- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
-
Yaa benim çok belirtim olmadı canım göğüs ağrısı kasık ağrısı oluyor derler ama bende olmadı sadece göğüslerim dolgunlaştı ve akıntım çoğaldı o kadarcıkSenin belirtiler neydi meraktan ölcem
İnşallah olmassın da vardır bebişya ben 1 haftadır adet oldum olcam diye geziyorum ama bıugün daha da arttı tam adet ağrısı yani kesin olurum bugün
lolay gebelikte erkek brbiş derler ne kadar doğru bilemem amaYaa benim çok belirtim olmadı canım göğüs ağrısı kasık ağrısı oluyor derler ama bende olmadı sadece göğüslerim dolgunlaştı ve akıntım çoğaldı o kadarcıkmidem bile bulanmıyor bende şaşkınım
Aaaa ne güzel demişler öylelolay gebelikte erkek brbiş derler ne kadar doğru bilemem ama
ay canım keske ötle olsa ama benim reglim çok şiddetli geçiyor bu ağrıyı nerde görsem tanırımİnşallah olmassın da vardır bebiş
yuvarlak mı yumurta şeklinde miAaaa ne güzel demişler öylekeseyi görenlerde kız diyor ama bilemedim hiç
ay bide yumurtlama zamanı sık ilişkiyle mi hamile kaldın yoksa yumurtlama gününden 1 gün önce falan mı oldu sadeceAaaa ne güzel demişler öylekeseyi görenlerde kız diyor ama bilemedim hiç
Yaaaay canım keske ötle olsa ama benim reglim çok şiddetli geçiyor bu ağrıyı nerde görsem tanırım
Yupyuvarlakyuvarlak mı yumurta şeklinde mi
yuvarlsk keseye de erkek diyolsrYupyuvarlak
Ben ovulasyon testi kullanmıştım yumurtlamadan bir gün öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirebildim sadece ama şükür tuttuay bide yumurtlama zamanı sık ilişkiyle mi hamile kaldın yoksa yumurtlama gününden 1 gün önce falan mı oldu sadece
Ya erkek çıkarsa sana hemencik yazıcam teyzesi bildin diyeyuvarlsk keseye de erkek diyolsr
aa buda erkek ihtimalini arttırıyo cinsiyeti belli olunca yaz bana çok merak ederimBen ovulasyon testi kullanmıştım yumurtlamadan bir gün öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirebildim sadece ama şükür tuttu
aa buda erkek ihtimalini arttırıyo cinsiyeti belli olunca yaz bana çok merak ederim
İnşallah bilmişimdir ama öncelik sağlıklı olmasıinşallah sapsağlıklı bir bebişin olurya çevremdeki herkess kız diyor sadece sen erkek dedin ve bildiysen vallahi helal olsun hemennn yazıcamm
Tabiki en önemlisi o Allah razı olsun çok teşekkür ederim Rabbim sana da nasip etsin sağlıklı tatlış bir bebekİnşallah bilmişimdir ama öncelik sağlıklı olmasıinşallah sapsağlıklı bir bebişin olur
Bende aynıyım olcam diye gezıyorum gelen yok giden yok kafayı yicemya ben 1 haftadır adet oldum olcam diye geziyorum ama bıugün daha da arttı tam adet ağrısı yani kesin olurum bugün
Oh valla ne güzel benım çok bulantı kusmam vardı bebek ağzımdan cıkıcak diyodumYaa benim çok belirtim olmadı canım göğüs ağrısı kasık ağrısı oluyor derler ama bende olmadı sadece göğüslerim dolgunlaştı ve akıntım çoğaldı o kadarcıkmidem bile bulanmıyor bende şaşkınım
Ya Allah iyiliğini versinOh valla ne güzel benım çok bulantı kusmam vardı bebek ağzımdan cıkıcak diyodumbende normalde çok akıntı olmaz hatta normalde kuru olurum korunmayı bıraktıktan sonra suan hep akıntım var hıc kuruma olmadı
benimde böyle şu anOh valla ne güzel benım çok bulantı kusmam vardı bebek ağzımdan cıkıcak diyodumbende normalde çok akıntı olmaz hatta normalde kuru olurum korunmayı bıraktıktan sonra suan hep akıntım var hıc kuruma olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?