gebelik mi

Oylesinwbirisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
4.273
4.791
53
25
Kızlar merhaba geçen ay ben kimyasal geçirdiğim için iki adet döngümün arası 35 gün. Normalde 28, 27 ve 25 gün aralıklarla adet oluyorum ben bu üçü arasında değişiyor sürekli. Adetim 28 günlük döngüme göre 2 gün gecikti ki en geç 28 günde adet olurdum ben. Bazıları da 35.günü bekle diyor ama benim 1 haftadır adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor tam şimdi oldum diyip bakıyorum hiçbir şey yok. Normalde adet ağrılarım 2 gün önceden falan başlar en fazla. Test yaptım oda negatif. Sizce yumurtlama olmuş mudur? Ve de 35 günlül döngüye göre 21.günde falan yumurtlama olur diyolar ve ben o günleri değerlendirdim bu da ayın 5ine denk geliyor ilişki üzerinden 9 gün geçti olsa testte çıkar mıydı?Kan versem mi uoksa biraz daha bekliyim mi?

Bence birazcık daha bekleyin idrara geçmesi 12-14 günü buluyor inşallah vardır

Bence birazcık daha bekleyin idrara geçmesi 12-14 günü buluyor inşallah vardır
Merhaba benimde sorum olucak son adet tarıhımı bilmiyorum ama bu zamanlar diye aklımda korunmayı bıraktık 3 hafta önce ozamandan beri göğüslerim acıyo ve ucu acıyo bu aralarda kasıklarıma bazen iki taraflı bazen sadece sağ tarafa kramplar geliyo yani aslında diyorum bu kadar sancıya gelmesi lazım acaba ne zaman test yapsam gündüz agrılarım hafifliyo ama akşam cokunce baslıyo agrılar kramplar

benimde uçları acıyor sadece hayatımda ilk defa böyle bi şey yaşadım çünlü benim göğüs uclarım cok kücük annem ve ablamlar oyna biraz doğursan çocuk açısından çok sıkıntı derdi aklıma geldikçe oynardım çıksın diye ama öyle hiç acıdığını hissetmemiştim hayırlsı bakalım inşallsh vsrdır ikimizde de

Bence test deneyebilirsiniz adetinizi bu zamanlar diye hatırlıyorsanız

Benımde hiç ucum yok ama korkma emziriliyo anneme cekmısım oğlum gayet bulup emıyodu ucu acıyo ve koltuk altında agrı geliyo böyle tuhaf yani test için erkenmi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…