- 11 Ocak 2019
- 317
- 130
- 103
- 38
- Konu Sahibi Emine sami
Bu test bozukmu adetim bir gün geçti ikinci çizgi çok kenarda sevinemedim yardimci olursaniz çok sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yokBu test bozukmu adetim bir gün geçti ikinci çizgi çok kenarda sevinemedim yardimci olursaniz çok sevinirim
Bu test bozukmu adetim bir gün geçti ikinci çizgi çok kenarda sevinemedim yardimci olursaniz çok sevinirim
Attım ama görünmüyor galiba beceremedimTest yok
Adetim geçmedi sayilir aslindaYa gec döllenme. Yada kımyasal gebelik adetiniz gectiyse rengi biraz daha koyu olması lazım
Bence var gibi testin içi kaymış C nın çizgisi de biraz kaymış inşallah vardır elinde test varsa tekrar yap inşallah çıkar
Ikinci çizgi hemen cıktı ama test kayık olunca suphelendimBence var gibi testin içi kaymış C nın çizgisi de biraz kaymış inşallah vardır elinde test varsa tekrar yap inşallah çıkar
Bence içindeki kagıt kaymış ama. Test pozitifKaset test oldugu için silik olabilir biraz daha. Test bozuk değilse eğer pozitif benceBaşka testiniz yok mu? Erken gebelik testi alırsanız onda daha net çıkar.
Tekrar edin varsa çıkar yineIkinci çizgi hemen cıktı ama test kayık olunca suphelendim
Inşallah canımBence içindeki kagıt kaymış ama. Test pozitif![]()
Çok sagol ilginedigin icinBende Pozitif Olduğunu Düşünüyorum.
Hayırlı Olsun :)
Baya da belli hayirli olsun. Iki gunde bir kan testiyle artimi izle. Olumsuz bir durum yok ortadaAdetim geçmedi sayilir aslinda
Tm cnm çok teşekkür ederimBaya da belli hayirli olsun. Iki gunde bir kan testiyle artimi izle. Olumsuz bir durum yok ortada![]()
Bence var gibi testin içi kaymış C nın çizgisi de biraz kaymış inşallah vardır elinde test varsa tekrar yap inşallah çıkar
Tekrar yaptim