Ben diyetle dusuremedim, once hap son haftalarda da insulin kullandimMerhabalar, Gebelik şekerim çıktı. Dr cihaz verdi hergun açlık tokluk şekerimi olcuyorum. Sabah öğle akşam şeklinde. Bu süreçlerden geçen anneler biraz tecrübelerinizi anlatmak istermisiniz? Nasıl düşürdünüz sekerinizi yada düşüremeyenler sonraki süreciniz ne oldu?
Insülin karından vurulan dimi?Ben diyetle dusuremedim, once hap son haftalarda da insulin kullandim
Karindan diil sadece, bacak ve koldan da vuruluyor. Ben cogunlukla bacaktan yaptimInsülin karından vurulan dimi?çok korkuyorum yaaaaa
Kaçtı sekeriniz peki kacken verdi doktor insülin?Karindan diil sadece, bacak ve koldan da vuruluyor. Ben cogunlukla bacaktan yaptim
Onu tam hatirlamiyorum inanin ama aclik 100, tokluk 140 falandi sanirimKaçtı sekeriniz peki kacken verdi doktor insülin?
Yaaa benim değerlerime cok benziyor, sonum insülin mi yani korktum simdi? Peki erken doğum mu yaptınız nasıl oldu süreç ne zaman başladınız insüline biraz beni bilgilendirir misiniz rica etsem?Onu tam hatirlamiyorum inanin ama aclik 100, tokluk 140 falandi sanirim
Herkesin degerleri ve durumu farklidir ama ben kendiminkini yazayim yine de. Ortalama 30-32 haftaya kadar diyet+hap kullandim. Sonrasinda insulin. Sonum insulin diyecek kadar korkunc bir sey degil, bu arada doktorum cok az kilo almami istemisti, 5 kilo ile tamamladim. Son olarak endokrinolog yapti takipleri, dozlamayi vsYaaa benim değerlerime cok benziyor, sonum insülin mi yani korktum simdi? Peki erken doğum mu yaptınız nasıl oldu süreç ne zaman başladınız insüline biraz beni bilgilendirir misiniz rica etsem?
Gebeliğin başından sonuna mı 5 kg aldınız yoksa şekeriniz çıktıktan sonra mı toplam 5 kg alıp gebeliği tamamladiniz?Herkesin degerleri ve durumu farklidir ama ben kendiminkini yazayim yine de. Ortalama 30-32 haftaya kadar diyet+hap kullandim. Sonrasinda insulin. Sonum insulin diyecek kadar korkunc bir sey degil, bu arada doktorum cok az kilo almami istemisti, 5 kilo ile tamamladim. Son olarak endokrinolog yapti takipleri, dozlamayi vs
9 ayda 5 kg aldimGebeliğin başından sonuna mı 5 kg aldınız yoksa şekeriniz çıktıktan sonra mı toplam 5 kg alıp gebeliği tamamladiniz?
Süpersiniz valla, teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için9 ayda 5 kg aldim
Merhaba Havva, evet ama daha bu haftada böyle ise demekki gerçekten şekerin varmış öncedende. Gebelik boyu böyle gidecek suan 32. Haftamdayim daha bugün endokrinolojiye kontrole gittim. İnsuline ihtiyaç duymadı bu değerlerini koru dedi sabahları ölçüm yapıyorum sadece. Bebek için yapmak zorundayız yoksa ciddi komplikasyonlar ortaya çıkabilir sıkma canını yalnız değilsinMerhaba arkadaşlar bende 6. Haftada açlık şekerim 140 çıktı doktor diyetisyene yönlendirdi şuan diyet yapıyorum ama okadar zor geliyor ki bazen halsizleşiyorum başım falan dönüyor. Pilav makarna ekmek patates bazı meyveler bile yasak meyvesuları tatlılar zaten hiç yokgebelik boyu böylemi gidicek
Teşekkür ederim umarım bu yeme alışkanlığını sürdürebilirim ilk haftalarda zorlanıyorum mide bulantıları olunca insan yemek istemiyor tavuktan tamamen tiksindim zatenMerhaba Havva, evet ama daha bu haftada böyle ise demekki gerçekten şekerin varmış öncedende. Gebelik boyu böyle gidecek suan 32. Haftamdayim daha bugün endokrinolojiye kontrole gittim. İnsuline ihtiyaç duymadı bu değerlerini koru dedi sabahları ölçüm yapıyorum sadece. Bebek için yapmak zorundayız yoksa ciddi komplikasyonlar ortaya çıkabilir sıkma canını yalnız değilsin
Ayyyy evet ya bilirim o hissi keşke bi diyet listesi verseydi sanaTeşekkür ederim umarım bu yeme alışkanlığını sürdürebilirim ilk haftalarda zorlanıyorum mide bulantıları olunca insan yemek istemiyor tavuktan tamamen tiksindim zateninşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Diyet listesi verdi aslında ama şu ara uyku halinde olmaktan 3 ana öğün 3 ara öğün yiyemiyorum midemde kötü oluyor her sabah yumurta yemektenAyyyy evet ya bilirim o hissi keşke bi diyet listesi verseydi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?