çok teşekkür ederim canımEstagfurullah. Gecmis olsun diyeyim. Uzme kendini.
günaydın arkadaşım, ben kan testi yaptırmıştım pozitif çıktı. dün doktora göründüm. 2 haftalık dedi daha çok yeni olduğu için biraz tedirginim. İnşallah sonuna kadar hayırlısıyla devam eder. Ultrasonda baktı olması gerektiği gibi dedi gerçi ama ben korkuyorum...günaydın canım cumartesi adet oldumsende durum ne ?
canım yaa valla çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sakın korkma hep dua et inşallah herşey çok güzel olur :) :)günaydın arkadaşım, ben kan testi yaptırmıştım pozitif çıktı. dün doktora göründüm. 2 haftalık dedi daha çok yeni olduğu için biraz tedirginim. İnşallah sonuna kadar hayırlısıyla devam eder. Ultrasonda baktı olması gerektiği gibi dedi gerçi ama ben korkuyorum...
Sana gelince sakın üzülme. İnan ben bu aydan hiç ümitli değildim. Ama Allah istedi demek ki ve nasip oldu. Sen ümitsizliği bırakıp devam edeceksin. Kaçıncı denemenizdi bu? Daha yeniydi hatırladığım kadarıyla. Bide ilişkiden sonra 1 saat ve bazen daha fazla yattığım oldu benim. Kalçanın altına yastık vb. bişey koymayı ihmal etme. Hatta bacaklarını yukarıya doğru kaldırsan daha iyi olur. Merak etme olacak inşallah ve sen burdan haber vereceksin :)
Çoook teşekkür ederim darısı en kısa zamanda başına inşallah :)canım yaa valla çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sakın korkma hep dua et inşallah herşey çok güzel olur :) :)
bana gelince bu ay üçüncü denememizdi olmadı malesef demek ki bu ay da kısmetimizde yokmuş ama tabi ki umutsuzluğa kapılmak yok bu ay olmaz önümüzdeki ay olur inşallah :) İlişkiden hemen sonra bende 1 saat kadar yatarım hep ama bacaklarımı kaldırmayı hiç denememiştim mutlaka deniycem bi de sen ovulasyon testi falan kullandın mı ya da yumurtlama günlerine özellikle dikkat ederek mi yaptın ben o testlerden alsam mı diye düşünüyorum ama kararsızım
İnşallah canım yaa valla ben hamile olsam bu kadar sevinirdim heralde :)Çoook teşekkür ederim darısı en kısa zamanda başına inşallah :)
Ben de bacakları kaldırmayı çok duymuştum ama uygulamamıştım en son denemede bi yapayım dedim zaten demek ki olacağı vardı ve oldu sen bacak kaldırmasan da olacaksa olur zaten de yine de dene derim :) Ovulasyon testi kullanmadım ben sadece sana dediğim cep telefonuma indirdiğim o programa göre hareket ettim ve onu bikaç internet sitesinde doğruladım o günlere dikkat ettim. Hatta bu ay kombi yüzünden ilk günler biraz ziyan oldu dedim ya tam yumurtlama günümde başlayabildik demek ki tutmuş... Ama test almak istiyorsan dene istersen, başka şekillerde de teyit et yumurtlama günlerini... Ya da Adet sonrası kesintisiz iki günde bir ilişki olsun ve Allaha bırak dua et... İnşallah Allah gönlüne göre verir ve en kısa zamanda sana da nasip olur...
Canım benim çok teşekkür ederim :) İnşallah senin haberine de sevinicez. Haberini sabırsızlıkla bekliyorum. Ama stres yapma. Bişey anlatmak istedim. Çok sevdiğim bir arkadaşım 5 yıl bebek düşünmüyorum ben diyordu. Ben de o sıralar düşünmediğim halde 5 yıl çok fazla bak böyle düşünme, çocuk isteyip de uğraşanlar var o kadar, süreyi bu kadar uzun tutma dedim. Biraz ikna oldu neyse.. Sonra dedik beraber hamile kalsak falan... Ben tabi yeni ameliyat oldum hemen başlayamadım vs... O da bikaç ay daha beklerim falan demişti. Neyse geçenlerde hamileyim diye mesaj attı bana o kadar sevindim ki onun adına anlatamam ama kendi adıma biraz üzülmüştüm sanki bişeylere geç kaldım benim olmayacak diye... Onun sevincini paylaştım ama içim de buruktu kendi adıma... 10 gün sonra da ben hamile olduğumu öğrendim :) Yani sakın canını sıkma. Sen gereğini yap dua et, Allah ne zaman isterse o zaman olur elbet :)İnşallah canım yaa valla ben hamile olsam bu kadar sevinirdim heralde :)
artık bu ay herşeyi deniycem adetim bitsin iki günde bir deniycem bende bacak kaldırmayı da deniycem olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testi alırım bi de öyle denerim nasibimizde ne zaman varsa o zman olur inşallah :)
Arkadaşına da sana da çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz :)Canım benim çok teşekkür ederim :) İnşallah senin haberine de sevinicez. Haberini sabırsızlıkla bekliyorum. Ama stres yapma. Bişey anlatmak istedim. Çok sevdiğim bir arkadaşım 5 yıl bebek düşünmüyorum ben diyordu. Ben de o sıralar düşünmediğim halde 5 yıl çok fazla bak böyle düşünme, çocuk isteyip de uğraşanlar var o kadar, süreyi bu kadar uzun tutma dedim. Biraz ikna oldu neyse.. Sonra dedik beraber hamile kalsak falan... Ben tabi yeni ameliyat oldum hemen başlayamadım vs... O da bikaç ay daha beklerim falan demişti. Neyse geçenlerde hamileyim diye mesaj attı bana o kadar sevindim ki onun adına anlatamam ama kendi adıma biraz üzülmüştüm sanki bişeylere geç kaldım benim olmayacak diye... Onun sevincini paylaştım ama içim de buruktu kendi adıma... 10 gün sonra da ben hamile olduğumu öğrendim :) Yani sakın canını sıkma. Sen gereğini yap dua et, Allah ne zaman isterse o zaman olur elbet :)
