum kafayi yemis ya ben sakinken sırf vajinal ultrason olmadigim için telaslandirmaya çalisiyor sat 9 ekim , dün gittim görüyormusta ama net degilmis falan ya vardir ya yoktur neden böyle yapiyor anlamiyorum acaba ultrason farki varmidir doktorumu değistirecemde
Hadi canım inşallah mutlu haberini bekliyorum.anladim canim yarin baska doktora gidicem bakalim aç giderim bol su içerim
Oğlum olucak inşallah kuzum ultrason bilmiyorum ama iyi bi doktor araştır ben.baya bi geç gitmistim tam hatırlamıyorum.ilk devlete gittim yeniden.kan testi yaptı betahcg ikibinler de çıkmıştı kese için bi şey dememişti sonra gittiğimde bekledim kendime.doktor buldum kalp atışında gitmistim taa sende görürürsün hiç üzme kendiniteşekkür ederim canim senin bebisin cinsiyeti ne insallah bende o haftalari görücem
amin canım haber vericem yarin insallah hayırlı haberle dönerim
aynen sağol dostumBana doktor düşük yapmışsın haberinyok dedi bende kanamam olmadı bişey olmadı ne düşüğü hocam iyi bakın dedim sonra ay senin rahmin kalp şeklindeymiş bebekte şuraya tutunmuş göremedim ben dedi sağolun hocam düşürmedim ama sizin söylediğiniz yüzünden az daha düşürecektim dedim ve hemen doktorumu değiştirdim.. Bence de biraz daha bekle belki dr görememiş bile olabilir
Çok sevindim canım inş rahat bi hamilelik geçirirsin ve sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın hayırlı olsun ..çok şükür bugün başka doktora gittim keseyi gördü 4 haftalik dedi :)
canm sat 9 ekim ve kese görünmedi mi senin de?benim doktorum kafayi yemis ya ben sakinken sırf vajinal ultrason olmadigim için telaslandirmaya çalisiyor sat 9 ekim , dün gittim görüyormusta ama net degilmis falan ya vardir ya yoktur neden böyle yapiyor anlamiyorum acaba ultrason farki varmidir doktorumu değistirecemde
çok şükür canm. peki bebek görüldü mü ?çok şükür bugün başka doktora gittim keseyi gördü 4 haftalik dedi :)
Gozun aydin canim Allah saglik bi sekilde kucaginiza da almayi nasip etsinçok şükür bugün başka doktora gittim keseyi gördü 4 haftalik dedi :)
4 haftalik olduğu icin daha küçükmüsçok şükür canm. peki bebek görüldü mü ?
Ultrason cihazi cok önemli ben kendi doktoruma gidemedim ilk bakan ne bebek gördü ne de kese. Kendi doktorum hem bebek gördü hem kese hem de kalp atısı ustelik karından baktı. Kesinlikle devam etme bu doktora.anladim canim yarin baska doktora gidicem bakalim aç giderim bol su içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?