- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 28
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
-
Ay agzın bal yesin dua et rabbim bana hayırlısıyla bir kız evladı nasip etsin sağlıklaYa Allah iyiliğini versin
Aaa demek bir değişiklik var sende de inşallah gebeliktendir
Ah ah bu belirtiler insana kafayı yedirtirbenimde böyle şu an
Ederim tabiki yaaaAy agzın bal yesin dua et rabbim bana hayırlısıyla bir kız evladı nasip etsin sağlıkla
ama ağrılsrım da arttı ksfsyı yiycem ciddenAh ah bu belirtiler insana kafayı yedirtir
Bende sımdı ageı girince aha geldi dedim yok gelen akıntım gelmiş ayıptır söylemesiama ağrılsrım da arttı ksfsyı yiycem ciddenbugün olurum herhslde fazla umutlsndırmadan olsam bsri
yaptım ama kimyasal geçirdim ve de ovü testi kullanmadım tam yumurtlamayı bilemşyorum ki negatif çıktıBende sımdı ageı girince aha geldi dedim yok gelen akıntım gelmiş ayıptır söylemesitest yaptın mı sen hiç
ay ama geçen ay kşmyssal geçirdiğimde sağ tarafta misket gibi bi şey hissetmiştim bu ayda solda hissediyorum umutlsndırıyor her şeyBende sımdı ageı girince aha geldi dedim yok gelen akıntım gelmiş ayıptır söylemesitest yaptın mı sen hiç
Ay nasıl oluyo o kız misket gibiay ama geçen ay kşmyssal geçirdiğimde sağ tarafta misket gibi bi şey hissetmiştim bu ayda solda hissediyorum umutlsndırıyor her şey
Kız.nr bilim işte sağ kasığın biraz altında sanki bi şey var gibi ama benimki.şu an psikolojik de olanilir ama dayanamadım eşimi test almaya gönderdim bir daha yapıcamAy nasıl oluyo o kız misket gibi
Hahahahah yaa seninki en azından almaya gidiyo ben bugün al dedi hayır almıycam dedi doğurunca haberimiz olur dedi o istemiyo ben istiyorum diye yapıyoruz ben adam olmam asılKız.nr bilim işte sağ kasığın biraz altında sanki bi şey var gibi ama benimki.şu an psikolojik de olanilir ama dayanamadım eşimi test almaya gönderdim bir daha yapıcamben adam olmaaaam
bizde de tam tersi ben yeni istemeye başladım o hep istiyoduHahahahah yaa seninki en azından almaya gidiyo ben bugün al dedi hayır almıycam dedi doğurunca haberimiz olur dedi o istemiyo ben istiyorum diye yapıyoruz ben adam olmam asıl
Bekliyorumbizde de tam tersi ben yeni istemeye başladım o hep istiyoduartımed alıp gelmiş uyardım bide
negatifbizde de tam tersi ben yeni istemeye başladım o hep istiyoduartımed alıp gelmiş uyardım bide
ay olsun yap bi haber ethadi çift çıksın inşallah
Gölge de mi yok iyi baknegatifartımedde bile çıkmadıysa hamile değilim demek kii
ya bikemiyorum ki yok gibiGölge de mi yok iyi bak
At bakıyım çekipya bikemiyorum ki yok gibi
Daha erkendir canımm ilişkinin üstünden 9 gün geçmiş gebelik varsa bile kana yeni yeni geçiyodur adet olmadığın sürece umut varya bikemiyorum ki yok gibi
kadarYaa benim çok belirtim olmadı canım göğüs ağrısı kasık ağrısı oluyor derler ama bende olmadı sadece göğüslerim dolgunlaştı ve akıntım çoğaldı o kadarcıkmidem bile bulanmıyor bende şaşkınım
kalp atısı duydunuz mu sanırım sürecimiz aynı gidiyor
Yaa inşallah Rabbim güzel güzel çizgiler gördürür
6 haftalık olduk şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?