Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

patates uygun değil pek diyette ama ekmek yemiyomusun sen ? birde bu az dediklerin gerçekten 2 kaşık bulgur gibi çok çok az ise vücut kıtlıgada girmiş olabilir
ekmek yemek için zorluyorum kendimi resmen belki de kıtlıktadır dediğin gibi vücudum salata yoğurt her türlü yerim yani ama ekmek yok ya zor

ekmek yemek için zorluyorum kendimi resmen belki de kıtlıktadır dediğin gibi vücudum salata yoğurt her türlü yerim yani ama ekmek yok ya zor
günde 2 dilimde olsa tahıllı ekmek yeeeee tatlım. çünki ekmek yemeyen kaslarını yer diye bir makale vardı nette hiç okudun mu bilmem. birde kıtlıktan çıkmak için yemek saatlerini değiştir ve öğünlerini azıcık arttır oki

merhaba arkadaşlar.
Ben de gebelik öncesi kilo vermek istiyorum. kan pıhtılaşmasından dolayı 3 bebeğimi kaybettim. Polikistik over yüzünden de kilo, adet düzensizliği gibi sıkıntılar yaşıyorum. iki yıl önce yine böyle bir topikte 3 ayda 14 kilo vermiş ama koruyamamış biri olarak beni de aranıza kabul etmenizi oylarınıza sunuyorum :)

rukiyecim hemen şu an kilonu bildir alalım :)

Annem rahatsızlandı memlekete geldim tartilmadim ama ben aynıdır kilo diyorum haftaya inş tam veririm kilo sayımı

Hayriyecim daha fazla kimseyi almayalım istersen öyle konuşmuştuk.Şuan herkes birbirini tanıyor ve aynı yolda başladıklarımızla devam edelim.

rukiye veeee başbelası arkadasım arkadaşlarla bir karar almıştık ben unutmuşum kusurumuza bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…