Haftalık çizelgemiz bu şekilde arkadaşlar. @Hijyenik , @bakirenk , @parlakkartanesininaski bildirim yapmayan bu 3 arkadaşta yaparsaaaaa 1. yi seçeceğizzzz
Eki Görüntüle 1803883
rukiyeee ekledim seniiiiooh be, zorla kabul ettirdim kendimi :)
özgeeeee bu haftaaa kaçamak yokkkk tamam mı ? herkes için söylüyorum heaaaaa bizzz azimli anne adaylarıyız veee sağlıklı ve seri bir şekilde hedeflerimize ulaşmalıyız. Ayyyy size hamileyim diye müjde vermeyi ve 70 kg ve altı ile hamile kalabilmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.Allahıııımm tablolarınn yüz karasıyımmmutanıyoruuuummm .tabi kekleri baklavaları yerkıen iyiydi dimi ben
bilemedimki tatlım oylamaya sunalım istersen?canım eline sağlık bu anne adaylarına acaba kaç aydır bekliyorlar hamileliği diye bir kısım mı eklesen nasıl olur
Teşekkür ederim hepinize. gerçekten motivasyona ihtiyacım var ve burada yazışmak sorumluluk yüklüyor insana.rukiyeee ekledim seniiiio 3 arkadaşta bildrim yapsın kilonu yazacagım . geçen hafta pazartesi bu hafta pzrtesi kilon yazılıysa bi yerde ikisini de yazsan iyi olur
Amin canım hayırlısıyla inş. Benim kardeşim benden 10 ay sonra falan evlendi 2 bucuk yasında ve 4 aylık iki kızı varaynen canım benim kardeşim hamile cuma günü öğrendik rabbim bizlerede nasip eder inşallah 5 aylık evliydi hemen 3. denemesinde hamile kaldı
tamam tatlım hadi kendini tanıt bize rukiyecim ? ne kadar süredir bebek istiyorsunuz?Teşekkür ederim hepinize. gerçekten motivasyona ihtiyacım var ve burada yazışmak sorumluluk yüklüyor insana.
Listede ikisini de 88.0 yazabilirsin, kilo vermeye yeni başlayacağım için de listeye pat diye dalmış olmam
canlarım 32 yaşımdayım, antalyalıyım, elazığda memurum. 173 boy 88 kiloyum ve ilk kez bu kadar kilo aldım. iki yıldır hamile kalıyorum ama kalpleri duruyor. kan pıhtılaşması varmış. üçüncü gebeliğimde göbekten iğne yaptım her gün ama bu kez de boş gebelik oldu. üç ay önce kürtaj oldum. sürekli bi hüsran, sonrasında ye Allah ye; şiş, sonra yine hüsran :) bu şekilde aldım kilocuklarımı ve artık kendime geldim. ne giyecek kıyafetim kaldı ne aynaya bakma hevesim. dün akşam topladım gücümü ve çıktım bu yola. sizlerleyim. her gün yediğimi içtiğimi yazıcam en az bir saat de spor yapıcam Allah'ın izniyle yenicem o kiloları.tamam tatlım hadi kendini tanıt bize rukiyecim ? ne kadar süredir bebek istiyorsunuz?
Canım benim Allah bi daha o acı şeyleri sana yaşatmasın inşallah sana ahirette şefaatçi olurlar okurken tüylerim diken diken oldu mevlam hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımızı bol bırakmasıncanlarım 32 yaşımdayım, antalyalıyım, elazığda memurum. 173 boy 88 kiloyum ve ilk kez bu kadar kilo aldım. iki yıldır hamile kalıyorum ama kalpleri duruyor. kan pıhtılaşması varmış. üçüncü gebeliğimde göbekten iğne yaptım her gün ama bu kez de boş gebelik oldu. üç ay önce kürtaj oldum. sürekli bi hüsran, sonrasında ye Allah ye; şiş, sonra yine hüsran :) bu şekilde aldım kilocuklarımı ve artık kendime geldim. ne giyecek kıyafetim kaldı ne aynaya bakma hevesim. dün akşam topladım gücümü ve çıktım bu yola. sizlerleyim. her gün yediğimi içtiğimi yazıcam en az bir saat de spor yapıcam Allah'ın izniyle yenicem o kiloları.
amin canım Rabbim hiçbirimize yaşatmasın. hayırlısıyla isteyen herkese de nasip etsin.Canım benim Allah bi daha o acı şeyleri sana yaşatmasın inşallah sana ahirette şefaatçi olurlar okurken tüylerim diken diken oldu mevlam hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımızı bol bırakmasın
evet ya aldım yadurulavinya kız sen üstüne 200 gr mi aldın benden kötüleri varmış oh motive oldum chemist41 tamam bu hafta çok kararlıyım en az 2 kilo eksilcem benim ödemler gitti yağa geldiği için sıra yavaş ilerliyorum bebeğim napam
tuzu fazla tükettiyseniz ödem olmuştur ya da adetiniz yaklaşıyorsa da olur.evet ya aldım ya
ama dün tartıda 75,6 gördüm ooo süper dedim sonuç 800 fazla anlamadım ki ne oluyor bu bünyeye tabi kabızlık da var
canlarım 32 yaşımdayım, antalyalıyım, elazığda memurum. 173 boy 88 kiloyum ve ilk kez bu kadar kilo aldım. iki yıldır hamile kalıyorum ama kalpleri duruyor. kan pıhtılaşması varmış. üçüncü gebeliğimde göbekten iğne yaptım her gün ama bu kez de boş gebelik oldu. üç ay önce kürtaj oldum. sürekli bi hüsran, sonrasında ye Allah ye; şiş, sonra yine hüsran :) bu şekilde aldım kilocuklarımı ve artık kendime geldim. ne giyecek kıyafetim kaldı ne aynaya bakma hevesim. dün akşam topladım gücümü ve çıktım bu yola. sizlerleyim. her gün yediğimi içtiğimi yazıcam en az bir saat de spor yapıcam Allah'ın izniyle yenicem o kiloları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?