pazartesi regl günüm :9pazartesiye kadar atarsın ödemi yaozgecan_t
haklısın valla. bugün dikkat ettim zaten. regli de oldum ondan oldu öyle galiba dün.Canim sen naptin oyle keske yemeseydn.ben eşime sigara boregi kizartip kendime yumurta yapiyorum.sen uyma ona hafta sonu bigün yap bence ödül niyetine.bu sekilde iki kati kilo alirsn :)
Ooofff ekmeği bana banaaaa :) afiyet olsun olan olmuş artık:) yarından itibaren ÇOK dikkatli olmalısın yoksa pazartesi herkes kilo verdi ben veremedim diye ağlarsın
:) üzülmen için değil kendine glmen için söyledim canım. Vazgeçme lütfen, geçmişi sıfırla ilk gününmüş gibi düşün ve başla azimle.doğru söze ne denir.
Başın sağ olsun, rabbim sabır versin.Kızlar kusura bakmayın giremiyorum bu ara hem çok kötü grip oldum ve bugün dayımı kaybettim diyeti bırakmadım tartı günü kilomu yazarım kusura bakmayın olur mu?
:) üzülmen için değil kendine glmen için söyledim canım. Vazgeçme lütfen, geçmişi sıfırla ilk gününmüş gibi düşün ve başla azimle.
Geçmiş olsun.. basiniz sağolsun Rabbim sizlere sabir versinKızlar kusura bakmayın giremiyorum bu ara hem çok kötü grip oldum ve bugün dayımı kaybettim diyeti bırakmadım tartı günü kilomu yazarım kusura bakmayın olur mu?
Süper güzel şükür kocamin lafindan sonraSelamun aleykum kizlar.Keyifler nasil
Süper güzel şükür kocamin lafindan sonra
başın sağolsun canım Allah sabır güç versin ailene ve sana.Kızlar kusura bakmayın giremiyorum bu ara hem çok kötü grip oldum ve bugün dayımı kaybettim diyeti bırakmadım tartı günü kilomu yazarım kusura bakmayın olur mu?
Onlarin hoşuna gidiyor zayiflamamizkiyamam onlara yaa .benimki sen iyice küçüldün he diyo
başın sağolsun canım Allah sabırlar versinKızlar kusura bakmayın giremiyorum bu ara hem çok kötü grip oldum ve bugün dayımı kaybettim diyeti bırakmadım tartı günü kilomu yazarım kusura bakmayın olur mu?
Ne doktoru canim hayirdirOnlarin hoşuna gidiyor zayiflamamiz
Günaydın bu arada ben doktora gidiyorum inşallah iyi çıkar hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?