- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Senden beklenmiycek hareketlerben dün akşam makarna yedm yağsız tuzsuz yogurtla bide patates kızartmasıregliye kaldı 3 günmü neeee iştah tavan (( günaydınlar bu arada
Benim de az kaldı regle, tatlı kriziyle baş etmeye çalışıyorum. Yeşil çay ve tarçınlı süt biraz bastırıyor.ben dün akşam makarna yedm yağsız tuzsuz yogurtla bide patates kızartmasıregliye kaldı 3 günmü neeee iştah tavan (( günaydınlar bu arada
Onlarin hoşuna gidiyor zayiflamamiz
Günaydın bu arada ben doktora gidiyorum inşallah iyi çıkar hersey
Senden beklenmiycek hareketlerödül gununuzde yapin kizlar bence.Benim yavas gidiyo cok az yiyorum cunku bugun ve yarin abur cubur yemeden normal beslenicem dyeti bozarak ama abartmiycam ödül olarak o ozledigim pogacalarmdan yapicam yada borek mi acsam bazlama mi ayyy ne güzel sıralamışsın öyle en sevdiklerimi :) hafta sonu çok tehlikeli ya pazartesi kilo bildirimi olmasa dağıtırdım şu an.
Klomen sonrasi yumurta kontrolüNe doktoru canim hayirdir
Gldin mi canim soruc ne?Klomen sonrasi yumurta kontrolü
Can im P tesi tekrar gidicem duruma göre ovitrelle verecek 3 tane yumurta var biri 17 mm ikisi 15 mm dua edin ya inşallah olur bu seferGldin mi canim soruc ne?
O çöküşler fena oluyor ama Rabbim mukafatini verecek inşallahkızlar iyi pazarlar. ben adet dönemimde pek rejim yapamadım malesef. bir de hamile değilim diye moralim de çöktüneyse yarından itibaren toparlarım artık.
Rabbim gönlüne göre versin cnmCan im P tesi tekrar gidicem duruma göre ovitrelle verecek 3 tane yumurta var biri 17 mm ikisi 15 mm dua edin ya inşallah olur bu sefer
inşallah canım sağolasın.O çöküşler fena oluyor ama Rabbim mukafatini verecek inşallah
Çok sağol canım Allah razı olsunBaşın sağ olsun, rabbim sabır versin.
Sağol canım Allah razı olsun dostlar sağolsun çok teşekkür ederimGeçmiş olsun.. basiniz sağolsun Rabbim sizlere sabir versin
Teşekkür ederim canım çok sağol Allah razı olsunbaşın sağolsun canım Allah sabırlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?