- 5 Nisan 2023
- 4.785
- 15.820
- 138
- 28
- Konu Sahibi betul buksu
-
Öyle canım ama eğer varsa ne kadar düsük ihtimalle olmus mucize gibi bir seyAmin açıkçası bu devirde üç çocuk bile büyük sorumluluk zoryarın kana gidicem
Hiç bir fikrim yok tüpAmin açıkçası bu devirde üç çocuk bile büyük sorumluluk zoryarın kana gidicem
Amin açıkçası bu devirde üç çocuk bile büyük sorumluluk zoryarın kana gidicem
Hiç bir fikrim yok imza attım tüp ligasyonu için ameliyat oldum 6 yıldır bişey olmadıTüp ligasyonunda ameliyat şekli önemlidir klips mi yapıldı acaba acilmis olabilir eger öyleyse
Enerji bu şekilde hamileysen Allah’ın sana büyük bir mucizesi var demektirAmin açıkçası bu devirde üç çocuk bile büyük sorumluluk zoryarın kana gidicem
Yaşım çok genc ligasyon icin belkide o yüzden tutmadı kuzenim direk tüplerink aldirdi bu yüzden 3, pes peşe cocuk sonrasi garanti olsun diyeHiç bir fikrim yok tüp
Hiç bir fikrim yok imza attım tüp ligasyonu için ameliyat oldum 6 yıldır bişey olmadı
Evet yukarıda yazan arkadaşın dediği durumda var klipslimi acaba bide şöyle bir yazı okudum ihtimal binde bir değil çokta düşük ihtimal değil yaniAmin açıkçası bu devirde üç çocuk bile büyük sorumluluk zoryarın kana gidicem
Hatalı testte olabilir markası neHamilemiyim bilmiyorum ki
Üzülme Allah kolaylığını verir bak bizler olsun diye her ay ümitle bekliyoruz vardır herseyde bir hayır can
Aynen öyle Allah’tan gelene boynum eğikEnerji bu şekilde hamileysen Allah’ın sana büyük bir mucizesi var demektir
İki gün önce ki test yukarda o artı med di bugün yaptığım bebetimeHatalı testte olabilir markası ne
Artımed yanlış çıkarabiliyor ama bebe time bilemiyorumİki gün önce ki test yukarda o artı med di bugün yaptığım bebetime
Bende okudum bunları ve Allah büyük verince veriyor belki başka bir sıkıntı varEvet yukarıda yazan arkadaşın dediği durumda var klipslimi acaba bide şöyle bir yazı okudum ihtimal binde bir değil çokta düşük ihtimal değil yani
Yarın gidicem bakalımBende okudum bunları ve Allah büyük verince veriyor belki başka bir sıkıntı var
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahYarın gidicem bakalım
Evet gebelik var dendiHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Yazacak yapacak hiç bir şey bulamıyorumEvet gebelik var dendi
Buna da şükürler olsunYazacak yapacak hiç bir şey bulamıyorum
Kese falan var mı?Evet gebelik var dendi
Yok kan verdim acilde 120 çıktıKese falan var mı?
Hcg 1500 üstünde diyor canım bazı laboratuvar 1500 üstünde ölçüm yapamıyorMerhaba bayanlar Benim son adet günüm 22 Mart. Sonrasındaki 3 haftada 3 kez test yaptım fakat gebelik çıkmadı. 16 nisanda adet olmam gerekiyordu ama gecikti ve evde test yaptım.pozitif.. dün de kan testi verdim. Beta hcg >15000 olarak çıktı. Bunu yorumlayabilem var mı acaba?
Yani bebiş varHcg 1500 üstünde diyor canım bazı laboratuvar 1500 üstünde ölçüm yapamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?