- 14 Mart 2025
- 1.111
- 165
- 38
- 25
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Sizin bat nedir bence ben gebe değilim hatalı verdi de görücezHaberleşelim belki güzel haber alırız ikimizde
Valla tahminimce 19 MayısSizin bat nedir bence ben gebe değilim hatalı verdi de görücez
19 mayıs canım seninkiyle aynıydı. Benim migrenim de tuttu bugün migrenim tuttuysa kesin adet olurum benİnşallah sizin bat neydi ben de hamile olduğumu sanmıyorum beyaz akıntım devam ediyor yoğun bi şekilde arada rahmime batma oldu geçti öyle
Ya gebe kaldığımda ilkinde benimde dört gün boyunca başım ağrımıştı feci şekilde hemen öyle düşünme adet olana kadar umut var19 mayıs canım seninkiyle aynıydı. Benim migrenim de tuttu bugün migrenim tuttuysa kesin adet olurum ben
He gününde olmuyor musunuz benimde 19 Mayıs gösteriyor bakalım aşırı duygusalım baş ağrım var ve kahve içmiştim akşam hala midem bulanıyor normalde hergüj içerimValla tahminimce 19 Mayıs
Bende öyle başım ağrıyor fena ama belli de olmaz ya ben de sanmıyorum hamile olduğumu ama inşallah vardır sen test yapmışmıydın19 mayıs canım seninkiyle aynıydı. Benim migrenim de tuttu bugün migrenim tuttuysa kesin adet olurum ben
Normalde oluyordum ama kürtaj olduğun için bozuldu ama bugün aşırı derecede akıntı vs oldu regl öncesi de olurdu gebelik öncesinde kan vermeden netleşmeyecek gibiHe gününde olmuyor musunuz benimde 19 Mayıs gösteriyor bakalım aşırı duygusalım baş ağrım var ve kahve içmiştim akşam hala midem bulanıyor normalde hergüj içerim
Regl günümden 4 gün önce yapmıştım tertemiz negatifBende öyle başım ağrıyor fena ama belli de olmaz ya ben de sanmıyorum hamile olduğumu ama inşallah vardır sen test yapmışmıydın
Bilmiyorum valla kürtaj olalı 1 buçuk yıl oldu ne denediysem işe yaramadı sürekli negatif görmekten yoruldum artıkYa gebe kaldığımda ilkinde benimde dört gün boyunca başım ağrımıştı feci şekilde hemen öyle düşünme adet olana kadar umut var
Benimde yoğun akıntım devam ediyor gebelik düşünmeden önce de böyle miydi hatırlamıyorum 3 aydır düşünüyoruzNormalde oluyordum ama kürtaj olduğun için bozuldu ama bugün aşırı derecede akıntı vs oldu regl öncesi de olurdu gebelik öncesinde kan vermeden netleşmeyecek gibi
Kız benimde 4 kala negatifti bende umudu kestim 2 kala yaptım silik ama asla güvenmiyorum 19 Mayıs yapcam sabahRegl günümden 4 gün önce yapmıştım tertemiz negatif
Ben hamile kaldığımda çok akıntım olmuştu adet tarihimden sonraBenimde yoğun akıntım devam ediyor gebelik düşünmeden önce de böyle miydi hatırlamıyorum 3 aydır düşünüyoruz
Adetim pzt olması gerek hiç şaşmaz ama görücezBen hamile kaldığımda çok akıntım olmuştu adet tarihimden sonra
HaberleşelimAdetim pzt olması gerek hiç şaşmaz ama görücez
İnşallah ya allahım çok merak ediyorum akşamdan beri midem bulanıyor kahve içince başladı ama eşimde yokHaberleşelim
Elinizde başka test var mıİnşallah ya allahım çok merak ediyorum akşamdan beri midem bulanıyor kahve içince başladı ama eşimde yok
Var ama sabah yapcam vakit bulursam ya da pzt günü Laboquick var baya güvenilir bi test akşam kahve içtim soğuk kahve hergüj içtiğim şey ama aşırı midem bulanıyor midem ağzımda zor tutuyorum kendimi fobim var dayanmaya çalışıyorum eşim gayet iyi ilk kez bu kadar yoğun mide bulantısı yaşıyorum acaba dokundu mu anlamadım gaz da baya varElinizde başka test var mı
Bence bekleyin bende Laboquik yaptım ama erken değil hızlı kaset diye olanını yaptım pazartesi yapın bende ki çizgi kuruma olabilir emin değilim deVar ama sabah yapcam vakit bulursam ya da pzt günü Laboquick var baya güvenilir bi test akşam kahve içtim soğuk kahve hergüj içtiğim şey ama aşırı midem bulanıyor midem ağzımda zor tutuyorum kendimi fobim var dayanmaya çalışıyorum eşim gayet iyi ilk kez bu kadar yoğun mide bulantısı yaşıyorum acaba dokundu mu anlamadım gaz da baya var
Yaaa o zaman pzt bekleyim benimde erken değil normal test midem aşırı bulanmaya başladı anlatamam 7 saattirBence bekleyin bende Laboquik yaptım ama erken değil hızlı kaset diye olanını yaptım pazartesi yapın bende ki çizgi kuruma olabilir emin değilim de
Elinde güvenlir test varsa yapsana varsa her türlü çıkar ya ben bile merak ettim ne çıkıcak diyeYaaa o zaman pzt bekleyim benimde erken değil normal test midem aşırı bulanmaya başladı anlatamam 7 saattir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?