seni tabloya ekledimde tabloyu buraya ekleyemedimcnm tabloya eklmemişsn beniii
eline sağlık cnm.
Günaydın canım, iyiyim şükür. sen nasılsın?günaydınlarrrrrrrrrrr kızlarrrr :) nasılsınız?
canım, kola ve poğaça yiyip kilo vermek istiyorsan günlük en az iki saat spor yapman lazımGünaydın bebeklerr, iş yoğunluğundan yazamadım size ama takipdeyim :)
Dün sabah bi tane poğaça yedim
öğlen süt içtim 2-3 tane kepekli bisküvi
akşam tavuk sote light kola bi dilim ekmek
sonu sabah yine aynı kilo
amaaaann
bugün spora yazılıyorum yettiiii artk
kız midem bulanıyodu mecbur yedim sabah şirkette :) bide dukan da bile zero kola var bizde niye olmasın zerodan vazgeçememcanım, kola ve poğaça yiyip kilo vermek istiyorsan günlük en az iki saat spor yapman lazım
Diyet kolanın zararlarıkız midem bulanıyodu mecbur yedim sabah şirkette :) bide dukan da bile zero kola var bizde niye olmasın zerodan vazgeçemem
Bilmişlik yapıyor gibi oluyorum ama söyleyeyim de içime dert olmasın :) poğaça yerine yarım simit yersen daha güzel olur. poğaça margarin deposu simit ona göre daha masum.kız midem bulanıyodu mecbur yedim sabah şirkette :) bide dukan da bile zero kola var bizde niye olmasın zerodan vazgeçemem
gazlı içecek ve poaçayla kilo vermeyi beklemekte ayrı bişeymiş özgecim :))))Günaydın bebeklerr, iş yoğunluğundan yazamadım size ama takipdeyim :)
Dün sabah bi tane poğaça yedim
öğlen süt içtim 2-3 tane kepekli bisküvi
akşam tavuk sote light kola bi dilim ekmek
sonu sabah yine aynı kilo
amaaaann
bugün spora yazılıyorum yettiiii artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?