- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Gebelik testim ekte yorumlar misiniz adetime iki gün var kizlar
Silik çizgi var inşallah hamilesndrGebelik testim ekte yorumlar misiniz adetime iki gün var kizlar
Ayy inş.canim ya testi attim simdi senin testin gibi elde daha belli çizgi canim fotoda görünmüyor sanki benim ki benim iki günüm var adetine bide ilk idrarla yapmadim testi ikinci idrarla yaptim gelmeden yaptim yani biraz zorlama oldu belki o yüzden cikmamistir diyorum testte inş.vardırBak boyleydi 3 haftalikken ogrendim ben
İnş.canim iki günüm var inş. Vardır bugün ara ara hafif sanci oluyor gibi bilmiyorum belki pskolojikSilik çizgi var inşallah hamilesndr
Anladim canim iki günüm kaldi en iyisi umut etmeyip beklemek sonra negatifi görünce daha kotu oluyo insan10 gün sonra çıkıyor silikde olsa diyorlar canım
Canım adetin 3 gün geçince tekrar yap testİnş.canim iki günüm var inş. Vardır bugün ara ara hafif sanci oluyor gibi bilmiyorum belki pskolojik
Tamam canim inş.ozamana kadar hastalanmamCanım adetin 3 gün geçince tekrar yap test
Ay inş. Vardır yarin sabah ilk idrarimla yapacagim çok silik hayalet bir çizgi çok zor görünüyor canim bide ilk idrarla yapmadim ikinci idrarda aslinda acele yaptim birazda testi en iyisi sabah yapmak inş.vardır adet olacakmisim gibi bir histe var icimdebence var ben silik bir çizgi gördüm eger şimdi yaptıysanız bunu yarın sabah ilk idrarınızla yapın çok daha net çıkıyor. hayırlı olur inşAllah
Adetin birkaç gün geciksin öyle yap inşallah hamilesindir. :) Bu arada adet olacakmışsın gibi hissetmen çok normal. Hamilelik belirtileri adet belirtileri ile benzerlik gösteriyor. Birkaç gün sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz.Ay inş. Vardır yarin sabah ilk idrarimla yapacagim çok silik hayalet bir çizgi çok zor görünüyor canim bide ilk idrarla yapmadim ikinci idrarda aslinda acele yaptim birazda testi en iyisi sabah yapmak inş.vardır adet olacakmisim gibi bir histe var icimde
Var gibi cnm inşallah ta vardirAnladim canim iki günüm kaldi en iyisi umut etmeyip beklemek sonra negatifi görünce daha kotu oluyo insan
İnş.canim bugün adet olacagim gibi hafif sol kasikta agri var iki günüm var beklemekten başka yapacak biseyim yok hakkima hayirlisiVar gibi cnm inşallah ta vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?