Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

Allahıııımm tablolarınn yüz karasıyımmm utanıyoruuuummm .tabi kekleri baklavaları yerkıen iyiydi dimi ben

Allahıııımm tablolarınn yüz karasıyımmm utanıyoruuuummm .tabi kekleri baklavaları yerkıen iyiydi dimi ben
özgeeeee bu haftaaa kaçamak yokkkk tamam mı ? herkes için söylüyorum heaaaaa bizzz azimli anne adaylarıyız veee sağlıklı ve seri bir şekilde hedeflerimize ulaşmalıyız. Ayyyy size hamileyim diye müjde vermeyi ve 70 kg ve altı ile hamile kalabilmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

aynen canım benim kardeşim hamile cuma günü öğrendik rabbim bizlerede nasip eder inşallah 5 aylık evliydi hemen 3. denemesinde hamile kaldı

rukiyeee ekledim seniiii o 3 arkadaşta bildrim yapsın kilonu yazacagım . geçen hafta pazartesi bu hafta pzrtesi kilon yazılıysa bi yerde ikisini de yazsan iyi olur
Teşekkür ederim hepinize. gerçekten motivasyona ihtiyacım var ve burada yazışmak sorumluluk yüklüyor insana.
Listede ikisini de 88.0 yazabilirsin, kilo vermeye yeni başlayacağım için de listeye pat diye dalmış olmam

aynen canım benim kardeşim hamile cuma günü öğrendik rabbim bizlerede nasip eder inşallah 5 aylık evliydi hemen 3. denemesinde hamile kaldı
Amin canım hayırlısıyla inş. Benim kardeşim benden 10 ay sonra falan evlendi 2 bucuk yasında ve 4 aylık iki kızı var
Dünya tatlısı iki yeğen sahibiyim çok şükür onları bile deli gibi seviyorken acaba evladımı nasıl severim tahayyül edemiyorum

tamam tatlım hadi kendini tanıt bize rukiyecim ? ne kadar süredir bebek istiyorsunuz?

Ben ezelden beri anne olmak istiyorum ama 6 aydır korunmayı bıraktık kızlar 6 ay diyebiliriz

tamam tatlım hadi kendini tanıt bize rukiyecim ? ne kadar süredir bebek istiyorsunuz?
canlarım 32 yaşımdayım, antalyalıyım, elazığda memurum. 173 boy 88 kiloyum ve ilk kez bu kadar kilo aldım. iki yıldır hamile kalıyorum ama kalpleri duruyor. kan pıhtılaşması varmış. üçüncü gebeliğimde göbekten iğne yaptım her gün ama bu kez de boş gebelik oldu. üç ay önce kürtaj oldum. sürekli bi hüsran, sonrasında ye Allah ye; şiş, sonra yine hüsran :) bu şekilde aldım kilocuklarımı ve artık kendime geldim. ne giyecek kıyafetim kaldı ne aynaya bakma hevesim. dün akşam topladım gücümü ve çıktım bu yola. sizlerleyim. her gün yediğimi içtiğimi yazıcam en az bir saat de spor yapıcam Allah'ın izniyle yenicem o kiloları.

bende 15 aydır anne olmayı bekliyorum eşimde ve bende herhangi bir sorun çıkmadı bütün tetkikler yapıldı yazın aşılama yaptırmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz

Canım benim Allah bi daha o acı şeyleri sana yaşatmasın inşallah sana ahirette şefaatçi olurlar okurken tüylerim diken diken oldu mevlam hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımızı bol bırakmasın

Canım benim Allah bi daha o acı şeyleri sana yaşatmasın inşallah sana ahirette şefaatçi olurlar okurken tüylerim diken diken oldu mevlam hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımızı bol bırakmasın
amin canım Rabbim hiçbirimize yaşatmasın. hayırlısıyla isteyen herkese de nasip etsin.

evet ya aldım ya
ama dün tartıda 75,6 gördüm ooo süper dedim sonuç 800 fazla anlamadım ki ne oluyor bu bünyeye tabi kabızlık da var

canım benim çok üzüldüm yaşadıklarına rabbim bir daha aynılarını yaşatmasın. Allah güç kuvvet versin hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…