Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

Günaydın kızlar, kahvaltım yumurta zeytin peynir domates salatalık maydanoz üç dilim ekmekti. günlük ekmek istikakımı hunharca harcadım :) pişman da değilim başka yemem olur biteeer. :)

ben dün akşam makarna yedm yağsız tuzsuz yogurtla bide patates kızartması regliye kaldı 3 günmü neeee iştah tavan (( günaydınlar bu arada
Senden beklenmiycek hareketler ödül gununuzde yapin kizlar bence.Benim yavas gidiyo cok az yiyorum cunku bugun ve yarin abur cubur yemeden normal beslenicem dyeti bozarak ama abartmiycam ödül olarak o ozledigim pogacalarmdan yapicam yada borek mi acsam bazlama mi yapsam cok heycanlandim

ben dün akşam makarna yedm yağsız tuzsuz yogurtla bide patates kızartması regliye kaldı 3 günmü neeee iştah tavan (( günaydınlar bu arada
Benim de az kaldı regle, tatlı kriziyle baş etmeye çalışıyorum. Yeşil çay ve tarçınlı süt biraz bastırıyor.

kızlar iyi pazarlar. ben adet dönemimde pek rejim yapamadım malesef. bir de hamile değilim diye moralim de çöktü neyse yarından itibaren toparlarım artık.

Dünkü menum

Aç karinla 1 bardak su
15 dk yürüyüş
2.5 dilim ekmek yarim kek menemenli zeytinli peynirli klasik kahvaltı

2 saat yürüyüş

3 top dondurma

1 saat yürüyüş bi de kıyafet deneme süreci git çıkar

Aksam
4 tane nuget ayran yarim domates 1 salatalik

1 bardak msuyu

2 litre su

Slm herkese, hafta sonunu kaçamaksız atlattım sayılır. Birazdan ütümü bitirip ortalığı toparlıcam. Ardından spor. akşam için kabak pişiyorum kalorisi az diye. İlk haftadan cozutma günü yapmadım, dayanabilirsem bir ay sonunda ödüllendircem kendicaazımı. E öptüm o zaman hepinizi

slm kızlar en son nezamn girdim hatrlamıyorm bilee işler yoğun dün 8 de çıktık işten bi pazr tatilim var şef arıyor bz şunu bulamıyorz kapı kitli fabrikaya gel ver şunu faln diye ki eve iş getrdm onları yapıyodm pazr günü bileeee tam giyindm dolmşa koşturyorm msj atıyor şef bulduk gelmene gerek yok ! bu işyeriinn stresi beni öldürücek ama sabır çalışmam lazım (( zaten neyden yana şansımız var ki!diyorum ... Allahım hepimize tez zamnda evlat nasip etsin onun stresi üzüntüsü fazlasıyla yetiyor zaten ... face bi giryorum herks hamile,çocuklu pazr günlerini keyfle geçiryo kıskanmıyorm okey ama çok imreniyorummmm off uzattım ama içimi dökmek istedimmmm

menüye gelelim dün kahvaltıda çevadr ekmeği iki dilim kibrt kutus peynir şekersz çayla yaptim
öğlen cacık 1 dilim ekmek patlıcan yemeği pilav almadım
akşam malesf işte olduğm için dışardan yemk söyledik pide,salata ayran tabi işleri toparladık çıktık bi 20-25 dk yürüyş 2,5 lt su

bugün geç saatte yapılan pazar kahvltısı kahvaltıyı özlüyorm haftaiçi eşim hazırlamış güzelce yedik :))) az yedim diyemm sadece beyaz ekmk yemedim tek karım o:) arada kahve içtik akşm karnıyarık pilav var ekmksz yicem pilavda 2 kaşık alırım
ev içerisinde temzlik temposu yoğundu tabi birde 20 dklık kısa bi yürüyüş oldu yatana kadr ne kadr su içiçem baklm :))) yarın sabhı iple çekiyorm baskül yüzümü güldürr inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…