- Konu Sahibi kalemkitap2
-
Kızlarr....
Bir şey sorucam.Lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olurmu?
Bu gün bazal sıcaklıgım 37.3 dü.Doktor kontrolune gittim.Yumurtam çatlamış sögledi.Dün de eşimle beraberliğim oldu.Şimdi kafamı kurcalayan soru bu:
Yumurta hüçre kaç saat canlı kala biliyor?Yani eger benim yumurtam dün çatlamışsa ne zamana kadar ilişkide olmam lazım onu mayalandırmak için????
Önceden her kese teşekkür ederim...[/Q
ben,yumurta çatladıktan sonra 12 saat yaşadığını biliyorum yani biryerde okumuştum.inşallah hamilesindir.
arkadaşlar bişey sorıcam eczanelerde satılan bi test varmış yumurtlama gününü belli ediyomuş. bununla ilgili bi bilgisi olan var mı acaba ? cvp verirseniz sevinirim
Merhaba, siteye yeni katıldım. Biz de bu ay denemeye başlayacağız, kontrol hapını bırakalı da bir ay oldu, umarım hemen olurhihoyyyt
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım...ben ve eşimde çocuk istiyoruz,3 aydır deniyoruz henüz başaramadık:).doktor normal dedi ama bizimki rahat dururmu ara sıra şakaya vuruyo ben takılmayayım die.:)burda bahs ettiğiniz ovulasyon testini yeni duydum hemen eczaneden alıcam,çok mutlu oldum bu testten haberdar olunca yaa.birde ibrahim saraçoğlunun nohut ve soğan kürü hamile kalamayan ve spermi az olan beyler çok iyiymiş.
1 adet(yumuyrta büyüklüğnde ki soğanı salataya doğrar gibi ince ince kıyıp üzerine 1-2 çay kaşığı sumağı serpip günde iki defa tüketin diyo.yemeklerden 1 saat önce tüketmek etkisi çoğaltıyomuş..
birde yarım litre suya 6-7 kaşık nohutu koyup kaynattıktan sonra sabah akşam 1 rer bardak içilmeliymiş.
ben incir ve keçi boyunuzu kürlerini eşimle denedim ama içimedik:)bu kürler daha ii gibi geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?