Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

günaydın kızlar menülermi bi kaç gün yazamıcam işler aşırı yoğun evet sabhta tartıldım 89,5 geldim pazare sabhı 89,4 idi çok afedersnz tuvalete çıkamyrm iki gündür çatlıcam stresten kabz oldm sanırım tabloya eklersen sevinrm :)

günaydın canlar 5 tane hurma 1 bardak süt
işe geç kaldım uyanamadım dışardan da poğaça almak istemedim o yüzden böyle olsun bu sabah

Dünkü menüm

kahvaltı
1 yumurta, peynir, domates, salata, 2 tane muska börek annem önceki akşam yapmıştı yememek için direnmiştim
20 dk yürüyüş

öğlen
bi kepçe mercimek yemeği bi minnak poğaça, bi kase yoğurt
10 dk yürüyüş

tarçınlı elma

akşam
urfa kebap çeyrek yufka salata ayran

meyva

1,5 litre su fazlasını bilmiyorum

kızlar bana dua edin lütfen 4 tane yumurtam oluşmuş inşallah tutunur bebek :)

afiyet olsun canım

inşallah canım inşallah
aşılamamı yaptırıyorsun

durulavinya canım hadi inşallah .bende salı günü doktora gidicem yumurtlama takibi talep edicem.ovulasyonları tutturamıyorz diye düşünüyorum çnkü
inşallah canım ya olur benim kendi başladı hemen takibe bende pko var ve pko olanlarda ovulasyon tutmuyor ben öncesinde klomen kullandım yumurta oluşssun diye

daha önce oldunmu canım hiç
bende yarın devlet hastahanesine başvuracağım aşılama için bakalım ne olcak tabi mutlaka sıra vardır
senin aşılama masrafları ne kadar
tatlım ben aşılama yaptırmadım direk adetin 5.günü klomen kullanmaya başladım sabah akşam 5 gün sonra 2 gün ara sonra yumurta kontrolü çatlatma iğnesi olucam bugünde Rabbim inşallah bizlere de nasip etsin bebiş
şimdi bana ilk yumurta kontrolünden iğne olduğumun ertesi gününe kadar estrofem verdi rahmi kalınlaştırmak için iğneden sonra progestan yazdı tutunmayı sağlamak için

inşallah güzel haberlerini alırız.

sabah: iki dilim tam bugday ekmek,avuç içi kadar peynir,zeytin,domates,yeşillik(maydanoz,dereotu)
öğle; etsuyu çorba, sulu köfte,yogurt,revani(küçücük dilim)
aksam; barbunya 5 kasık
1 saat yürüyüş inş.

cnm tabloya eklmemişsn beniii

slm ara öğünüm, leblebi ve üzüm. Nasııl güzel geldi bilemezsiniz yaş pasta yemiş gibi :) o kadar çook tatlı istiyorumm ki anlatamam. adet olamadım yine günüm geçti, kürtajdan beri düzenim bozuldu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…