günün geçti mi?Kizlar bugun benim istahim baya acildi yaa kek yetmedi bide simit yedim(( hamilemiyim neyim
Yok canim espiri yapiyorungünün geçti mi?
Yok canim espiri yapiyorun
Hadi yaaa ay insallah guzel haberler ver bize canim.bidaha yap ustunden 3 gun gecmis idrarina cikmistir simdiye gebeysen egerhehe benim 5 gün geçti günüm 3 gün önce test yaptım bir şey çıkmadı dün kan vermiştim tüp bozuk dedi hamşire yine de aldı bugün de sonucunuz çıkmadı dedi öyle kaldı artık doğurursam anlarım hamile olduğumu
hehehehe
Canim sende aramiza hosgeldin ozellikle yaptigimiz derken herkes kendine uygun diyeti yapiyor bol su ve bitki cayi iciyoruzmerhaba kızlarrr bende size katılmak istiyorum şuanki kilom 85.5 malesefff: özellikle yaptığınız bişeylar varmı
dikkat et canım onları içerken ya bitince verdiğinden fazla kilo alma sıkıntılı onlar bende çok denemek istedim ama sonucundan korktuğum için denemedimkızlar günaydın ya ben gıda takviyesi gibi bişey sipariş verdim dün akşam inşallah hata yapmamışmdır ama kilolar tak ettrdi artık oturarak çalşyrm şu saatler uzuyorda işten geldkten snra yürüyşde daha sık yaparm inşlaah
no no no şekeride bırak bence :) ben çay bardağına 1 tatlı kasıgı şeker atan biriydim. şimdi azıcık çaya şeker değse içemiyorum. geçen seneki diyet serüvenimde alıstım. olmuyacak bişey değil yeter ki isteaz şekerli günde bir demlik içiyorum :)
öğün atlamak çokkk tehlikeliiiiiöğlen ekmek yemiyorum anlşamnda eksk yazmışım yeşil çay içerim hergün ama hazr sallama işte
özge zaten yedikçe yiyesimiz geliyo o sebepten. Senin beynin dün şöyle düşündü amaaaannn kek yedim zaten bozmuşken diyeti simitte yiyeyim dedin ve yedin dimi ?Kizlar bugun benim istahim baya acildi yaa kek yetmedi bide simit yedim(( hamilemiyim neyim
hg canım tabiki katılabilirsin. benim özellikle yaptıklarım 3 beyazdan uzak durmak oldugunca dayanabildiğimce. az az ama sık sık beslenmek yani 6 ögün muhabbeti. akşamları hafif yiyeceklerle atlatmak. Birde haftaya inş spor yapmaya başlayacagımmerhaba kızlarrr bende size katılmak istiyorum şuanki kilom 85.5 malesefff: özellikle yaptığınız bişeylar varmı
hahahahaha hadi bakalım hayırlı sonuclar çıksın inşhehe benim 5 gün geçti günüm 3 gün önce test yaptım bir şey çıkmadı dün kan vermiştim tüp bozuk dedi hamşire yine de aldı bugün de sonucunuz çıkmadı dedi öyle kaldı artık doğurursam anlarım hamile olduğumu hehehehe
vallh bilmiyorumda daha iki gün önce haberlerde yarım ton zayıflama ilacı bulundu işte genç bi kız ölmüş bu ilaç yüzünden bu haberi görünce dahada uzaklastım böyle şeylere. spor ve sağlıklı bir diyetle başaramıyacagım sey yok bayanlar. Kadının gücü azmi diye birşey var bunu unutmayalım.kızlar günaydın ya ben gıda takviyesi gibi bişey sipariş verdim dün akşam inşallah hata yapmamışmdır ama kilolar tak ettrdi artık oturarak çalşyrm şu saatler uzuyorda işten geldkten snra yürüyşde daha sık yaparm inşlaah
güzel menüüüüüügünaydın kızlar
hayırlı cumalar
dünkü menü
sabah bi dilim kepek ekmek 2 parça beyaz peynir 5 tane zeytin 4 tane çeri domates az marul şekersiz çay
ara yarım galeta
öğle yarım kase tavuk suyu çorbası az tavuk pane ayran
ara 200 gram yoğurt yarım galeta
akşam az çorba az patlıcan yemeği cacık
ara 2 çiğ köfte ve biraz çerez
2 lt su yarım saat tempolu yürüyüş
tabikide canım hoşgeldin :) umarım hep beraber istediğimiz kilolara gelirzMerhaba kızlar bütün sayfaları okudum ben 20 gün önce başladım diyete çok kararlı bir şekilde ve 96.0 kilodan 91.50 indim bu sefer çok istiyorum hem bebeğim için hem kendim için 2.5 yıllık evliyim ne eşimde ne bende sıkıntı yok ben kilo verip tekrar tedavilerime başlıycam beni de kabul eder misiniz?
o haberi bnde gördüm ama ablam gibi sevdiğim komşum yapıoyodu herbalife eşi sürekli içiyor 2 yıldsr tanıoyorm bi sıkıntı duymadm baklm denicem neler olacakvallh bilmiyorumda daha iki gün önce haberlerde yarım ton zayıflama ilacı bulundu işte genç bi kız ölmüş bu ilaç yüzünden bu haberi görünce dahada uzaklastım böyle şeylere. spor ve sağlıklı bir diyetle başaramıyacagım sey yok bayanlar. Kadının gücü azmi diye birşey var bunu unutmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?