- 16 Mart 2025
- 853
- 444
- 18
- 34
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Anladım canım bakalım ben sabredebilirsem tabi gecikmeden yapmıycam zaten pek gecikicem gibi de görünmüyo belki erken bile regl olabilirim kasıklarım fena durumdaBende az önce bi video izledim hamilelik şüphesi olan birisi adetine 2 gün kala test yapıyor bariz negatif adetim gelmesi gereken gün pozitife dönüyor izleyince umutlandım Ben 17 sabah yapcam 19 sabah yapcam gelmezse ya içimde kalmasın ama 17 de erken gebelik yapcam
Şöyle söyleyim az önce bi kadın anlatıyor adetine 3 kala test yapmış negatif ama diyor ki ben hamile hissediyorum adet gecikmesi bekleyeceğim diyor 2 gün gecikiyor bu dijital test varya ondan yapıyor negatif çıkıyor ama kadın hamişe hissediyor en son kan verip öğreniyor hamile değeri yüksek ama testte çıkmıyorAnladım canım bakalım ben sabredebilirsem tabi gecikmeden yapmıycam zaten pek gecikicem gibi de görünmüyo belki erken bile regl olabilirim kasıklarım fena durumda
İnşallah öyle olur ya bugün yine negatif görünce çok moralim bozuldu 4 yıl oldu artık pozitif görmek istiyorumŞöyle söyleyim az önce bi kadın anlatıyor adetine 3 kala test yapmış negatif ama diyor ki ben hamile hissediyorum adet gecikmesi bekleyeceğim diyor 2 gün gecikiyor bu dijital test varya ondan yapıyor negatif çıkıyor ama kadın hamişe hissediyor en son kan verip öğreniyor hamile değeri yüksek ama testte çıkmıyor
Aaaa öyle mi baya olmuş sizin bende 3 senelik evliyim ama 3 aydır düşünüyoruz korunmayı bıraktık inşallah en kısa sürede nasip olur bu izlediğim kadın bana yine umut verdi eğer adet gecikirse 2/3 gün kan veririm ben deİnşallah öyle olur ya bugün yine negatif görünce çok moralim bozuldu 4 yıl oldu artık pozitif görmek istiyorum
Benim 1 oğlum var 6 yaşında ona da zar zor kalmıştım evlendikten 2 yıl sonra. Oğlum 2 yaşına geldiğinde hadi bi kardeşi olsun yaş farkları çok olmasın dedik ama üzerine 3 yıl uğraştık 3 yıl sonunda tekrar gebe kaldım ama kaybettim. Kürtajımın üzerinden 1 buçuk yıl daha geçti bakalım hala bekliyorumAaaa öyle mi baya olmuş sizin bende 3 senelik evliyim ama 3 aydır düşünüyoruz korunmayı bıraktık inşallah en kısa sürede nasip olur bu izlediğim kadın bana yine umut verdi eğer adet gecikirse 2/3 gün kan veririm ben de
Öyle mi olsun evladınız var benim daha 1 olcak Allah nasip ederseBenim 1 oğlum var 6 yaşında ona da zar zor kalmıştım evlendikten 2 yıl sonra. Oğlum 2 yaşına geldiğinde hadi bi kardeşi olsun yaş farkları çok olmasın dedik ama üzerine 3 yıl uğraştık 3 yıl sonunda tekrar gebe kaldım ama kaybettim. Kürtajımın üzerinden 1 buçuk yıl daha geçti bakalım hala bekliyorum
İnşallah vardır bebiş sağlıkla kucağınıza alırsınızÖyle mi olsun evladınız var benim daha 1 olcak Allah nasip ederse
Amin ınsallah 17 sabah yapcam 19 adet olmazsam yapcamİnşallah vardır bebiş sağlıkla kucağınıza alırsınız
Güzel haberlerini bekliyorumAmin ınsallah 17 sabah yapcam 19 adet olmazsam yapcam
Amin ınsallah 17 sabah yapcam 19 adet olmazsam yapcam
Amin bendeeeeGüzel haberlerini bekliyorum
adte 4 5 gün kala negatif görmek çok doğal değil mi kan mı verdiniz evde mi yaptınız bence gecikmeyi bekleyin her kadın bir değilArkadaşlar adetine 4/5 gün kala negatif görüp sonradan pozitife dönen arkadaşlar oldu mu
Test yaptım o kdr 2 gün kala yapcam bideadte 4 5 gün kala negatif görmek çok doğal değil mi kan mı verdiniz evde mi yaptınız bence gecikmeyi bekleyin her kadın bir değil
Canm naptın 17 sinde test yapcam diyodun yaptın mıTest yaptım o kdr 2 gün kala yapcam bide
Yaptım bi sabah 8 dr uyanınca yaptım sonra geri uyumuşum kalktım bide az önce yaptım emin olmak için ama aşırı silik yani bence yokCanm naptın 17 sinde test yapcam diyodun yaptın mı
Ama silikte olsa var olmasa hiç çıkmaz diye düşünüyorumYaptım bi sabah 8 dr uyanınca yaptım sonra geri uyumuşum kalktım bide az önce yaptım emin olmak için ama aşırı silik yani bence yok
Benim de sancılarım arttı biraz galiba adet olcam dün ovülasyon testi denedim eğer hamileysen pik çıkarmış öyle okudum ama benim çok silik çıktı yani büyük ihtimalle yok bende bişeyYaptım bi sabah 8 dr uyanınca yaptım sonra geri uyumuşum kalktım bide az önce yaptım emin olmak için ama aşırı silik yani bence yok
Bende de bence yok diye düşünüyorumBenim de sancılarım arttı biraz galiba adet olcam dün ovülasyon testi denedim eğer hamileysen pik çıkarmış öyle okudum ama benim çok silik çıktı yani büyük ihtimalle yok bende bişey
Seninkinde silikte olsa çıkmış ama olmasa hiç çıkmazdı bende daha önce defalarca erken gebelik testi yaptım tertemiz tek çizgi çıktı her seferinde günü gelince de adet oldum zaten. Bence adet günü tekrarla testi.Bende de bence yok diye düşünüyorum
Ama bana 2 ay önce farklı bi test resmen kıpkırmızı cıksrttı sonra adet oldum ondan güvenmedimSeninkinde silikte olsa çıkmış ama olmasa hiç çıkmazdı bende daha önce defalarca erken gebelik testi yaptım tertemiz tek çizgi çıktı her seferinde günü gelince de adet oldum zaten. Bence adet günü tekrarla testi.
Anladım canım bazı markalar yalancı pozitif çıkarabiliyomuş artımed days doctor gibi. Bakalım 2 gün sonra regl günün zaten olmazsa bi de kaset denersinAma bana 2 ay önce farklı bi test resmen kıpkırmızı cıksrttı sonra adet oldum ondan güvenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?