- 14 Mart 2025
- 1.111
- 165
- 38
- 25
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Bilmiyorum gerçekten bilmiyorumm ya negatife çıkarsa ben çok yzulucem bilmiyorum gerçekten elim ayağım titriyoElinde güvenlir test varsa yapsana varsa her türlü çıkar ya ben bile merak ettim ne çıkıcak diye
Ya hayır öyle düşünme canım daha 3 aydır deniyorsun sonuçta bu ay olmazsa önümüzde ki ay olur kendimi strese sokmaBilmiyorum gerçekten bilmiyorumm ya negatife çıkarsa ben çok yzulucem bilmiyorum gerçekten elim ayağım titriyo
Bilmiyorum ya hiç ummadığım bi ay varsa çok mutlu olurumYa hayır öyle düşünme canım daha 3 aydır deniyorsun sonuçta bu ay olmazsa önümüzde ki ay olur kendimi strese sokma
İnşaAllah vardır ya hayırlısı ileBilmiyorum ya hiç ummadığım bi ay varsa çok mutlu olurum
Az önce yaptım güvenilir test ama aşırı silik bu paylaştıklarımdan daha da silik ben bile zor gördüm ve bu 15. İdrarım felan ilk şdrarla yaoılması gerekİnşaAllah vardır ya hayırlısı ile
Güvenilir diyorsun ama ben bu markayla alakalı konu açtım yalancı pozitif verdiği olmuş öyle diyorlar yani bende çizgi çıkmasına rağmen hala şüphedeyim. Keşke sabahı bekleseydiniz. Umarım vardır ama hayırlısı olsun hakkımızdaAz önce yaptım güvenilir test ama aşırı silik bu paylaştıklarımdan daha da silik ben bile zor gördüm ve bu 15. İdrarım felan ilk şdrarla yaoılması gerek
Benim en güvendiğim çünkü ben geçen ay aşırı ağrılar yaşadım ilaçlarla geçti ağrılarım ne zaman test yapsam hep negatif verdi ve kuruma dahi yapmadı diyebilirimGüvenilir diyorsun ama ben bu markayla alakalı konu açtım yalancı pozitif verdiği olmuş öyle diyorlar yani bende çizgi çıkmasına rağmen hala şüphedeyim. Keşke sabahı bekleseydiniz. Umarım vardır ama hayırlısı olsun hakkımızda
Valla çıkardığı olmuş o zaman silikse hayırlı olsun ben başka marka ile bakacağım bide yarınBenim en güvendiğim çünkü ben geçen ay aşırı ağrılar yaşadım ilaçlarla geçti ağrılarım ne zaman test yapsam hep negatif verdi ve kuruma dahi yapmadı diyebilirim
Ben sabah yine yapcam ilk idrar ileValla çıkardığı olmuş o zaman silikse hayırlı olsun ben başka marka ile bakacağım bide yarın
Haberdar edinBen sabah yine yapcam ilk idrar ile
TamamHaberdar edin
Haberdar edin
Senide uyku tutmadı heralde
Yok ya hemen uyandım zaten test yapıyorum ama sanırım cıkmıycakSenide uyku tutmadı heralde
Sonuç neYok ya hemen uyandım zaten test yapıyorum ama sanırım cıkmıycak
Negatif yani yine hayali var gibi bence hamile olsam koyu çıkardı değilimSonuç ne
Adet olana kadar umut var diyelimNegatif yani yine hayali var gibi bence hamile olsam koyu çıkardı değilim
Yok hiç umut yokAdet olana kadar umut var diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?