inşallah bu ay ikimizde hayırlı haberler alırız canım.Beklenen adet tarihlerimiz aynı, benim de 23/24 ya da 25 olmam lazım bakalım ne olacakBelirtilere takılmıyorum artık ben. Boşver belirti arama sakın... Sadece bu süre çok uzun geliyor ben ona katlanamıyorum...
hımm geçmiş olsun canım... Bu konu hakkında danışsanız mı acaba geç olmadan... Biz bilemeyiz sadece yorum yapabilirz ama doktor detaylı bilgi verebilir size yol gösterir... Bikaç ay daha bekleyip doktora danışın istersen ya da aklına çok takılıyorsa hemen gidin doktora... En azından kafanız rahatlar...inşallah bu ay ikimizde hayırlı haberler alırız canım.
Bi de benim eşim ufak bi ameliyat geçirmişti 2 ay önce yumurtalıklarından hep aklımda o var etkiler mi acaba diye olamamasını
Aminnnn ayrıca :)inşallah bu ay ikimizde hayırlı haberler alırız canım.
Bi de benim eşim ufak bi ameliyat geçirmişti 2 ay önce yumurtalıklarından hep aklımda o var etkiler mi acaba diye olamamasını
sağol canım :)hımm geçmiş olsun canım... Bu konu hakkında danışsanız mı acaba geç olmadan... Biz bilemeyiz sadece yorum yapabilirz ama doktor detaylı bilgi verebilir size yol gösterir... Bikaç ay daha bekleyip doktora danışın istersen ya da aklına çok takılıyorsa hemen gidin doktora... En azından kafanız rahatlar...
Bak doktor etkilemez demiş... Ne güzel... 6 ayda normalde de olmayabilir canım illa eşinin durumu nedeniyle olmayacak diye düşünme... Bazen zamanı gelmemiş oluyor Allah nasip etmiyor olmuyor. Bakma işte biz sabırsız davranıyoruz tüm bunları bilmemize rağmen, Allahın ol dediğinde olacağını bildiğimiz halde...sağol canım :)
doktor etkilemeyeceğini söyledi fakat bi 6 ay bekleyip bi daha kontrol edeceğini söyledi ama benim kafama yine de takılıyo ister istemez olmazsa o 6 ay nasıl geçecek bilmiyorum
Çok doğru söylüyosun canım.Malesef biz hep sabırsız davranıyoruz. inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla olur diyelim :)Bak doktor etkilemez demiş... Ne güzel... 6 ayda normalde de olmayabilir canım illa eşinin durumu nedeniyle olmayacak diye düşünme... Bazen zamanı gelmemiş oluyor Allah nasip etmiyor olmuyor. Bakma işte biz sabırsız davranıyoruz tüm bunları bilmemize rağmen, Allahın ol dediğinde olacağını bildiğimiz halde...
İnşallah ya... Ama sabırsız oluyoruz malesef... İnşallah lekenlenme sebebin gebeliktir. Bu arada folik asit kullanmaya başladın dimi?Çok doğru söylüyosun canım.Malesef biz hep sabırsız davranıyoruz. inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla olur diyelim :)
Bu ay adetim bittikten bi hafta sonra bi lekelenme olmuştu kahverengi hala aklım da orda ama adetim gecikinceye kadar test yapmamaya da kararlıyım :)
İnşallah canım yaa.Yok canım daha başlamadım malesefİnşallah ya... Ama sabırsız oluyoruz malesef... İnşallah lekenlenme sebebin gebeliktir. Bu arada folik asit kullanmaya başladın dimi?
Folik asit vucudu bebek icin hazirlar 3 ay onceden kullanmaya baslaman gerekİnşallah canım yaa.Yok canım daha başlamadım malesefbazıları da diyo ki kullanma ne yapsam bilemedim
O zaman doktora danışıp başlayım en kısa zamanda :)Folik asit vucudu bebek icin hazirlar 3 ay onceden kullanmaya baslaman gerek
Evet canım kesinlikle doktora gidip başlaman lazım... Folik asit ben bikaç aydır kullanıyorum...O zaman doktora danışıp başlayım en kısa zamanda :)
Bi de bende astım var sırf bebeğim olursa zarar verir diye kullanmıyorum ilaçlarımıEvet canım kesinlikle doktora gidip başlaman lazım... Folik asit ben bikaç aydır kullanıyorum...
Ben de ilaç kullanmamaya çalışıyorum. Allerjim var benim de... sabretmeye çalışıyorum baş ağrılarına burun tıkanıklığına...Bi de bende astım var sırf bebeğim olursa zarar verir diye kullanmıyorum ilaçlarımı
aynen canım valla ne kadar rahatsız olsamda kullanmamaya çalışıyorumBen de ilaç kullanmamaya çalışıyorum. Allerjim var benim de... sabretmeye çalışıyorum baş ağrılarına burun tıkanıklığına...
Bu arada adet günümüz yaklaşıyor ben yine psikopata bağladım :) test yapmak geliyor içimden ama frenliyorum kendimi... adet belirtilerim var yani bi sivilce çıkmadı. Bide arada kasiklara batma gibi bişeyler oluyor. Bu sabah çook hafif midem bulanır gibiydi ama usutmus de olabilirim. .. hayal kırıklığı olacak gibi geliyor bana... neyse sende nasıl durumlar?aynen canım valla ne kadar rahatsız olsamda kullanmamaya çalışıyorum
aynen canım bende de hafif batma oluyo kasıklar da bi de adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo normalde olmadan ağrımaz en fazla bi gün önceden ağrır hafif hafif bi de dediğin gibi sivilce çıkmadı bi tane de olsa çıkardı mutlaka :)Bu arada adet günümüz yaklaşıyor ben yine psikopata bağladım :) test yapmak geliyor içimden ama frenliyorum kendimi... adet belirtilerim var yani bi sivilce çıkmadı. Bide arada kasiklara batma gibi bişeyler oluyor. Bu sabah çook hafif midem bulanır gibiydi ama usutmus de olabilirim. .. hayal kırıklığı olacak gibi geliyor bana... neyse sende nasıl durumlar?
Arkadaşım merhabaaynen canım valla ne kadar rahatsız olsamda kullanmamaya çalışıyorum
Merhaba arkadaşım iki kere test yaptım ben dun ve bugun dayanamadim ikisinde de ikinci çizgi silikde olsa çıktı. .. pazartesi kan testi yaptircam... insallah boş bişey değildir. .. sen ne durumdasin canım?Arkadaşım merhabadurumlar ne var mı bi değişiklik
inşallah hamilesindir canım yaaMerhaba arkadaşım iki kere test yaptım ben dun ve bugun dayanamadim ikisinde de ikinci çizgi silikde olsa çıktı. .. pazartesi kan testi yaptircam... insallah boş bişey değildir. .. sen ne durumdasin canım?
Adetin mi geliyor acabainşallah hamilesindir canım yaa
bende de bu sabah pembe bi akıntı geldi ardından bi daha kontrol ettim bu sefer de kibrit ucu kadar kan vardı ama çok azdı acaba olabilir mi diye düşünüyorum ama fazla da umutlanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?