Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

bu sabh malesef kavltım yoktu kızlar ekmeğim btmş normalde kendm peynr koyuyodm çavdar ekmeğinn arasını tost yapp kahvltı olark yiyodum baktm ekmk btmiş poça alıp yağ yemiyim dedm çok acıktm fındk varmş çekmecemde 5-10 tane onları yidim :)öğlende şükür fazla kaçrmadm çok acıkıp az pilav nohut yemeği turşu ekmek yok su 1 ltyi geçtm ara öğün çok az bitter çıkolata yerim belki! akşama çorba az patlıcan musakka ve cacık olacak inşallah :)))) ve ütüyle günü bitrmeyi düşünyrm

yürüyüş ve lesslie sansone diye bir kadının videoları sayesinde 14 kilo vermiştim. haftada 1 kilo gidiyordu sporla.
kızlarrr rukiye haklı ben 25 kg verdiğim dönemde geçen sene kışın hep leslie 5 mile yaptım 1 saat ama deli gibi terletiyor. Bende bir sürü videosu var ilgililere gönderebilirim

Sabah 9,30 da yediğim nesfitle duruyorum incir ve kahveyle ara öğün yaptım ama hiç aç değilim bu nesfit çok tok tutuyor kızlar ama öğün atlamamk için bi kase daha yiycem şimdi tokum ama yinede metebolizmam yavaşlamasın .henüz 1 litre su içtim

nesfiti bnde seviyorum erken kalkabilrsem 10-15 dk nesft yiyip çıkıyorm evden kahvltı yerine
gramı gramına yazarm cnm

SABAH 08:00
1 yumurta
1 domates ekmek arası

ARA 10:00
3 tane yulaflı bisküvi

ÖĞLE 13:00
150 gr yoğurt
1 kepçe mercimek çorba
2 servis kaşığı kıymalı patlıcan

ARA 16:00
6 tane kuru üzüm

AKŞAM 18:30
1 bardak süt
5 tane kuru üzüm yada 2 tane yulaflı bisküvi

3,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…