Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

akşam yemegimide iş yerinde yemege başladım gecen seneki moduma döndüm sayılır
çıkısta direk eve gidip eşofmanları giyip yürüyüş parkuruna atiiiciiimmm kendimi bakalım kışın yine geçen seneki tayfamı kilo almıssss göricizzzzz

sabah 08:00: iki dilim tam bugday ekmek
az peynir,zeytin,yeşillik,domates

ara: 2 kupa yeşilçay

öğle 13:00: 1 kepçe et suyu çorba, sulu köfte, yogurt, revani(küçücük)

ara: yok

aksam 17:00: zeytinyağlı barbunya , 2 adet salatalık

ara 21:00 : yogurt(zerdeçal,zencefil,tarcın kürü)

1 saat tempolu açık havada yürüyüş

Kahvaltı: haşlanmış yumurta, altı zeytin iki dilim peynir.
Öğlen: etsiz çiğ köfte dört tane ve ayran.
Ara: üzüm leblebi bir avuç.
Akşam:bulgurlu kabakyemeği,salata,yoğurt. Toplam 1100 kalori yapmış.
Az sonra da spor yapıcam. Spor sonrası da tarçınlı süt içip günü kapatırım.
Alayınıza iyi akşamlar.

günaydın kızlar dün ki menü;
sabh her zamn ki gni tam buğday ekmeğiyle az peynrli tost başka bişey yok açık sekersz çay
ara :limonlu yeşil çay
öğlen çorba 3-4 adet mercimek köftesi bol marul
aramüfettişin verdiği 20 günlük stres ve 1 haftadr yoğun olark istedklerini hazırlamak ve şükürler olsun ki müfettiş herşeyinz tamm teşekkür edrm deyip gtmesiyle bahçeye çıkıp)nescafe (içtik)
akşam: kahvltılk yedik geç gittim yine eve eşimnde canı kızartma istyomş yaptık yedik aşırıya kaçmadm diye teselli edyrm kendmi
1,5 lt su
yürüyş dk.sını bilmyrm ama 12 defa gün içinde merdven inp çıktım müfettişn yanına sürekli çarşılarda dolandık eşimle harektli bi günbdü
müfettiş ceza vs.yazmadan gtti atlattık mutluyummmmm şükürrr :)))))))

Dünki menüm

kahvaltı
2 dilim ekmek 1 domates 1 salatalık 2 parça peynir 5 zeytin

öğle
3 yemek kaşığı pırasa 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
20 dk tempolu yürüyüş

Türk kahvesi 2 parça çikolata

akşam
1 yemek kaşığı pirinç pilavı az da sütlü karnıbahar kızartma salata yoğurt

Türk kahvesi

selamlar herkesee,
Kahvaltı: haşlanmış yumurta, 3 zeytin, bir dilim peynir.
öğlen yemeğimi de evden getirdim bu gün, ne yesem karmaşasına son verdim :) ıspanak ve ayran olacak. içinde pirinç var az da olsa o yüzden ekmek yemicem.

Günaydın bebeklerr, iş yoğunluğundan yazamadım size ama takipdeyim :)
Dün sabah bi tane poğaça yedim
öğlen süt içtim 2-3 tane kepekli bisküvi
akşam tavuk sote light kola bi dilim ekmek
sonu sabah yine aynı kilo
amaaaann
bugün spora yazılıyorum yettiiii artk

canım, kola ve poğaça yiyip kilo vermek istiyorsan günlük en az iki saat spor yapman lazım

kız midem bulanıyodu mecbur yedim sabah şirkette :) bide dukan da bile zero kola var bizde niye olmasın zerodan vazgeçemem
Diyet kolanın zararları
Gazlı içeceklerin başında gelen kolanın diyet ve normal şeklinde çeşitleri olsa da her tür kolanın, içinde barındırdığı maddeler nedeniyle birçok hastalığın oluşumu için risk teşkil ettiği belirtiliyor. İşte gazlı içeceklerin içinde revaçta olan diyet kolanın zararları...

Diyabete yakalanma riskinizi arttırır
Eğer diyet içecekleri tüketmeyi tercih ediyorsanız metabolik sendroma yakalanma riskiniz, diyet içecek içmeyene göre daha fazladır. Metabolik sendrom ise abdominal obezite, yükselmiş tansiyon, düşük HDL kolesterole ve yüksek trigliseride neden olmaktadır.
Kilo aldırır

Diyet içecekleri tüketmek vücut ağırlığınızda yükselmeye neden olur. Bunun nedenlerinden biri gazlı içeceklerin tokluk hissini duymanızı engellemesidir. Tatlı içecekler iştahınızı açarlar.

Daha yüksek şeker tüketimi
Bu içeceklerin içinde bulunan yüksek miktar tatlandırıcı, beynin normal tatlıları daha fazlasını istemesine neden olur. Bu da kişinin normalden daha fazla şeker tüketmesine neden olur.

Böbrek problemlerine neden olur
Günde 1 ya da 2 kere gazlı içecek tüketen kişilerin böbrek fonksiyonları daha çabuk düşüşe geçmeye başlar. Diyet içecek tüketenlerde ise böbreklerin yaşlanması normal bir insanınkinden 3 kat daha hızlı bir şekilde gerçekleşir.

Felç riskini artırır
Her gün diyet içecek tüketen kişilerin damarlarla ilgili sorunlar yaşama risklerinin (felç ve kalp krizi gibi) % 43 daha fazla olduğu araştırmalarca kanıtlanmıştır. Fakat ayda 1 ya da 6 haftada bir diyet içecek tüketenlerde böyle bir risk bulunmamaktadır.

Gazlı içecek bağımlılığı ve tedavisi
Peki, diyet gazlı içeceklere bağımlıysanız ne yapacaksınız? Susuzluğunuzu gidermenizin en iyi yolunun su içmek olduğunu unutmayın. Fakat sadece su içmek sizi tatmin etmiyorsa, soda içerek gazlı içeceğe olan ihtiyacınızı bir nebze de olsa giderebilirsiniz.
içmesen güzel olur amma dayanamıyom dersen de azcık iç :)

kız midem bulanıyodu mecbur yedim sabah şirkette :) bide dukan da bile zero kola var bizde niye olmasın zerodan vazgeçemem
Bilmişlik yapıyor gibi oluyorum ama söyleyeyim de içime dert olmasın :) poğaça yerine yarım simit yersen daha güzel olur. poğaça margarin deposu simit ona göre daha masum.

gazlı içecek ve poaçayla kilo vermeyi beklemekte ayrı bişeymiş özgecim :))))

sabah kahvaltım ; 1 dilim tam bugday ekmek,
2 haşlanmış yumurta
ince bir dilim kaşar
5 siyah zeytin
domates
salatalık
maydanoz dere otu
1 ceviz

ara: yeşil elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…