- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
ekmek yemek için zorluyorum kendimi resmen belki de kıtlıktadır dediğin gibi vücudum salata yoğurt her türlü yerim yani ama ekmek yok ya zorpatates uygun değil pek diyette ama ekmek yemiyomusun sen ? birde bu az dediklerin gerçekten 2 kaşık bulgur gibi çok çok az ise vücut kıtlıgada girmiş olabilir
oooooo -900 gr hadi bakalımherkese günaydın
güncel kilom 85,4
günde 2 dilimde olsa tahıllı ekmek yeeeee tatlım. çünki ekmek yemeyen kaslarını yer diye bir makale vardı nette hiç okudun mu bilmem. birde kıtlıktan çıkmak için yemek saatlerini değiştir ve öğünlerini azıcık arttır okiekmek yemek için zorluyorum kendimi resmen belki de kıtlıktadır dediğin gibi vücudum salata yoğurt her türlü yerim yani ama ekmek yok ya zor
115 kg dim kasımda başladım şimdi 94 kg düştüm en az 15 daha vermezsem tüp bebeğe baslamayacaklar :)başlangıç kilonu yazarsan olur neden olmasın hadiii hep beraberrrr eritiyoruz yağları
rukiyecim hemen şu an kilonu bildir alalım :)merhaba arkadaşlar.
Ben de gebelik öncesi kilo vermek istiyorum. kan pıhtılaşmasından dolayı 3 bebeğimi kaybettim. Polikistik over yüzünden de kilo, adet düzensizliği gibi sıkıntılar yaşıyorum. iki yıl önce yine böyle bir topikte 3 ayda 14 kilo vermiş ama koruyamamış biri olarak beni de aranıza kabul etmenizi oylarınıza sunuyorum :)
ee hoş buluyorum öyleyse :) 88 kilocuk 173'lük minnik bir şeyim :)rukiyecim hemen şu an kilonu bildir alalım :)
geçmiş olsun neyi var annenin ?Annem rahatsızlandı memlekete geldim tartilmadim ama ben aynıdır kilo diyorum haftaya inş tam veririm kilo sayımı
kuzum rukiye ve baş belasını alıp kapatalım diyorum olmaz mı ?Hayriyecim daha fazla kimseyi almayalım istersen öyle konuşmuştuk.Şuan herkes birbirini tanıyor ve aynı yolda başladıklarımızla devam edelim.
doğru söylüyorsun bi an unutmuşum canım kusura bakmaHayriyecim daha fazla kimseyi almayalım istersen öyle konuşmuştuk.Şuan herkes birbirini tanıyor ve aynı yolda başladıklarımızla devam edelim.
Aynen olur tatlımkuzum rukiye ve baş belasını alıp kapatalım diyorum olmaz mı ?
hıı hıı tamamrukiye veeee başbelası arkadasım arkadaşlarla bir karar almıştık ben unutmuşum kusurumuza bakmayın.
sağol tatlım kusurumuza bakmahıı hıı tamamgidip kendime başka başlık bakayım öyleyse. en kısa sürede hedeflerinize ulaşmanız dileğiyle.
rukiyecim sizden başka almayalım demek istedim yanlış anlama sakın gitme bi yerehıı hıı tamamgidip kendime başka başlık bakayım öyleyse. en kısa sürede hedeflerinize ulaşmanız dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?