Gebelik testi

Valla tahminimce 19 Mayıs
He gününde olmuyor musunuz benimde 19 Mayıs gösteriyor bakalım aşırı duygusalım baş ağrım var ve kahve içmiştim akşam hala midem bulanıyor normalde hergüj içerim

19 mayıs canım seninkiyle aynıydı. Benim migrenim de tuttu bugün migrenim tuttuysa kesin adet olurum ben
Bende öyle başım ağrıyor fena ama belli de olmaz ya ben de sanmıyorum hamile olduğumu ama inşallah vardır sen test yapmışmıydın

He gününde olmuyor musunuz benimde 19 Mayıs gösteriyor bakalım aşırı duygusalım baş ağrım var ve kahve içmiştim akşam hala midem bulanıyor normalde hergüj içerim
Normalde oluyordum ama kürtaj olduğun için bozuldu ama bugün aşırı derecede akıntı vs oldu regl öncesi de olurdu gebelik öncesinde kan vermeden netleşmeyecek gibi

Ya gebe kaldığımda ilkinde benimde dört gün boyunca başım ağrımıştı feci şekilde hemen öyle düşünme adet olana kadar umut var
Bilmiyorum valla kürtaj olalı 1 buçuk yıl oldu ne denediysem işe yaramadı sürekli negatif görmekten yoruldum artık o yüzden sanki hiç olmıycakmış gbı geliyor

Normalde oluyordum ama kürtaj olduğun için bozuldu ama bugün aşırı derecede akıntı vs oldu regl öncesi de olurdu gebelik öncesinde kan vermeden netleşmeyecek gibi
Benimde yoğun akıntım devam ediyor gebelik düşünmeden önce de böyle miydi hatırlamıyorum 3 aydır düşünüyoruz

Elinizde başka test var mı
Var ama sabah yapcam vakit bulursam ya da pzt günü Laboquick var baya güvenilir bi test akşam kahve içtim soğuk kahve hergüj içtiğim şey ama aşırı midem bulanıyor midem ağzımda zor tutuyorum kendimi fobim var dayanmaya çalışıyorum eşim gayet iyi ilk kez bu kadar yoğun mide bulantısı yaşıyorum acaba dokundu mu anlamadım gaz da baya var

Bence bekleyin bende Laboquik yaptım ama erken değil hızlı kaset diye olanını yaptım pazartesi yapın bende ki çizgi kuruma olabilir emin değilim de

Bence bekleyin bende Laboquik yaptım ama erken değil hızlı kaset diye olanını yaptım pazartesi yapın bende ki çizgi kuruma olabilir emin değilim de
Yaaa o zaman pzt bekleyim benimde erken değil normal test midem aşırı bulanmaya başladı anlatamam 7 saattir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…