- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
-
Bence birazcık daha bekleyin idrara geçmesi 12-14 günü buluyor inşallah vardırKızlar merhaba geçen ay ben kimyasal geçirdiğim için iki adet döngümün arası 35 gün. Normalde 28, 27 ve 25 gün aralıklarla adet oluyorum ben bu üçü arasında değişiyor sürekli. Adetim 28 günlük döngüme göre 2 gün gecikti ki en geç 28 günde adet olurdum ben. Bazıları da 35.günü bekle diyor ama benim 1 haftadır adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor tam şimdi oldum diyip bakıyorum hiçbir şey yok. Normalde adet ağrılarım 2 gün önceden falan başlar en fazla. Test yaptım oda negatif. Sizce yumurtlama olmuş mudur? Ve de 35 günlül döngüye göre 21.günde falan yumurtlama olur diyolar ve ben o günleri değerlendirdim bu da ayın 5ine denk geliyor ilişki üzerinden 9 gün geçti olsa testte çıkar mıydı?Kan versem mi uoksa biraz daha bekliyim mi?
ay bilemiyorum inşallah vardır adet geciktiğine göre yumurtlama da geç olmuştur inşallah o günleri değerlendirdim daha çokBence birazcık daha bekleyin idrara geçmesi 12-14 günü buluyor inşallah vardır
Merhaba benimde sorum olucak son adet tarıhımı bilmiyorum ama bu zamanlar diye aklımda korunmayı bıraktık 3 hafta önce ozamandan beri göğüslerim acıyo ve ucu acıyo bu aralarda kasıklarıma bazen iki taraflı bazen sadece sağ tarafa kramplar geliyo yani aslında diyorum bu kadar sancıya gelmesi lazım acaba ne zaman test yapsam gündüz agrılarım hafifliyo ama akşam cokunce baslıyo agrılar kramplarBence birazcık daha bekleyin idrara geçmesi 12-14 günü buluyor inşallah vardır
benimde uçları acıyor sadece hayatımda ilk defa böyle bi şey yaşadım çünlü benim göğüs uclarım cok kücük annem ve ablamlar oyna biraz doğursan çocuk açısından çok sıkıntı derdi aklıma geldikçe oynardım çıksın diye ama öyle hiç acıdığını hissetmemiştim hayırlsı bakalım inşallsh vsrdır ikimizde deMerhaba benimde sorum olucak son adet tarıhımı bilmiyorum ama bu zamanlar diye aklımda korunmayı bıraktık 3 hafta önce ozamandan beri göğüslerim acıyo ve ucu acıyo bu aralarda kasıklarıma bazen iki taraflı bazen sadece sağ tarafa kramplar geliyo yani aslında diyorum bu kadar sancıya gelmesi lazım acaba ne zaman test yapsam gündüz agrılarım hafifliyo ama akşam cokunce baslıyo agrılar kramplar
Aynen iyi yapmışsınız inşallah tutmuştur ya zaten en zor kısmı beklemekay bilemiyorum inşallah vardır adet geciktiğine göre yumurtlama da geç olmuştur inşallah o günleri değerlendirdim daha çok
Bence test deneyebilirsiniz adetinizi bu zamanlar diye hatırlıyorsanızMerhaba benimde sorum olucak son adet tarıhımı bilmiyorum ama bu zamanlar diye aklımda korunmayı bıraktık 3 hafta önce ozamandan beri göğüslerim acıyo ve ucu acıyo bu aralarda kasıklarıma bazen iki taraflı bazen sadece sağ tarafa kramplar geliyo yani aslında diyorum bu kadar sancıya gelmesi lazım acaba ne zaman test yapsam gündüz agrılarım hafifliyo ama akşam cokunce baslıyo agrılar kramplar
vallahi çok sabırsızzım test yapıyorum olmayan çixgi varmışgibi geliyorAynen iyi yapmışsınız inşallah tutmuştur ya zaten en zor kısmı beklemek
Oyy valla bende öyleydim kendimi tutamadım testlere adete 6 gün kala başladım negatifleri görüp görüp moralimi bozmuştumvallahi çok sabırsızzım test yapıyorum olmayan çixgi varmışgibi geliyor
bide flaşla bakıyorum sanki olmayan çizgi belirvek gibiOyy valla bende öyleydim kendimi tutamadım testlere adete 6 gün kala başladım negatifleri görüp görüp moralimi bozmuştum
Benımde hiç ucum yok ama korkma emziriliyo anneme cekmısım oğlum gayet bulup emıyodubenimde uçları acıyor sadece hayatımda ilk defa böyle bi şey yaşadım çünlü benim göğüs uclarım cok kücük annem ve ablamlar oyna biraz doğursan çocuk açısından çok sıkıntı derdi aklıma geldikçe oynardım çıksın diye ama öyle hiç acıdığını hissetmemiştim hayırlsı bakalım inşallsh vsrdır ikimizde de
bide flaşla bakıyorum sanki olmayan çizgi belirvek gibisenin kaç haftalık
Ya bazıları diyo ya işte 10 gün var sancılanıyorım falan diyorum ya benımde okadar varsa erken yapmıs olursam kafamda deli sorularBence test deneyebilirsiniz adetinizi bu zamanlar diye hatırlıyorsanız
Benımde hiç ucum yok ama korkma emziriliyo anneme cekmısım oğlum gayet bulup emıyoduucu acıyo ve koltuk altında agrı geliyo böyle tuhaf yani test için erkenmi diyorum
Ayy haklısınız iyice kafanız karışmış son adet tarihinizi bilseydiniz keşkeYa bazıları diyo ya işte 10 gün var sancılanıyorım falan diyorum ya benımde okadar varsa erken yapmıs olursam kafamda deli sorular
ay maşallah 1 hafta sonrs kalp atışlarını duyarsınız o zamna
Yaa inşallah Rabbim güzel güzel çizgiler gördürür
6 haftalık olduk şükür
İnşallah öyle olur yaay maşallah 1 hafta sonrs kalp atışlarını duyarsınız o zamna
Hiç belli olmuyo valla oğlumda oyle sanıyodum hamile cıktım zaten belirtiler cok benzıyo diye ınsan ıkılımde kalıyobende öylr sğrı falan yok benim kasıklarım çok ağrıyor sanırım regl olucam
Senin belirtiler neydi meraktan ölcemAyy haklısınız iyice kafanız karışmış son adet tarihinizi bilseydiniz keşke
ya ben 1 haftadır adet oldum olcam diye geziyorum ama bıugün daha da arttı tam adet ağrısı yani kesin olurum bugünHiç belli olmuyo valla oğlumda oyle sanıyodum hamile cıktım zaten belirtiler cok benzıyo diye ınsan ıkılımde kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?