Teşekkür ederiz, sağol güzel niyetin için :) En güzelini yapıyorsun karamsar olmana gerek yok bence de dediğin gibi daha yeni başladın, olacak Allahın izniyle... Eğer bikaç kere daha olmazsa doktora gidersin yumurtlamada sıkıntı var mı yok mu bakar sorun yoksa da çözüm getirebilir kolaylaştırmak için...Eşin de üzülür illa ki anlıyorum kendini suçluyodur ama sen eminim ki eşini rahat hissettirmeye çalışıyorsundur. İnşallah bidahaki ay senden de haber alırız bunları düşünmeye bile gerek kalmaz.. Aminnn :)Arkadaşına da sana da çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz :)
Ben de artık fazla takmamaya çalışıyorum nasılsa diyorum kısmetimizden nasibimizden öteye gidemeyiz. Bir de eşim ameliyat oldu demiştim ya her ay o da hevesleniyo ama adet olduğumda da kendisinden dolayı olmadığını düşünüp çok üzülüyo bende o üzülünce üzülüyorum ama biliyorum ki onunla alakası yok doktorda demişti çünkü 6 aydan önce anlayamayız diye şu an bi sorun yok demişti neyse de ister istemez hüsran oluyo ama hiç bi zaman karamsarlığa kapılmıyorum ben Allah tan umut kesilmez ki biz daha yolun başındayız :)
Tabi canım o diyo benim yüzümden olmuyo diye ama her zaman onu rahatlatmaya çalışıyorum diyorum bu işler öyle filmlerde ki gibi değil ha deyince bebek olmuyo diyorum benim fazla dert edinmediğimi görünce o da rahatlıyo...Teşekkür ederiz, sağol güzel niyetin için :) En güzelini yapıyorsun karamsar olmana gerek yok bence de dediğin gibi daha yeni başladın, olacak Allahın izniyle... Eğer bikaç kere daha olmazsa doktora gidersin yumurtlamada sıkıntı var mı yok mu bakar sorun yoksa da çözüm getirebilir kolaylaştırmak için...Eşin de üzülür illa ki anlıyorum kendini suçluyodur ama sen eminim ki eşini rahat hissettirmeye çalışıyorsundur. İnşallah bidahaki ay senden de haber alırız bunları düşünmeye bile gerek kalmaz.. Aminnn :)
Aynen canım dediğin gibi filmlerdeki gibi olmadığını yaşayan anlıyor :) Dünyanın sonu değil elbette ki daha ortada bir sorun da yok yani bildiğin kadarıyla :)Tabi canım o diyo benim yüzümden olmuyo diye ama her zaman onu rahatlatmaya çalışıyorum diyorum bu işler öyle filmlerde ki gibi değil ha deyince bebek olmuyo diyorum benim fazla dert edinmediğimi görünce o da rahatlıyo...
Bi kaç ay daha deneriz doktora gideriz dünyanın sonu değil ya :)
Tabi canım çok şükür bilinen bir sorunumuz yok :)Aynen canım dediğin gibi filmlerdeki gibi olmadığını yaşayan anlıyor :) Dünyanın sonu değil elbette ki daha ortada bir sorun da yok yani bildiğin kadarıyla :)
Biz tam anlamıyla 2 aydır deniyorduk diyebilirim..Tabi canım çok şükür bilinen bir sorunumuz yok :)
Sen kaç aydır deniyodun canım sormuşmuydum :)
Bizde hemen hemen aynı gibi o zamanBiz tam anlamıyla 2 aydır deniyorduk diyebilirim..
merhaba arkadaşım nasılsın? Nasıl gidiyor çalışmalar?:) Herşey yolundadır umarım....Bizde hemen hemen aynı gibi o zaman
merhaba canım iyiyim şükür sen nasılsın ve en önemlisi bebiş nasıl :)merhaba arkadaşım nasılsın? Nasıl gidiyor çalışmalar?:) Herşey yolundadır umarım....
iyi olmana sevindim :) inşallah bu ay senin ayın olur diyelim :)merhaba canım iyiyim şükür sen nasılsın ve en önemlisi bebiş nasıl :)
herşey yolunda çalışmalar devam bakalım bu ay inşallah hayırlısıyla olur :)
inşallah canım benim :)iyi olmana sevindim :) inşallah bu ay senin ayın olur diyelim :)
Ben bir hafta karın ağrısı yaşadım, normal diyorlar, uyku modundayım artık, sürekli uyumak istiyorum.
Keseyi de görmedik henüz onun tedirginliği de var... İnşallah çarşamba günü görmek nasip olur...
İnşallah canım sağol, darısı başına inşallah...inşallah canım benim :)
İnşallah keseyi de görürsün kalp atışlarını da duyarsın hayırlısıyla canm darısı başıma
İnşallaaahİnşallah canım sağol, darısı başına inşallah...
Günaydın canım... Doktora gittik sabah, keseyi gördük çok şükür... Her şey yolunda dedi, 10 gün sonra kalp atışı için bekliyorum dedi :) Sen nasılsın? Beklenen adet tarihin kaçtı? İnşallah Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin, duamdasınİnşallaaah
Güzel haberlerini bekliyorum mutlaka haber ver doktora gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?