Gebelik Testi

Oh çok şükür canım çok sevindim maşallah :)
Ben de aynen devam çalışmalara Adet tarihim de ayın 20 si bakalım bu ay inşallah olur çevremde de o kadar çok hamile var ki hevesleniyorum iyice :) Bol bol dua et annelerin duası kabul olur sen de artık bi annesin çok şükür

Çok sağol canım benim :) Heveslenmeni çok iyi anlıyorum, dua et inşallah sen de hamile bir bayan olacaksın en kısa zamanda Allahın izniyle... Ben de ederim merak etme Bu arada yumurtlama günlerini takip ediyosun dimi? Hesaplama yapmışsındır sanırım... Önemli günleri kaçırma sakın

İnşallah canım inşallah :) Yumurtlama günlerimi de takipteyim hatta adetim bittiğinden beri denemeye çalışıyoruz bi gün arayla Bi de ayak dikmeyi deniyorum ikidir Bu sefer bana da şans getirir inşallah
Bu ay full mesai çalışmayı düşünüyoruz inşallah tutar artık

Evet en doğrusu bir gün arayla bütün günleri değerlendirmek. Kalçana da yastık koyuyorsun dimi, bikaç saat de kalkma yerinden vaktin varsa, sıkılırsın belki ama ben kitap okuyordum o süreçte

Evet en doğrusu bir gün arayla bütün günleri değerlendirmek. Kalçana da yastık koyuyorsun dimi, bikaç saat de kalkma yerinden vaktin varsa, sıkılırsın belki ama ben kitap okuyordum o süreçte
Aaaa yastıkta mı koymamız gerekiyodu Ben bunu bilmiyodum daha doğrusu ya kalçanın altına yastık koyacaksın ya da ayaklarını dikeceksin diye biliyodum :)

Aaaa yastıkta mı koymamız gerekiyodu Ben bunu bilmiyodum daha doğrusu ya kalçanın altına yastık koyacaksın ya da ayaklarını dikeceksin diye biliyodum :)
Ben hem kalçama yastık koyuyordum hem de ayaklarımı havada tutuyordum :) Belki sadece ayakları kaldırmak da yeterlidir sonuçta dümdüz kalmıyosunn. Sen yine ikisini de yap istersen

Ben hem kalçama yastık koyuyordum hem de ayaklarımı havada tutuyordum :) Belki sadece ayakları kaldırmak da yeterlidir sonuçta dümdüz kalmıyosunn. Sen yine ikisini de yap istersen
Tamam onu da mutlaka denerim ben unuttuğum zaman da artık kocam hatırlatıyo dik dik çabuk ayaklarını diye

Günaydın canım :) aynen o da öğrendi işi artık :)
İyiyim çok şükür çalışmalara devam sen nasılsın bebiş nasıl

Günaydın canım :) aynen o da öğrendi işi artık :)
İyiyim çok şükür çalışmalara devam sen nasılsın bebiş nasıl
:) İyi olmaya çalışıyorum canım... Önce bi boğaz ağrısı, ondan sonra allerjim tuttu. İlaç da kullanamıyorum. Dün de mide bulantım başladı. Bakalım ne olacak böyle Bebiş iyi diye tahmin ediyorum, inşallah cumartesi kalp atışını duyarız...
Senin de az kaldı sayılır inşallah bu ay müjdeyi verirsin...

Ayy canım yaa hamilelik takvimini görünce daha bi sevindim :)
İnşallah duyarsın kalp atışlarını da ben de heyecanla güzel haberlerini bekliyorum :)
benim de iki haftam kaldı bakalım inşAllah bu ay olur artık birlikte yaşarız bu süreci

Aslında takvimi yapmayacaktım daha erken diye ama dayanamadım, orda yazan bilgiler hep ilgimi çekmişti bu zamana kadar, ben de merak ettim :) Teşekkür ederim canım sevincimi paylaştığın için... İnşallah beraber yaşarız senin sevincini de...

Kurşun kalemin arkasındaki silgi kadar diyo yaa Rabbimin mucizesi işte...
Tabi ki paylaşırız canım sevincimizi birlikte yaşarız bebişlerimizi birlikte büyütürüz inşAllah :)
Bu arada sen çalışıyodun di mi nasıl yapmayı düşünüyosun bırakıcak mısın yoksa doğuma kadar devam mı :)

Evet ya ne kadar ilginç kurşun kalemin arkasındaki silgi içine sığacak kadar büyümüş :) Amiinnnn inşallah canım aynen dediğin gibi olur... Çalışıyorum evet kamu çalışanıyım canım bırakmam işi de zamanı gelince izin kullanırım artık... Sen bırakıcak mısın?

Ben de çalışabildiğim kadar çalışırım diye düşünüyorum tabi zaman ne gösterir bilmiyorum ama :)
Tabi bebiş olursa doğduktan sonra çalışamam daha doğrusu çalışmam :))

Ben de çalışabildiğim kadar çalışırım diye düşünüyorum tabi zaman ne gösterir bilmiyorum ama :)
Tabi bebiş olursa doğduktan sonra çalışamam daha doğrusu çalışmam :))
İnşallah canım olsun da çalışmazsın, özel sektördeysen eğer daha sıkıntı olur senin için çalışman...
Bu arada folik asit kullanmaya başladın dimi?

merhaba kizlar bugun transferimin 12 ci gunu, bu sabah test yapttim tek cizgi baya bi belirgindi, digerinde ise silik cizgi vardi ama baya belirgini :) bi an sok yasadim inanamadim ve bi tane daha denedim oda ayniydi halen sokttayim sanki ruyada gibiyim aceba hamilemiyimdir kizlar yarimdci olursaniz cok sevinirim....

İnşallah canım olsun da çalışmazsın, özel sektördeysen eğer daha sıkıntı olur senin için çalışman...
Bu arada folik asit kullanmaya başladın dimi?
Aynen canım hele bi olsun da :)
Özel sektör evet o yüzden çalışmakta istemiyorum zaten

Merhaba canım bi kaç kez yapıp çizgi çıktıysa hamilesindir büyük ihtimal ama tabi yine de kan testi yaptırman da fayda var.
İnşallah güzel haberler alırsın en kısa zaman da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…