Gebelik testi

Bende böyle çıktı sonradan Laboquik marka o yüzden sordum da
Benim elimde var aslaaaa yalancı pozifit vermez geçen ay adet belliyordum gününde de oldum ne kuruma yaptı ne silik yaptı elimde 3 tane kaldı adet günüm yapcam kesinlikle doğru veriyor eğer bende o marka silik çoksa suan kesin hamileyim derdim

Tamam yarın bende tekrarlayacağım bakalım ne olacak

Pzt resmi tatil ama aciller açıktır sadece bizim burdaki aciller gebelik testi yapmıyor sizin ordaki yapar belki bilemem
Aaa sağlık ocağı da kapalı neyse olsun bende salı giderim sorun değil ya pzt test yaparım sıkıntı yok

Var gibi duruyor ama ne zaman yaptın gecikme var mıydı
Şöyle ki ben 25 martta kürtaj oldum henüz adet de olmadım 30 nisanda beta negatifti. Yumurtlama takip ettim 6sında çatlama olmuştu hala da adet olmadım doktor iki hafta içinde olman lazım demişti

Yani 18 19u gibi olmam lazım
Anladım canm benimkiyle aynı nerdeyse benimde 19 mayıs görünüyor takvimde çok nadir 2 gün önce de olurum ama bu ay tam gününde olcam sanırım. Olmadı 2 gün sonra bi daha tekrarlayın testi bakalım ne çıkacak belki daha da koyulaşır

Bakalım ne çıkacak bende çok merak ediyorum. Kendimden pek umudum kalmadı sizin olur inşallah
İnşallah sizin bat neydi ben de hamile olduğumu sanmıyorum beyaz akıntım devam ediyor yoğun bi şekilde arada rahmime batma oldu geçti öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…