Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

Günaydınlar kızlar

dünki menüm

geç kahvaltı 2 dilim ekmek salata zeytin peynir yumurtalı borani nuget azcıkta tahin-pekmez vazgeçilmezim :)

1 saat yürüyüş
ayran

akşam 3 tane but salata ayran

küçük kasenin yarısı kadar çekirdek

gelelim tartıya 74,900

Günaydın arkadaşlarım
Gerçi daha henüz aranızda bulunup sohbetinize katılamadım ama gösterdiğiniz ince düşünceye ve anlayışınız için çok teşekkür ederim
Kendimden biraz bahsedeyim işe gidene kadar bugün erken kalktım uyku tutmadı Adım Esra 27 yaşıma giricem inşallah bu ayın 24 de evliyim 5 ekimde 3 yıllık evli olucam nasipse evlendikten 6 ay sonra bebek istemeye başladık ama olmadı doktora gittik henüz erken üzülmeyin olur dedi ama benim ısrarımın üzerine klomen tedavisine başladı ama olmadı hormonlara baktı güzel temiz bişi yok biz 6 kere falan klomen kullandık olmadı biz bir sene falan uğraştık tedaviyle eşimede bakıldı herşey normal hsg de çekildim oda temiz en sonunda aşılama yaptık geçen sene haziranda oda tutmadı bende 1 sene olucak tedaviyi bıraktım tabi bu arada ilaçlardan kilom aldı başını gitti diyete karar vermeden önce 96 kiloydum ve dur dedim kendime 91.50 kadar kendi çabamla düştüm ve bu sayfa karşıma çıktı şimdi hep beraber kilo vermeye devam edicez ve o bebişler Allahın izniyle bu göbüşlere konacak
Evet çok konuştum bu hafta güncel kilom 90.9 geçen hafta 91.70 -0.800 gr la geldim​

Günaydın herkese,
Geçen hafta: pazartesi 88 demiştim ama ertesi gün sabah 87,5 çıktım evde. başlangıç olarak hangisini alırsanız artık.
Güncel kilo: 85,8 çook mutluyuuum.

Günaydın herkese,
Geçen hafta: pazartesi 88 demiştim ama ertesi gün sabah 87,5 çıktım evde. başlangıç olarak hangisini alırsanız artık.
Güncel kilo: 85,8 çook mutluyuuum.
Tebrik ederim canım vuu diyorum sabah sabah gözlerim açıldı kendimden de utandım maşallah sana yaa
Kilo gayet iyi azalmış canım spor yaptın mı? Ek olarak

Rabbim inşallah hepimize nasip eder bebiş :)
Bende klomen tedavisi görüyorum bu ay üçüncü tedavinin rahim filmi çekinmedim inşallah fit bebişli anne oluruz

ben çöküşlerdeyimmmmm geçtiğimiz hafta tam anlamıyla diyet ve spor konusunda berbattı :) reglimede 2 gün kaldı şiştim şistim bu sabah 101.1 kg çıktımmm konu sahibesi olarak çok çok çok utanıyorum.

Kızlar beni de alın aranıza
87.5 kiloyum
1 yıldır tedavi görüyorum pco hastasıyım.
Tedavi olumlu olursa bu kilo da hamile kalmak istemiyorum.
Olumsuz olursa da ilaçlardan mümkün oldukça az kilo almış olmak istiyorum

bz grupça aldığımız karar yüzünden liste yaptık geçtiğimiz pztsiden beri kimseyi almıyoruz tatlım kusurumza bakma. çok çok geçmiş olsun sanada rabbim şifa versin .

olabilir tatlım ben kpss ye iki ay kala yüklenmeye başladım ctesiden beri tarih çalısıyorum film izlemeyede kitap okumayada vaktim olmadı ya
Rabbim zihin açıklığı versin canım :) o zaman şöyle yapalım mı herkes katılırsa 3 aylar boyunca sadece ortak kitabımız Meal okuma olsun olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…