- 14 Mart 2025
- 1.111
- 165
- 38
- 25
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Kimse yok muArkadaşlar adetine 4/5 gün kala negatif görüp sonradan pozitife dönen arkadaşlar oldu mu
Tabiki pozitife donebilir henüz erken , gününüzün gecmesini bekleyinArkadaşlar adetine 4/5 gün kala negatif görüp sonradan pozitife dönen arkadaşlar oldu mu
Sizce ihtimal varmıdır ya ben umudu kesmiştim ama yapay zeka geç yerleşmiş olabilir 18 inden sonra pozitife donebilir 20 sinden sonra test yap dedi o da gecikirse adet olcak gibi de değilim sabah bi olcam gibi oluyor sonra geçiyorTabiki pozitife donebilir henüz erken , gününüzün gecmesini bekleyin
Geç döllenme olduysa adet gecikmesinin 10.gunu bile öğrenen var . Su an gercekten cok erken lütfen kendini bu şekilde yıpratma adet günü yeniden test yapSizce ihtimal varmıdır ya ben umudu kesmiştim ama yapay zeka geç yerleşmiş olabilir 18 inden sonra pozitife donebilir 20 sinden sonra test yap dedi o da gecikirse adet olcak gibi de değilim sabah bi olcam gibi oluyor sonra geçiyor
Umarım suan orta bölgemde iki kasık arası batma oluyor ama bilmiyorumGeç döllenme olduysa adet gecikmesinin 10.gunu bile öğrenen var . Su an gercekten cok erken lütfen kendini bu şekilde yıpratma adet günü yeniden test yapumarım gebesindir
Güzel haberlerini bekliyorumUmarım suan orta bölgemde iki kasık arası batma oluyor ama bilmiyorum
İnşallah ama sanmam geç döllenme olduğunu ben çok değerlendiremedim eşim yoktu 10 gün önce en son birlikte olduk onlarda tutucak da ohooo değilim bugün negatifti pozitifedonmezGüzel haberlerini bekliyorum
Öyle düşünme bu ay değilse öbür ay olur o zamanİnşallah ama sanmam geç döllenme olduğunu ben çok değerlendiremedim eşim yoktu 10 gün önce en son birlikte olduk onlarda tutucak da ohooo değilim bugün negatifti pozitifedonmez
İnşallah ama öbür ayda zor yumurtlamam köye denk geliyor köye gidicezÖyle düşünme bu ay değilse öbür ay olur o zamanadet olmazsin inşallah
Fırsat bulursan değerlendirİnşallah ama öbür ayda zor yumurtlamam köye denk geliyor köye gidicez
Aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum benimde 4 günüm kaldı bugün test yaptım silik bile çıkmadı. Biraz umudum vardı o da yok oldu.Arkadaşlar adetine 4/5 gün kala negatif görüp sonradan pozitife dönen arkadaşlar oldu mu
Benim aşırı sıskınlıfım var göbek bölgemde adete yakın çok siserim ben büyğk ihtimalle adet olcam bu benim 3. DenemeydiAynı sorunun cevabını bende merak ediyorum benimde 4 günüm kaldı bugün test yaptım silik bile çıkmadı. Biraz umudum vardı o da yok oldu.
Bu benim 3. Ay oldu sanırım olmadı göbeğim çok şiş ben adet öncesi çok siserim çok kalabalık ortam olcak pek sanmıyorum yapamamFırsat bulursan değerlendirben de henuz gebe kalamadım her şey vaktini bekliyor
Aynen benim de kasıklarım bacaklarım fena ağrıyor göbeğimde şişti rahatsız oluyorum direk adet belirtilerim yaniBenim aşırı sıskınlıfım var göbek bölgemde adete yakın çok siserim ben büyğk ihtimalle adet olcam bu benim 3. Denemeydi
Evet ya ben 17 Mayıs yapcam sabah eğer negatif çıkarsa yüksek ihtimalle gebe değilsindir dedi yapay zekacıkAynen benim de kasıklarım bacaklarım fena ağrıyor göbeğimde şişti rahatsız oluyorum direk adet belirtilerim yani
Bence gecikmeyi bekle canm aynı hatayı bende yaptım sabahtan beri moralim yerlerde. Ben genelde günü gününe olurum pazartesi olmazsam ertesi günü yapıcam olursam da yapçak bisey yok.Evet ya ben 17 Mayıs yapcam sabah eğer negatif çıkarsa yüksek ihtimalle gebe değilsindir dedi yapay zekacık
Bende gününde olurum ama belli ki adet olcam yinede bi yapasım var ne biliyim ya benimde modum 0 silik bile çıkmadıBence gecikmeyi bekle canm aynı hatayı bende yaptım sabahtan beri moralim yerlerde. Ben genelde günü gününe olurum pazartesi olmazsam ertesi günü yapıcam olursam da yapçak bisey yok.
Bence totem yapalım pazartesi ye kadar test yapmayalım dua edelim regl olmayalım diyeBende gününde olurum ama belli ki adet olcam yinede bi yapasım var ne biliyim ya benimde modum 0 silik bile çıkmadı
Bende az önce bi video izledim hamilelik şüphesi olan birisi adetine 2 gün kala test yapıyor bariz negatif adetim gelmesi gereken gün pozitife dönüyor izleyince umutlandım Ben 17 sabah yapcam 19 sabah yapcam gelmezse ya içimde kalmasın ama 17 de erken gebelik yapcamBence totem yapalım pazartesi ye kadar test yapmayalım dua edelim regl olmayalım diyeartık pazartesi ne olacaksa olsun gecikirsek test yapalım ertesi gün ve burdan yazalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?