- 16 Haziran 2022
- 385
- 285
- 33
- Konu Sahibi betul buksu
-
Hayırlı olsun canımBuna da şükürler olsun
Allah razı olsun Allah her isteyene nasip etsin hayırlı evlat versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizim için aşırı süpriz oldu Allah ol der ve olur ama doktor genç hastalarda meydana gelen etkiler dedi şaşıracak bir durum söz konusu değildir dediHayırlı olsun canımRabbim kolaylığını verir inşallah
Hamilesin cnm hatta kese bile görüne bilir büyük ihtimalleMerhaba bayanlar Benim son adet günüm 22 Mart. Sonrasındaki 3 haftada 3 kez test yaptım fakat gebelik çıkmadı. 16 nisanda adet olmam gerekiyordu ama gecikti ve evde test yaptım.pozitif.. dün de kan testi verdim. Beta hcg >15000 olarak çıktı. Bunu yorumlayabilem var mı acaba?
Beta hcg değeri biraz yüksek gibi geldi bana. Bu kotu birşey degıldır umarımHamilesin cnm hatta kese bile görüne bilir büyük ihtimalle
Yaa teşekkür ederim. Ama sanki değer birw yüksek gibi çıkmış.Yani bebiş var
Kalp atımını bile görebileceğiniz bir değer 5 haftayı geçmişMerhaba bayanlar Benim son adet günüm 22 Mart. Sonrasındaki 3 haftada 3 kez test yaptım fakat gebelik çıkmadı. 16 nisanda adet olmam gerekiyordu ama gecikti ve evde test yaptım.pozitif.. dün de kan testi verdim. Beta hcg >15000 olarak çıktı. Bunu yorumlayabilem var mı acaba?
Yüksek olması kötü değil sadece haftası büyük ya da ikiz olabilirYaa teşekkür ederim. Ama sanki değer birw yüksek gibi çıkmış.
TeşekkürlerYüksek olması kötü değil sadece haftası büyük ya da ikiz olabilir
Evet yumurtlaman erken olmuştur erken döllenme olabilir yada ikizTeşekkürler
Cmt doktora gideceğim. Öğreneceğim inş :)Evet yumurtlaman erken olmuştur erken döllenme olabilir yada ikiz
Allah korusun ama bazı hastalıklar da BHCG değerini yükseltebiliyormuş.Yardım edin ben kordonları mı bağlattım beş gün önce rgl leke leke geldi ertesi gün akşama kadar bitti bugün test yaptım sonuç bu
Dün lan verdim 120 çıktı yarın sabah tekrar vericem ona göre yazarım tekrar buraya zaten randevu aldım cuma gününeAllah korusun ama bazı hastalıklar da BHCG değerini yükseltebiliyormuş.
Hani gebelik olursa gerçekten şoka girerim. Annem de baglatti 18, sene oldu devamı gelmedi korunmamasina rağmen
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kan testini regl geçince mı berdin belirtilerin var mıydı bende bebeğimin olmasını çok istiyorum Allah en kısa sürede hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah ben ve benim gibi bekleyenlere inşallah lütfen dua edin bana regliye 5 gün kaldı inşallah bende hamileyimdirDün lan verdim 120 çıktı yarın sabah tekrar vericem ona göre yazarım tekrar buraya zaten randevu aldım cuma gününe
Hayırlı haberlerlr alırsınız inşallahDün lan verdim 120 çıktı yarın sabah tekrar vericem ona göre yazarım tekrar buraya zaten randevu aldım cuma gününe
Ben az kanama gördüm kesildi leke tarzında kordonlarım bağlı olduğu için hiç kafama takmadım sonra kipriklerim bir birine girmiş yüzümde sivilce çıktı normalde çıkmaz adete yakın bir tane felan çok nadir sigara kullanıyorum akşam bir tuhaf gelmeye başladı sigara hatta kuzenime bir iç bana mı tuhaf geliyor paketi mi bozdurlar diye sordum o da iyi diyince içime kurt düşürdü yok ya benim kordonlar bağlı dedim kendi kendime sabah yine aynı olunca test yaptım ikinci çizgi ilk silik sonra yarım saatte baya belirgin oldu yok artk dedim Allah Her isteyene versin inşallah ama benim için biraz zor olacakAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kan testini regl geçince mı berdin belirtilerin var mıydı bende bebeğimin olmasını çok istiyorum Allah en kısa sürede hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah ben ve benim gibi bekleyenlere inşallah lütfen dua edin bana regliye 5 gün kaldı inşallah bende hamileyimdir
Evet kondomlari bağlı olduğu halde hamile kalan varmis hayat şartları zor sanıyordum çocuğun var o yüzden zor olacak diyorsun ama bence Allah'tan gelene isyan etme bu halde bile hamile kalabildiysen bu bı Allah'ın mucizesi ben korunmasının halde iki buçuk sendir olmuyor evlat hasretiyle yanıyorum ve benim gibi birçok kadın bu da Allah'tan gelen bişey haşa asla isyan etmiyorum nasip olmayacak bişey aklıma düşmezdi diye düşünüyorum benimde adete 4 gün kaldı yedi sekiz gün öncesinden beri yüzümde sivilceler var sırtımda mithis ağrıyor ormalde sivilce birkaç gün önce çıkardı göğüs damalrim belli bakalım artık bekliyorum hayırlısı neyse o olsun bu ayda olmazsa aşılama falan düşünüyorum bebisin kaç haftalık inşallah sağlıkla gelirBen az kanama gördüm kesildi leke tarzında kordonlarım bağlı olduğu için hiç kafama takmadım sonra kipriklerim bir birine girmiş yüzümde sivilce çıktı normalde çıkmaz adete yakın bir tane felan çok nadir sigara kullanıyorum akşam bir tuhaf gelmeye başladı sigara hatta kuzenime bir iç bana mı tuhaf geliyor paketi mi bozdurlar diye sordum o da iyi diyince içime kurt düşürdü yok ya benim kordonlar bağlı dedim kendi kendime sabah yine aynı olunca test yaptım ikinci çizgi ilk silik sonra yarım saatte baya belirgin oldu yok artk dedim Allah Her isteyene versin inşallah ama benim için biraz zor olacak
