Olabilir aslında ama normalde hiç böyle olmazdı bi de adet olmadan karnım ağrımaya başlardı şimdi ağrı falan hiçbişey yokAdetin mi geliyor acabaanlattığına göre öyle gibi gözüküyor. Kesinlikle moralini bozmak istemem ama her şeye hazırlıklı olmak lazım. Bu ay olmazsa üzülme ben de eğer negatif çıkarsa kan testi onumuzdeki aya bakicam. daha yeni başladık uzulmek yok...
Bncede hamilesin cnm bnmde bole cikmsti ikibucuk haftalik hamileymisim ama sonradan isler degstimi bnm umrm senn hersey yolunda gider cnmResim bu
Catlatma ignesinden en az 12 gun gectikten sonra gebelik testi yapilir. Aksi halde yalanci pozitif cikar. Yani erken yapmissiniz testi.Eki Görüntüle 1387153 Kızlar dün gebelik testi yaptım üstten alt sırada 3 tane olanlar en üstteki 2 taneside ovulasyon testi adetime daha 10 gün var bide çatlatma iğnesi vuruldum acaba o yüzden mi böyle çıkıyo yoksa hamilemiyim bu sabahta gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı
Inşallah canım hamileyimdir iğneden dolayı böyle çıkmamıştır inşallah rabbim sana bana ve burdaki isteyen herkese versin inşallahBncede hamilesin cnm bnmde bole cikmsti ikibucuk haftalik hamileymisim ama sonradan isler degstimi bnm umrm senn hersey yolunda gider cnm
Geri cekilmeyle gebe kalan cok cnm. Sen 2 gun sonra tahlili ayni yerde tekrarlat. Eger 2 ye katlamis ya da daha fazla olmussa gebesindir.Bayanlar yerimidir burası bilmiyorum ama değilse de yardımcı olursanız sevinirim. Adetim çok düzenli değildir. Bu ayda 20 gunluk bir gecikme yaşadım adetimin 3. Gunu tahlil için gittim bhcg 4.70 çıktı.. Beraberlik oldu ama geri çekilmeyle gebelik söz konusu olamaz bu değer neden böyle yuksek çıkmış olabilir. Doktor direk korunmaya bağladı olayı sıkıntının ne olduğundan bahsetmedi sizce ne olabilir bi fikriniz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim
Kzlar ozel hastanede ultradon fiyati hakknda bilgisi olan
Acaba kimyasal gebelik filan mi oldu ki. O geldi aklima. Adetim gecikti. Olunca da 3.gunu 4.7 cikti. O nedenle aklima kimyasal gebelik geldi.Ama adet gordum canım geç de olsa o yüzden kafam karıştı adetimin tam 3. Gunu 4.70 çıktı :S
Acaba kimyasal gebelik filan mi oldu ki. O geldi aklima. Adetim gecikti. Olunca da 3.gunu 4.7 cikti. O nedenle aklima kimyasal gebelik geldi.
Ben hic bu testleri yaptirmadigim icin bi arkadasima sordum. O da diyr dusuk yapmis diye cnm.canım şimdi değerlerime tekrar baktım prolaktin değerim de 22,56 çıkmış daha doğrusu şöyle yazayım
bhcg:4,70
prolaktin:22,57
lh:7,45
fsh:5,19
tsh:3.45
prolaktin değerimde de bir anormallik var araştırdığım kadarıyla. ve doktor beni hiç bilgilendirmeyip, aynı gün d.k hapına başlattı adet düzensizliği için.
adetin 3. günü normal gelmedi bu değerler ve şu anda 1 hafta geçti üzerinden ağrılarım devam ediyor.. taksit taksit sizi de uğraştırıyorum ama
Estagfurullah. Gecmis olsun diyeyim. Uzme kendini.Sağol canım en azından ne olduğunu biliyorum artık seni de uğraştırdım ama çok teşekkür ederim
Günaydın arkadaşım nasıl durumun? bir gelişme var mı?Olabilir aslında ama normalde hiç böyle olmazdı bi de adet olmadan karnım ağrımaya başlardı şimdi ağrı falan hiçbişey yok
günaydın canım cumartesi adet oldumGünaydın arkadaşım nasıl durumun? bir gelişme var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?