Gebelik sürecim

Hazal Yakamoz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
45
30
8
29
Herkese merabalar arkadaşlar ben bütün merk ettiklerimi burdan öğreniyor ve sürekli burayı takıp ediyorum. sevıncımide burda paylaşmak istıyorum. 2 yıl 3 aydır evliyim ilk bir yıl vajinismusla ile uğraştım kabus gibi günlerdi ağlama krizleri, umutsuzluk vs.. Kadınlar kulubu sayesınde yendim. Sonrasında çocuk denemeleri başladı polikistik over inslün direnci ve triodlerimde skıntı vardı femera, klomen, ovirette, ovulasyon testleri hiç bisey işe yaramadı.. Doktorum 2. Yılım dolduktan sonra hsg istedi hsg çekildim ve şükür temiz çıktı hsgden sonraki ilk ay gebe oldugumu öğrendim. Okadr güzel bir mutluluk ki.. Umudumu kesmıstm femera folik asit hepsını kestim ki adetim gecikti ve gebe oldugumu öğrendim henüz çok erken kese bile görmedik,. İnşallah hersey yolunda gider okuyan hem umudunu kesmesın, hemde dua etsin bana triod ve bukadar hastalıgım varken bebeğime birsey olmasın diye. Çünkü ben burda gebelik isteyen herkes için herzamn dua edicem.

Allah yardımcınız olsun inşallah siz de bebeğiniz de sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz

Hsg sonrası adet olmadınız mı acaba bi de tiroit kaçtı kaçla hamile kaldınız

Bu arada tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu arada tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok tesekkur edrim darısı başınıza istiyor iseniz hsg çekildim düzenli ilişki oldu ve adet hiç görmedim. Tiriode gelince benım triodlerim çok hızlı çalısıyodu dolayısıyla tsh çok düşüktü 0.006 ydı fakat hsg çekilcegım ay normale dönmüştü (ilaç tedavisi ile) şu an ki duam ise triodlerimın bozuşmaması, sizden bu konuda dua istıyorum

Evet istiyorum ben de amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin size de bol bol dua ediyorum her şey güzel gider ve meleğinize kavuşursunuz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…