Üç evladım var bir daha düşünmediğimiz işin bağlattık evet şartlar zor maddi durumum iyi Allah’a şükür ama hep aynı kalacak diye bir kanun yok haftalık ne kadar bilmiyorum 120.50 diye çıktı doktor iki gün sonra tekrarla dedi sağlıklı olmaya bilir dedi çünkü kordonlar bağlı iken yumurta çok sağlıklı bir şekilde spemle birleşemiyormuş sonuç artmasına değerlendirecek evet benimde göğüs damarları belirten hal aldı boynumun aşağısındakine başlıyor resmen meme aşağısına kadar ufak mide bulantısı var özellikle sigara tiksindirdi beni bilmiyorum dilerim rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın yengem 10 yıldır evli aşılama ile olmadı eğer benim durumum kesinleşirken ben ona bunu nasıl söylerim onu düşünüyorum ne bilim kıyamıyorum eğer içinizde de kalbini burktuğum biri oldu ise hakkınızı helal edin inanın ben böylesi bişey yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi rabbim bişeylere bir düzen veriyor ona isyanım tabiki yok ama o kadar bekleyen yengemin yanında kordonları bağlı şekilde hamile olduğumu bilmesi onu kırar diye çok korkuyorumEvet kondomlari bağlı olduğu halde hamile kalan varmis hayat şartları zor sanıyordum çocuğun var o yüzden zor olacak diyorsun ama bence Allah'tan gelene isyan etme bu halde bile hamile kalabildiysen bu bı Allah'ın mucizesi ben korunmasının halde iki buçuk sendir olmuyor evlat hasretiyle yanıyorum ve benim gibi birçok kadın bu da Allah'tan gelen bişey haşa asla isyan etmiyorum nasip olmayacak bişey aklıma düşmezdi diye düşünüyorum benimde adete 4 gün kaldı yedi sekiz gün öncesinden beri yüzümde sivilceler var sırtımda mithis ağrıyor ormalde sivilce birkaç gün önce çıkardı göğüs damalrim belli bakalım artık bekliyorum hayırlısı neyse o olsun bu ayda olmazsa aşılama falan düşünüyorum bebisin kaç haftalık inşallah sağlıkla gelir
Bu senin elinde değil canım kendini suçlu hissetme asla benim kalbim kirilmadi inşallah ya sağlıkla alırsın kucağına her bebek rizkiyla dogarmis spiral ile hamile kalındığında spriali almak zorunda kaliyorlarmis o da çoğu zaman düşüğe sebebiyet veriyormuş diye biliyorum doktorlar ilerleyen zamanlarda bilgi verirler beli sende sorialler yerinden kaymıştır ama o da ağrı yapar hiçbir şekilde hissetmedin mı ağrıyı bende sigara kullanıyorum gebeliğe engel mi acaba yumurta kalitesini düşür muÜç evladım var bir daha düşünmediğimiz işin bağlattık evet şartlar zor maddi durumum iyi Allah’a şükür ama hep aynı kalacak diye bir kanun yok haftalık ne kadar bilmiyorum 120.50 diye çıktı doktor iki gün sonra tekrarla dedi sağlıklı olmaya bilir dedi çünkü kordonlar bağlı iken yumurta çok sağlıklı bir şekilde spemle birleşemiyormuş sonuç artmasına değerlendirecek evet benimde göğüs damarları belirten hal aldı boynumun aşağısındakine başlıyor resmen meme aşağısına kadar ufak mide bulantısı var özellikle sigara tiksindirdi beni bilmiyorum dilerim rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın yengem 10 yıldır evli aşılama ile olmadı eğer benim durumum kesinleşirken ben ona bunu nasıl söylerim onu düşünüyorum ne bilim kıyamıyorum eğer içinizde de kalbini burktuğum biri oldu ise hakkınızı helal edin inanın ben böylesi bişey yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi rabbim bişeylere bir düzen veriyor ona isyanım tabiki yok ama o kadar bekleyen yengemin yanında kordonları bağlı şekilde hamile olduğumu bilmesi onu kırar diye çok korkuyorum
Tabiki düşürüyor ve kimyasal gebeliğe yol açıyor evet ağrı oluyurdu ama zaten normalde de benim kasıklar da hep ağrı oluyorBu senin elinde değil canım kendini suçlu hissetme asla benim kalbim kirilmadi inşallah ya sağlıkla alırsın kucağına her bebek rizkiyla dogarmis spiral ile hamile kalındığında spriali almak zorunda kaliyorlarmis o da çoğu zaman düşüğe sebebiyet veriyormuş diye biliyorum doktorlar ilerleyen zamanlarda bilgi verirler beli sende sorialler yerinden kaymıştır ama o da ağrı yapar hiçbir şekilde hissetmedin mı ağrıyı bende sigara kullanıyorum gebeliğe engel mi acaba yumurta kalitesini düşür mu
Hayırlısı olsun inşallah zaman herşeyi gösterecekTabiki düşürüyor ve kimyasal gebeliğe yol açıyor evet ağrı oluyurdu ama zaten normalde de benim kasıklar da hep ağrı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?